milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızçelerim günaydınn

benim reglim bu gün tamamen biter akşama ya da yarın da çalışmalara başlarız
:52::52::52::52::52:

oh ohh hadii bakalım benımde bugun 4. günüm bakalım bızımkısı ne zaman bıtecek bende bu aydan snra hıcccccc takmıcam cıddı cıddı takınca ertelıyo reglını kendımıde dınlemıycem o çok kotu bı durum cunku okuosun hamılelerın belırtılerını heh bende de var ben kesın hamıleyım dııyıp durdugun ıcın regl de gelmıyo halıyle boşvermek en guzelı :)

myhos canım teşekkür ederim stres yapmıyorum ama yinede regl gelmeyince insan acabalara kapılıyo :):) herşeyin hayırlısı olsun canım benim hakkımızda...

amın cnmm herseyın hayırlısı bız karsında ornegızzz kafanı dagıtacak ılgını baska bırseye yoneltecek bısıler bul kendıne en acılınden :1:

oh ohh hadii bakalım benımde bugun 4. günüm bakalım bızımkısı ne zaman bıtecek bende bu aydan snra hıcccccc takmıcam cıddı cıddı takınca ertelıyo reglını kendımıde dınlemıycem o çok kotu bı durum cunku okuosun hamılelerın belırtılerını heh bende de var ben kesın hamıleyım dııyıp durdugun ıcın regl de gelmıyo halıyle boşvermek en guzelı :)

amın cnmm herseyın hayırlısı bız karsında ornegızzz kafanı dagıtacak ılgını baska bırseye yoneltecek bısıler bul kendıne en acılınden :1:

aynen canım yaa :):) kafayı dağıtalım bakalım :):)

insan kendini kaptırıyor acaba varmı diyerek ona göre yaşamaya başlıyor yediklerine içtiklerine filan dikkat ediyor biliyorum kendimden hayırlısı canım...

ben oluruna bırakarak yaşıycam artık spor salonuna gidiyodum mesela 1 aydır bıraktım ya bebek varsa zararı olur diye günde 1-2 kahve içiyodum bıraktım yine zararı olur diye..

yediklerime dikkat ediyordum süt filan içiyodum ama baktım ki bunları yapınca iyice kendimi bebek fikrinin içinde buldum ona göre yaşar oldum ve psikolojik açıdan bana zararı oldu..

bu yüzden eskisi gibi yaşamaya devam edicem o geldikten sonra yaşam şeklimi değiştiricem en azından unutmuş ve aklımdan çıkarmış olurum az da olsa..

bende de var bu yaa:) bol yeşillik yiyeyim haftada bir balık mı alsam falan diye.Çlıştığım için akşamları bazen geçiştirme şeyler yiyordum. şimdi her akşam sebze falan pişirmeye dikkat ediyorum ( ki ben daha yeni başladım düşünün:)

kızlar geçen bi abimizin bebeğini görmeye gittik 37 günlük olmuş doğumunda gitmiştik ama şimdi daha bi toparlanmış

göğsüme bi yattı yanağını omzuma dayadı 2 saat bıyunca oturduk o da orada mışıl mışıl uyudu

nasıl uslu nasıl tatlı o kokusu burnuma buram buram geldikçe içim gitti eşim de fotoğrafımızı çekmiş

akşam açmış fotoğraflara bakıyor çok yakıştı sana da dedi nasıl tuhaf oldum anlatamam darısı bizlere olsun
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Neşecim amınn cnmm amınnn bır an once hemde :29: anne kız oynarız onunla ayyyy

Bız eltımızde olucak tum damatlar eltıler bakalım sen ne yapacaksın :)

Arkadaş grubuyla dışarda kutliycaz cok kalabalık arkadaş grubumuz o sebeple birinin evinde toplanmamizin mumkunati yok kimseye eziyet olmasin siz de elti damat kopun baklim :9:

Bız eltımızde olucak tum damatlar eltıler bakalım sen ne yapacaksın :)

çok iyiymişşş bütün sene birlikte gecmesin sonra :1::1: pek inanmam böyle şeylere ama gerçekten tuttuğunuda görüyorum.. :16::16:

Arkadaş grubuyla dışarda kutliycaz cok kalabalık arkadaş grubumuz o sebeple birinin evinde toplanmamizin mumkunati yok kimseye eziyet olmasin siz de elti damat kopun baklim :9:

aynen bizde arkadaslarla dısarıdayız genelde evde toplandığımız için değişiklik olsun yılbaşındada dedik..:34:

kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)

Back
X