evet canım haklısın.. kendimizi ona endeksliyoruz sanırım :):) herşeyin hayırlısı yaaa :)
hep olumlu hep pozitifff düşünceee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım haklısın.. kendimizi ona endeksliyoruz sanırım :):) herşeyin hayırlısı yaaa :)
kızçelerim günaydınn
benim reglim bu gün tamamen biter akşama ya da yarın da çalışmalara başlarız![]()
myhos canım teşekkür ederim stres yapmıyorum ama yinede regl gelmeyince insan acabalara kapılıyo :):) herşeyin hayırlısı olsun canım benim hakkımızda...
oh ohh hadii bakalım benımde bugun 4. günüm bakalım bızımkısı ne zaman bıtecek bende bu aydan snra hıcccccc takmıcam cıddı cıddı takınca ertelıyo reglını kendımıde dınlemıycem o çok kotu bı durum cunku okuosun hamılelerın belırtılerını heh bende de var ben kesın hamıleyım dııyıp durdugun ıcın regl de gelmıyo halıyle boşvermek en guzelı :)
amın cnmm herseyın hayırlısı bız karsında ornegızzz kafanı dagıtacak ılgını baska bırseye yoneltecek bısıler bul kendıne en acılınden![]()
insan kendini kaptırıyor acaba varmı diyerek ona göre yaşamaya başlıyor yediklerine içtiklerine filan dikkat ediyor biliyorum kendimden hayırlısı canım...
ben oluruna bırakarak yaşıycam artık spor salonuna gidiyodum mesela 1 aydır bıraktım ya bebek varsa zararı olur diye günde 1-2 kahve içiyodum bıraktım yine zararı olur diye..
yediklerime dikkat ediyordum süt filan içiyodum ama baktım ki bunları yapınca iyice kendimi bebek fikrinin içinde buldum ona göre yaşar oldum ve psikolojik açıdan bana zararı oldu..
bu yüzden eskisi gibi yaşamaya devam edicem o geldikten sonra yaşam şeklimi değiştiricem en azından unutmuş ve aklımdan çıkarmış olurum az da olsa..
bebişler daha gelmeden annecikleri yormaya başlıyorlar :)
hele bı gelsınler zaten bak ozaman ona yapacağımaaaaaaaa ımmmmmmmmmmhahahahhaa
![]()
Neşecim amınn cnmm amınnn bır an once hemdeanne kız oynarız onunla ayyyy
kızlar yılbaşı da geliyoo varmı planlar bakimm neler yapıcaksınız??![]()
Bız eltımızde olucak tum damatlar eltıler bakalım sen ne yapacaksın :)
Uzun Zaman Oldu Görüşemedik..
Nasılsınız Kızlar![]()
Bız eltımızde olucak tum damatlar eltıler bakalım sen ne yapacaksın :)
Arkadaş grubuyla dışarda kutliycaz cok kalabalık arkadaş grubumuz o sebeple birinin evinde toplanmamizin mumkunati yok kimseye eziyet olmasin siz de elti damat kopun baklim![]()
kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)