milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

olsun can sıkmak yok elbet olacak sizin herhangi belirlenen bir sağlık sorununuz varmıydı canım??

Bu arada batı kaç yapalım canım??:44:

can sıkılıyo be canım ama adet olduktan sonra yeni umutlar başlıyo işte hayırlısı rabbim sağlıklı sıhatli evlat versin inşallahh.bizim sağlık sorunumuz yok geçen sene eşim varikosel ameliyatı olmuştu spermlerde sayı azlığı vardı ameliyettan sonra düzeldi şuan gayet çok iyi.doktorlar hiç bir probleminiz yok bebeğinizin olmaması için nedeniniz yok olur diyorlar ama olmuyor bekliyoruz. bir kaç ay sonra doktor değiştirmeyi düşünüyorum özel muayenehanesine gidicem offff hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
tatlım 11 ocak artık yeni batım

tabiki canım konumda var 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim eylülde 33haftalık bebeğimi kaybettim sezeryan olduğum için korunma aşamasındayım ama bende hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum:43::43:

Canımm hg aramıza oncelıkle...
Ve rabbım sana bır daha verecek emın ol sıkma canını dua et...

can sıkılıyo be canım ama adet olduktan sonra yeni umutlar başlıyo işte hayırlısı rabbim sağlıklı sıhatli evlat versin inşallahh.bizim sağlık sorunumuz yok geçen sene eşim varikosel ameliyatı olmuştu spermlerde sayı azlığı vardı ameliyettan sonra düzeldi şuan gayet çok iyi.doktorlar hiç bir probleminiz yok bebeğinizin olmaması için nedeniniz yok olur diyorlar ama olmuyor bekliyoruz. bir kaç ay sonra doktor değiştirmeyi düşünüyorum özel muayenehanesine gidicem offff hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
tatlım 11 ocak artık yeni batım

çok geçmiş olsun canım iyileşmesine sevindim afedersin açık soruyorum ama ne kadar sürelerle birlikte oluyorsunuz yumurtlama günleri filan takip ediyormusun ben bu ay böyle bi yöntem uygulayacağım bakalım etki edecekmi regl bitiminden sonra gün aşırı birlikte oluyorum eşimle şu anda yumurtlama günümde değilim örneğin ama yine de ilişki yaşıyoruz bakalım yeni batta ne kadar çalışmışız görelim

çok geçmiş olsun canım iyileşmesine sevindim afedersin açık soruyorum ama ne kadar sürelerle birlikte oluyorsunuz yumurtlama günleri filan takip ediyormusun ben bu ay böyle bi yöntem uygulayacağım bakalım etki edecekmi regl bitiminden sonra gün aşırı birlikte oluyorum eşimle şu anda yumurtlama günümde değilim örneğin ama yine de ilişki yaşıyoruz bakalım yeni batta ne kadar çalışmışız görelim

sağol canım allah razı olsun,işte bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı bana doktor 24-48 saatlerden sonra ilişki olsun dedi doktorun dediğini yaptık sonraki zamandada birliktelik oldu ama bebek gelmedi.şimdi (batı) çanakkalede oturuyoruz 3-4 ay daha bebek olmazsa doğuya gitmeden aşılama düşünüyoruz.istanbul şuan yakın daha kolay olur doğuda bu işlerle uğraşmak daha zor olur o yüzden.allahımdan herşeyin hayırlısı...

amniyon sıvısı bittiği için kaybettim canım :43:sağol bakalım ilk defa cumartesi doktora gidicez çok korkuyorum ama bir an önce hamile kalmak istiyorum herşeyi yarım kaldı aslında 6 aydan önce hamile kalan çok var ama yanlış yapmak istemiyorum bakalım doktor ne deyecek

tekrardan başın saolsun canım benim acını anlayabiliyorum yazını da okudum içim cız etti allahım bi melek daha göndersin inşallah sağ salim

sağol canım allah razı olsun,işte bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı bana doktor 24-48 saatlerden sonra ilişki olsun dedi doktorun dediğini yaptık sonraki zamandada birliktelik oldu ama bebek gelmedi.şimdi (batı) çanakkalede oturuyoruz 3-4 ay daha bebek olmazsa doğuya gitmeden aşılama düşünüyoruz.istanbul şuan yakın daha kolay olur doğuda bu işlerle uğraşmak daha zor olur o yüzden.allahımdan herşeyin hayırlısı...

oldukça uzun zaman geçmiş doktorların herşey normal demesini de anlayamadım açıkçası başka birine görünseniz daha detaylı bir muayene yapılsa diye düşündüm bir an doğuya gitmeden istanbulda bu işi halletseniz bence de iyi olucak canım ihmal etmeyin ve doktoru değiştirin derim

MyHoS inşallah canım ama ümidimi kaybediyorum nedense hep korkular korkular korkular çok fazla var kafamda nasıl olacak hiç bilmiyorum

MyHoS inşallah canım ama ümidimi kaybediyorum nedense hep korkular korkular korkular çok fazla var kafamda nasıl olacak hiç bilmiyorum

Sıkma canını sakın herşeyy olucağına varır.Su bile yolunu bulurmuş...Herşeyin bır zamanı var bızde denıyoruz denıyoruz daha bırsey yok ortada :) her ay umut umut umut... Umutsuzda olmaz umutsuz ınsan olmaz zaten umudunu kaybetme...

