milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Ya kızlar bişey rıca edıcem ınternetten hesaplayamıyorum 21 gunden kısaysa 35 gunden uzunsa falan fılan yazıyo yumurtlamamı hesaplayamıyo

sat 2 kasım
bat 2 aralık
sattan önceki adt tarihim 27 ekim ben aralıkta ne zaman yumurtlarım acaba :1:

30 kasım adet zamanın 11ile 16 arasıda yumurtlama

İŞte gırcem de eylülü hatırlamıyorum kı ben :1::1: eylulu öğrenmenın bı yolu yokmu yaaa
geçen ay 27 ekımde oldum 1 hafta sektı 2 kasımda oldum ılk defa duzensızlestı bu ayda 2 aralıta beklıyorum ıste bakalım

pffffffff ben kesın hamıle değilim ozaman yaa duzensız olduğu ıcın umurtlamayı tutturamadık ve ben hamıle kalamadım ıste :1::1:

takma kafana bu ay regl olursanız gelecek ay bu kadar kafaya takmassın rutin yaşamaya çalışalım olabildiği kadar

Nazcım keseyi görmússúnúz cok sewindimmmm kalp atıslarini duymakta nasip olur inşallah tatlım

Nazcım keseyi görmússúnúz cok sewindimmmm kalp atıslarini duymakta nasip olur inşallah tatlım

çok teşekkür ederim neşecimm, darısı tez zamanda başına inşallahhhh...
haftaya çarşamba bebeğimi, ondan 2 hafta sonra da kalp atışlarını görecez inşallahh :nazar:

kızçeler ben geldim :) yav canım sen 2 günde 1 enişteyle yan yana gel o zmn yumurtlama zamanı hesaplamayada gerek yok :) butun ay 2 gunde 1 unutma :) analarımız ovulasyon gunumu takıp ettı sankı

Back
X