milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

:))) kız daha ne olsun 62 oldum:)) 10 kilocuk aldım işte:27::27:

anam ben senın haftana gelemedım ben 12 kg yum kı daha da son aylarda bebeğin kg falan dusun e ödemlerımızde olacak ben 20 kg ıle gırıcem herhalde doğuma çok acıkıyorum cıddennnn :52::52::52:

anam ben senın haftana gelemedım ben 12 kg yum kı daha da son aylarda bebeğin kg falan dusun e ödemlerımızde olacak ben 20 kg ıle gırıcem herhalde doğuma çok acıkıyorum cıddennnn :52::52::52:

valla ben de çok acıkıyorum cnm. sabah kalkıp kahvaltı yapıyorum evden çıkıp işe gelene kadar hiç bir şey yememiş gibi olyıorum:53:

Kızlar selam biz doktordan çıktık 3 hafta önden gidiyor musuz 1588 gram 39 cm iz :) bende bu zamana kdr 10 kilo aldım ana oğul top gibiyiz

selam canım yaa valla sıcaklar kötü ne zaman serinleyecek acaba biraz daha dayanmamaız lazım sanırım

valla bilmiyorum ama nem sıcak öldürdü beni yaaa :(:( ne uyku ne nişi.. bakalım bugün doktora gidicem sezeryan günü verir herhalde... artık hayırlısı ile zamanı belli olsun istiyorum.. dua et nülüş bize...

valla bilmiyorum ama nem sıcak öldürdü beni yaaa :(:( ne uyku ne nişi.. bakalım bugün doktora gidicem sezeryan günü verir herhalde... artık hayırlısı ile zamanı belli olsun istiyorum.. dua et nülüş bize...

17 gün kaldı diyo zaten belki haftaya olursun

zor demi canım son zamanlar iyice ağrın filan var mı ?

az kaldı cnm biraz daha sabır...evdesin daha sonra uyur dinlenirsin biraz.

öyle böyle değil ayçacım yaa sinir sistemim yıprandı resmen sıcaktan... doğurmadan depresyona girdim yaa :( uykusuzluk gerçekten insanı mahvediyor...sen ne yapıyorsun.. bebişten yeni haberler var mı??

bu arada sibelin bebeği üç hafta önden gidiyormuş maşallah valla :) tosuncuk olacak :)

Son düzenleyen: Moderatör:
17 gün kaldı diyo zaten belki haftaya olursun

zor demi canım son zamanlar iyice ağrın filan var mı ?

uykusuzluktan ağrıyı falan unuttum zaten nülüş :):) ya haftaya erken gibi geliyor ama dur bakalı doktor ne diyecek.. ben 12 si gibi olsun istiyorum ama...

yürümekte zorlanıyorum ama bacak aramda epeyce bi ağrım oluyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar .. hayırlıı haftalar .. :3: ışılım Allah yardımcın olsun bişey kalmadı artık :18: geceleride bende uyuyamıyorum artık sıcaktan sizi düşünemiyorum :19:

günaydın kızlar .. hayırlıı haftalar .. :3: ışılım Allah yardımcın olsun bişey kalmadı artık :18: geceleride bende uyuyamıyorum artık sıcaktan sizi düşünemiyorum :19:

günaydın melocummm :):) sıcak resmen kudurtuyor beni yaaa sinirden oturup ağlıyorum o derece yani...

saol bitanem az kaldı hayırlısı ile sonuna gelelim inşallah.... Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin kuzum :):)

öyle böyle değil ayçacım yaa sinir sistemim yıprandı resmen sıcaktan... doğurmadan depresyona girdim yaa :( uykusuzluk gerçekten insanı mahvediyor...sen ne yapıyorsun.. bebişten yeni haberler var mı??

bu arada sibelin bebeği üç hafta önden gidiyormuş maşallah valla :) tosuncuk olacak :)

öyle cnm ben de vantilatörle uyuyorum zaten.uyuyorum diyorsam 1 milyon kez uyanarak tabii... deliksiz uykuya hasretim.bebişim iyi çok şükür. bu hafta doktora gideceğiz çalışabilir raporu almaya.sonra kalacak 5 hafta:16:

uykusuzluktan ağrıyı falan unuttum zaten nülüş :):) ya haftaya erken gibi geliyor ama dur bakalı doktor ne diyecek.. ben 12 si gibi olsun istiyorum ama...

yürümekte zorlanıyorum ama bacak aramda epeyce bi ağrım oluyor...

canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten

benmde canım sıkıldı az önce yaa benm doktor 15-16 haftada sanırım omega hapı verdi bana

ama şimdi arkadaşla konuştum 12 haftada vermemiş dr 20 de filan kullanmaya başla fazla a vitamini olabilir demiş canı çok sıkılydı yaa

benmkide balık filan yiyemiyorum diye vermişti

Back
X