- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
fırındaa patates yap:))) yanına da çorba salata cacık falan . yeter:))))
senin canın bunlarımı çekti kuzummm :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırındaa patates yap:))) yanına da çorba salata cacık falan . yeter:))))
senin canın bunlarımı çekti kuzummm :)))
ilk aklıma bunlar geldi ne bileyim valla:))))) ben bugün yemek yapmayacağım. eltim iftara davet etti![]()
ohhh afiyet olsunnn ye bol bol şişmanla azcık :))))) benımle eşit olll![]()
:))) kız daha ne olsun 62 oldum:)) 10 kilocuk aldım işte![]()
anam ben senın haftana gelemedım ben 12 kg yum kı daha da son aylarda bebeğin kg falan dusun e ödemlerımızde olacak ben 20 kg ıle gırıcem herhalde doğuma çok acıkıyorum cıddennnn![]()
Kızlar selam biz doktordan çıktık 3 hafta önden gidiyor musuz 1588 gram 39 cm iz :) bende bu zamana kdr 10 kilo aldım ana oğul top gibiyiz
selam kıslar nasılsınız nelr yapıyonuz
günaydın kızlar.. nasıl bir sıcakır bu yaa damla uyku uymadım.. mahvoldum yaaa![]()
selam canım yaa valla sıcaklar kötü ne zaman serinleyecek acaba biraz daha dayanmamaız lazım sanırım
valla bilmiyorum ama nem sıcak öldürdü beni yaaane uyku ne nişi.. bakalım bugün doktora gidicem sezeryan günü verir herhalde... artık hayırlısı ile zamanı belli olsun istiyorum.. dua et nülüş bize...
günaydın kızlar.. nasıl bir sıcakır bu yaa damla uyku uymadım.. mahvoldum yaaa![]()
az kaldı cnm biraz daha sabır...evdesin daha sonra uyur dinlenirsin biraz.
17 gün kaldı diyo zaten belki haftaya olursun
zor demi canım son zamanlar iyice ağrın filan var mı ?
günaydın kızlar .. hayırlıı haftalar ..ışılım Allah yardımcın olsun bişey kalmadı artık :18: geceleride bende uyuyamıyorum artık sıcaktan sizi düşünemiyorum
![]()
öyle böyle değil ayçacım yaa sinir sistemim yıprandı resmen sıcaktan... doğurmadan depresyona girdim yaauykusuzluk gerçekten insanı mahvediyor...sen ne yapıyorsun.. bebişten yeni haberler var mı??
bu arada sibelin bebeği üç hafta önden gidiyormuş maşallah valla :) tosuncuk olacak :)
uykusuzluktan ağrıyı falan unuttum zaten nülüş :):) ya haftaya erken gibi geliyor ama dur bakalı doktor ne diyecek.. ben 12 si gibi olsun istiyorum ama...
yürümekte zorlanıyorum ama bacak aramda epeyce bi ağrım oluyor...