Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kıslar iyi geceler hayırlı ramazanlar uzun bi süredir hasretim size yanımda arkadaşlarım olunca pek giriş yapamıyorum beni özlemeye devam etceksiniz yapcak bişi yokkkkkk ne kader ukalayım ben yaaaaa olmaz ki bu kadar ama ben böyleyim mmmm işte![]()
slm canım
zaten bi gittin tam gittin sen yaaa
gel gene müsait oldukça
bu arada herkese günaydın
slm canım nasılsın bebiş nasıl herşey yolundamı benim ramazanla aram pek iyi degil hafif mide yanmam var eeeeeeeeeeeeee anlat bakalım neler yapıyosun
selam kızlar;
nasılsınız bakalım.. biz bugün kızımla nst ye girdik çok şükür bi sorun yok... bakalım haftaya çarşambada kontrole gidicez :):)
sonra annem ve kız kardeşimle birlikte biraz alışveriş yaptık eve geşdik ve kızımın odasını tamamladık gibi gibi.. halı kapı süsü vb. gibi ufak tefek eksiklikler dışında tamamız :):) ekledim fotoları bakalım beğenecek misiniz teyzoşları :):)
sizler nasılsınız?? bu sıcaklarda kendinize dikkat edin ve su içmeyi ihmal etmeyin canlar...
Eki Görüntüle 471840 Eki Görüntüle 471849 Eki Görüntüle 471848 Eki Görüntüle 471847 Eki Görüntüle 471846 Eki Görüntüle 471845 Eki Görüntüle 471844 Eki Görüntüle 471843 Eki Görüntüle 471842 Eki Görüntüle 471841 Eki Görüntüle 471850
ayyy cnm yaa çoookkkkk güzelllllllrabbim sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
benden çok ayakkabısı var eloşun![]()
valla annesinden de çok ayakkabısı bıdıcığın canım benim :):)
çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah.. sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular inşallah :):)
bu arada ben normal doğum fikrimden caydım gibi yaaçarşamba günü sezeryan dicem hocaya sanırım.. haberlerde iki bebiş gördüm normal doğumdan uzaklaştım...
kendim için değil ama bebeğim için risksiz olsun istiyorum...
amin cnm inşallah
kız yine mi caydın senhakkında hayırlısını iste en iyisi. bebğin ve senin için hangisi daha sağlıklı ve hayırlı olacaksa o olur inşallah.
korku farklı bişey. o stresi yaşarsan bebeğinde strese girer zaten.bebeğin strese girmeside iyi birşey değil biliyorsun ki. o yüzden kendini kasma.sezeryan istiyorsan sezeryan yap.senin psikolojinde önemli nihayetinde![]()
ben yavaş yavaş çıkıyorum akşama burada olurum cvp veririm.öptümmm
![]()
eloşunnnnnn odasınııııı yerimmmmmmmm maşallahhhhhhhhhhhhh
ayy kızlar bende fazla gıremıyorm evde çok şükür tadılatımız var kayınpederim halledıyo yapıo edıyo saolsunn çok mutluyum kızçem çok guzel bı eve gelecek hayırlısı ıle
bızde dun dr muza gııttık 1202 gr olmus 38 cm de boyu annesının kuzusu![]()
bu arada ben 29. hafta içinde değilim ki 28+3üm bugun bu yazıda yanlışlık var
saol canım benimmm :):) kuzunada maşallah koca kız olmuş :):)
bu arada 28+3 demek 29. haftanın içindesin demek deli kız :):)