milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hayırlı günler hatunlarr:3: myhoscuku yakaladım buralarda. toz almaya mı geldin kuzum:46:temiz karı seni:130:
bende senin topikine hayırlı yıllar dileyim istedim.
inşallah hepiniz için hayırlı uğurlu bir yıl olur. tez zamnda güzel haberler veririsiniz:16:

evet bebeğim toz almaya geldim hatunlarımı görmeye geldim güzel dileklerin için saol bebişim:16:

herkeseeee mutlu seneler diliyorum:52::52:
Hepimiz için herşey çoookkkk güzel olacak inşallah:) dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden:49::49:

sana da mutlu seneler tatlım dualarım hepimiz için benim ağrılarım başladı ufaktan regl geliyo sanırım:14::14:

sen bu ay birşey denedin mi kürlerden falan?
benim 2. ayım ama bal tarçın yaptım bu ay:1::1:

yok canım hiçbişey denemedim moral bozuldu ya görücem kırmızıları yinee offf bal tarçın nasıl yapılıyor sürekli mi içiyorsun?

her gün mü bahsedermisin canım
:26:

yok canım hiçbişey denemedim moral bozuldu ya görücem kırmızıları yinee offf bal tarçın nasıl yapılıyor sürekli mi içiyorsun?

her gün mü bahsedermisin canım
:26:

adetin 2.günü başlıyorsun 12.günü bitiriyorsun. sabah akşam aç karnına.
Bal-tarçın-çekilmiş çörekotu karıştırılıyor ve böyle tüketiliyor. ben 12 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu, 10 çay kaşığı toz tarçın, 10 yemek kaşığı balı karıştırdım.
yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyormuş. şimdi biz korunmayı yeni bıraktık ya dolayısıyla vücut yeni bir düzene alışıyor:50:

adetin 2.günü başlıyorsun 12.günü bitiriyorsun. sabah akşam aç karnına.
Bal-tarçın-çekilmiş çörekotu karıştırılıyor ve böyle tüketiliyor. ben 12 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu, 10 çay kaşığı toz tarçın, 10 yemek kaşığı balı karıştırdım.
yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyormuş. şimdi biz korunmayı yeni bıraktık ya dolayısıyla vücut yeni bir düzene alışıyor:50:

bende bu gün regl olursam eğer yarın başlıyayım öyleyse bu karışıma ne zor işmiş bu bebek işi ya umarım bizi çok yıpratmaz tatlım ya tarif için de saol ayrıntılı yazmışsın

bir an önce vucut düzene alışsın da nolucaksa olsun ya offf çok moralim bozuldu
:14::14:

bende bu gün regl olursam eğer yarın başlıyayım öyleyse bu karışıma ne zor işmiş bu bebek işi ya umarım bizi çok yıpratmaz tatlım ya tarif için de saol ayrıntılı yazmışsın

bir an önce vucut düzene alışsın da nolucaksa olsun ya offf çok moralim bozuldu
:14::14:

evet bende öyle düşünüyorum.meğer ne zor işmiş:) önceden hamile haberleri aldığımda çok doğal gelirdi sağlıkla kucağına al, hayırlı olsun derdim .
şimdi önce tebrik ediyorum:1::1:

belirtiler adetle aynı olduğu için şimdiden üzülme.hayırlısı diyelim:emir_bebek: hem senin 15 inde randevun varmış.
o zaman herşey daha net olur ve ona göre hareket edersin:34: geçen aydan tecrübelisin aslında ama ne dersek diyelim olmuyor. ister istemez o psikolojide oluyorsun.
dur bakalım gelen giden yok daha hem:54:

selamlar sana da canımcım çok teşekkürler umarım hepimize uğur getirir bu yıl bebişlerimizi de getirsin tabiki en önemlisi bu :16::16::16:

nasılsın nasıl geçti

iyi geçti yılbaşımız kaynnada tombala flan oynadık öle yani senin nasıl geçti şekerim.....

nannen1 merhaba .
sen nasılsın. biz seninle aynı gün adet olmuştuk:49::49:.
nasıl gidiyor??

evet bende öyle düşünüyorum.meğer ne zor işmiş:) önceden hamile haberleri aldığımda çok doğal gelirdi sağlıkla kucağına al, hayırlı olsun derdim .
şimdi önce tebrik ediyorum:1::1:

belirtiler adetle aynı olduğu için şimdiden üzülme.hayırlısı diyelim:emir_bebek: hem senin 15 inde randevun varmış.
o zaman herşey daha net olur ve ona göre hareket edersin:34: geçen aydan tecrübelisin aslında ama ne dersek diyelim olmuyor. ister istemez o psikolojide oluyorsun.
dur bakalım gelen giden yok daha hem:54:

ay bana da çok doğal gelirdi hatta istemeden hamile kalanlara da kızardım eskiden ama şimdi anlayamıyorum istemedikleri halde nasıl hamile kalıyor insanlar yaa biz çabalıyoruz didiniyorum yok yok
doktora gideyim de görelim ne var ne yok içim daraldı gerçekten ama regl olucam hissediyorum tanıyorum artık vucudumu
:19:

iyi geçti yılbaşımız kaynnada tombala flan oynadık öle yani senin nasıl geçti şekerim.....