Naber cnm nasılsın :) benım hastalık bıttı çalışmalara başlayacağız bakalım bu ayda hakkımızda hayırlısı :1::1:

valla canım ben bomba gibiyim de kocam gazi diş doktoruna gidiyor dişini çekmişler dün garibim ağrıdan duramadı akşam bu akşam çalışma yapıcaz inşallah biraz iyi olmuştur sizin için de hayırlı olsun tatlım son hız devam boşluk bırakmak yok :9::9::9::9:

valla canım ben bomba gibiyim de kocam gazi diş doktoruna gidiyor dişini çekmişler dün garibim ağrıdan duramadı akşam bu akşam çalışma yapıcaz inşallah biraz iyi olmuştur sizin için de hayırlı olsun tatlım son hız devam boşluk bırakmak yok :9::9::9::9:

inş cnmmm inşş ıkımızınkıde bu ayda sonuç verır :81:

tekrardan başın saolsun canım benim acını anlayabiliyorum yazını da okudum içim cız etti allahım bi melek daha göndersin inşallah sağ salim

oldukça uzun zaman geçmiş doktorların herşey normal demesini de anlayamadım açıkçası başka birine görünseniz daha detaylı bir muayene yapılsa diye düşündüm bir an doğuya gitmeden istanbulda bu işi halletseniz bence de iyi olucak canım ihmal etmeyin ve doktoru değiştirin derim

canım kaçıncı doktor bu ya kaçıncı doktor şaşırıyorlar sizin çocuğunuzun olmaması için hiç bir neden yok diyorlar walla bende artık şaşırıyorum offfff

kızlar nasılsınız,cok uzun zamandır giremedim,cünkü esim işinden dolayı yurt dısına gitti bende bi haftadır kayınvalidemlerde kalıyordum,nette olmadığı için giremiyodum,ama telefondan hep sizi takip ediyordum ama yorum yazamıyorum,suan yegenimde net vardı ordan giriyorum kızlar,bu arada bendeki havadisleri aktarayım adetim gelmedi,dün idrar testi yaptım hemde öğlenki idrarımla ve anında ikinci çizgi cıktı ama pembeydi ama gayet belli oluyodu bugün başka marka alıp sabah idrarımla yaptım ve yine anında ikinci çizgiyi gördüm hemde kıpkırmızı:1:çok mutluyum kızlar Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bu mutluluğu,perşembe yada cumada inş. doktora gideceğim...

kızlar nasılsınız,cok uzun zamandır giremedim,cünkü esim işinden dolayı yurt dısına gitti bende bi haftadır kayınvalidemlerde kalıyordum,nette olmadığı için giremiyodum,ama telefondan hep sizi takip ediyordum ama yorum yazamıyorum,suan yegenimde net vardı ordan giriyorum kızlar,bu arada bendeki havadisleri aktarayım adetim gelmedi,dün idrar testi yaptım hemde öğlenki idrarımla ve anında ikinci çizgi cıktı ama pembeydi ama gayet belli oluyodu bugün başka marka alıp sabah idrarımla yaptım ve yine anında ikinci çizgiyi gördüm hemde kıpkırmızı:1:çok mutluyum kızlar Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bu mutluluğu,perşembe yada cumada inş. doktora gideceğim...

ayyy çok güzel bi haber buuuu ne güzel ya topiğimiz hamiş doluuuuu hepimize uğurlu mu geldi nedir!! inşallah bizde yaşarız bu mutluluğu canım doktordan kesinleştirince de mutlaka haber ver bize daha sık gel nolur topiğe özlüyoruz sizi :16::16::16::16:

demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYOOOOO :49::49::49:

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO :49::49::49:

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO :49::49::49:

mehay___________YAŞ/29______BAT/29 KASIM_____BEKLEMEDE ??????

inci_tanesi________YAŞ/26______BAT/4 ARALIK_____BEKLEMEDE ??????

megan17__________YAŞ/25_____BAT/8 ARALIK______BEKLEMEDE ??????

mayam____________YAŞ/22_____BAT/8 ARALIK_____BEKLEMEDE ??????

_cimcime__________YAŞ/28_____BAT/13 ARALIK_____BEKLEMEDE

umutluay__________YAŞ/25_____BAT/20 ARALIK_____BEKLEMEDE

hmfsst___________YAŞ/21______BAT/31 ARALIK_____BEKLEMEDE

yarenay__________YAŞ/28______BAT/3 OCAK_______BEKLEMEDE

MyHos___________YAŞ/25______BAT/3 OCAK_______BEKLEMEDE

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/6 OCAK______BEKLEMEDE

gelartik___________YAŞ/27______BAT/7 OCAK______BEKLEMEDE

rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE

topiğimizin 3.bebişi de bizlerleeee çok güzel haberler veriyosunuz kızlar çok mutlu oluyorummmmmmmm maşallah size :nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah maşallahh kızlarrr harıkasınız valla :))

E ARTIK BIZEDE ZAMANI GELMİŞTİR DİMİ AMAAAAAAAAA SINIRLENDIRMESIN BENIIIIIII IMMMMMMMMMMMMMMMMM
:20:

Maşallah maşallahh kızlarrr harıkasınız valla :))

E ARTIK BIZEDE ZAMANI GELMİŞTİR DİMİ AMAAAAAAAAA SINIRLENDIRMESIN BENIIIIIII IMMMMMMMMMMMMMMMMM
:20:

valla bende çok sinirlenmeye başladım gözdemmmm popolarına popolarına vurasım varrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X