bizde annemlerleydik hiç dışarı çıkasım gelmedi bu sene ne bileyim güzel kapanmadı 2011 güzel de başlamadı :43:

bu gün sebepsiz yere çok sevdiğim bi abim işten çıkartıldı 4 yıldır birlikte çalışıyorduk ona üzüldüm :14:

şimdi de karnımın ağrısı başladı kırmızıları görücem :14: böyle girdim yeni yıla ama böyle gitmez inşallah :53:

kız kaynanala aran iyi heralde tompala bile oynamış kaynanasıyla örnek gelin seniii
:27::27::27:

ay bana da çok doğal gelirdi hatta istemeden hamile kalanlara da kızardım eskiden ama şimdi anlayamıyorum istemedikleri halde nasıl hamile kalıyor insanlar yaa biz çabalıyoruz didiniyorum yok yok
doktora gideyim de görelim ne var ne yok içim daraldı gerçekten ama regl olucam hissediyorum tanıyorum artık vucudumu
:19:

evet ya geçen ay tuhaflık olmuştu bende de ama adet olacağımı anlamıştım.tanıyorum sonuçta demiştim kendimi.
ama anlamayanlar da oluyor. yada adet olacağını düşünüp hamile kalanlar.ben bu sayfalara baktıkça ne kadar çok şey bilmediğimi, ne kadar çok şeyi yanlış bildiğimi anladım:26:

evet ya geçen ay tuhaflık olmuştu bende de ama adet olacağımı anlamıştım.tanıyorum sonuçta demiştim kendimi.
ama anlamayanlar da oluyor. yada adet olacağını düşünüp hamile kalanlar.ben bu sayfalara baktıkça ne kadar çok şey bilmediğimi, ne kadar çok şeyi yanlış bildiğimi anladım:26:

kesinlikle canım öğrendiğim en acı şey bebek sahibi ölee pat diye olunmuyormuş :27::27::27:

selam.kızlar.nasılsınız(buarada.bosluk.tusu.calısmıyo.nokta.koyuyorum)en.sonunda.evimdeyim.Allaha.sükür.kesinlikle.insanın.kendi.evi.gibisi.yok.yaa,bu.arada.bugun.kontrole.gittim.ve.bebegim.gözüktü.kalp.atışıda.gözüktü.cok.tuhaf.cok.mutluluk.verici.bisey.kızlar.Allahım.en.kısa.zamanda.bu.duyguyu.tattırsın.hepinize:49::55:

selam.kızlar.nasılsınız(buarada.bosluk.tusu.calısmıyo.nokta.koyuyorum)en.sonunda.evimdeyim.allaha.sükür.kesinlikle.insanın.kendi.evi.gibisi.yok.yaa,bu.arada.bugun.kontrole.gittim.ve.bebegim.gözüktü.kalp.atışıda.gözüktü.cok.tuhaf.cok.mutluluk.verici.bisey.kızlar.allahım.en.kısa.zamanda.bu.duyguyu.tattırsın.hepinize:49::55:

hoşgeldin canımcım seni görmek ne güzel evine de kavuşmuşssun çok sevindim ama bebişinin kalbinin atışını duymana daha da çok sevindim 2.ayın bitti değilmi ay maşallah ya bende bu arada demin kırmızı kartı gördüm yine bu ay da boş geçti hissetmiştim kırmızıların geleceğini off ne zormuş serincim yaa:14:

selam.kızlar.nasılsınız(buarada.bosluk.tusu.calısmıyo.nokta.koyuyorum)en.sonunda.evimdeyim.Allaha.sükür.kesinlikle.insanın.kendi.evi.gibisi.yok.yaa,bu.arada.bugun.kontrole.gittim.ve.bebegim.gözüktü.kalp.atışıda.gözüktü.cok.tuhaf.cok.mutluluk.verici.bisey.kızlar.Allahım.en.kısa.zamanda.bu.duyguyu.tattırsın.hepinize:49::55:

Ne güzel bir duygudur eminim:emir_bebek: Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

hoşgeldin canımcım seni görmek ne güzel evine de kavuşmuşssun çok sevindim ama bebişinin kalbinin atışını duymana daha da çok sevindim 2.ayın bitti değilmi ay maşallah ya bende bu arada demin kırmızı kartı gördüm yine bu ay da boş geçti hissetmiştim kırmızıların geleceğini off ne zormuş serincim yaa:14:

ayyy geldi mi:43: ne çabuk:44: batın bugün müydü peki?

güzel.dilekleriniz.için.teşekkür.ederim.kızlar.ümitsizliğe.sakın.kapılmayın.bi.rahminiz.var.ve.düzenli.bi.şekilde.adet.oluyosanız.inş.sizde.anne.olacaksnız.çok.dua.edin.kızlar.dualar.kabul.oluyo.sadece.herseyin.bi.vakti.var.Rabbim.hayırlısıyla.tez.zamanda.nasip.etsin.bu.arada.kızlar.folik.asitlerinizi.ihmal.etmeyin.gebe.kalmadan.üç.ay.önce.kullanmaya.başlamak.çok.iyi.kuru.incir.yiyin.soğuktan.uzak.durun.ve.dua.edin.o.mucizeyi.yaratacak.olan.Rabbim....

Back
X