milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

merhaba hanımlar.umarım herkes iyidir.daha önce de yazmıştım yeni yılın ilk günü adetimi oldum.allaha şükür tıkır tıkır tam zamanında oluyorum maşşllah.ama bi sorun var galiba sizlere de sormak istedim.bilmiyorum kendimi çok dinlemeye mi başladım diyorum bebek istediğimden beri.şimdi: 3 aydır çalışmalarımız sürmekte,bu ay 4. deneme olucak.ben geçen ay bal çörek otu tarçın takımından karışımı kullandı,kuru incir falan yedim vs. ondan mıdır acaba adet kanama miktarı arttı.öyle şakır şakır da değil de.normalde 2 gün yoğun 3.günden itibaren bariz azalarak 4-5 günde biter.aslında genel anlamda bebek çalışmalarından beri fazla oluyorum diyebilirim,çamaşırlarıma pek geçmezdi yani.belki önceden az oluyodum şimdi mi normale döndüm.cevaplarınızı bekliyorum hanımlar.herkese kolay gelsin:) umutlu ve mutlu olunn...

canım önceden doğum kontrol hapı mı kullanıyordun? doğum kontrol hapı normalden çok çok azaltır çünkü ben hap sadece 2 ay kullanmıştım regl ağrısı için o dönemde çok az gelmişti reglim bıraktım hapı normale döndü bebek düşündüğümüzden beri de aynı oranda hiç artış hissetmedim açıkçası bu arada batın kaç ekleyelim seni de listeye

ben ben ben hemde çok istiyorummmm

hoşgeldin tatlım bahsetsene biraz kendinden bizde çok istiyoruz el birliği ile inşallah hepimiz hamiş kalıcaz

neşecim bat ım 26 ocak olucak ama inşallah olmaz... :1::1::1:

tamam bitanem hemen ekliyorum

ay sevindim ya,inşallah öyledir yani hormonlardandır,bişeyler olacak bakalım hadihayırlısı hepimize.bu arada bayılıyorum burdaki kadın dayanışmasına yaaaa,çok güzel bişey yapıyoruz,iyiki varsın kadınlar kulübü:)

iyiki varsın kk :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

arladaşlar tablonuza benide ekleyin lütfen şekerlerim ama kilo verdiyim için tedavi sürecinde yazarsınız iyi olur en kısa zamanda bizde başlıcaz hu hu hu hu bu arada batımı yazmayı unutuyordum bat 23 ocak

tamam tatlım eklendin :34:

hepinize günaydınlar mutlu ve umutlu bir gün olsun inşallah topği boş bırakmayalım paşlaşalım aydınlanalım....

günaydınnnnnnnnn canım birlikten güç doğar:15:

günaydın kızçeler regl 3 gün kaldı ve hala bi belirti yok birde günlük pedimde kahverengi leke olmuş ya :(

amanıınnn yerleşme kanaması mı ki kız ay inşallah öyledir balım yaaa çok heyecanlandım bak şimdi:52::52::52::52:

herkese günaydınnn hepimiz için mutlu bir gün olsun kızlarrrrrrr sizi seviyorummmm:16::16::16:

canım önceden doğum kontrol hapı mı kullanıyordun? doğum kontrol hapı normalden çok çok azaltır çünkü ben hap sadece 2 ay kullanmıştım regl ağrısı için o dönemde çok az gelmişti reglim bıraktım hapı normale döndü bebek düşündüğümüzden beri de aynı oranda hiç artış hissetmedim açıkçası bu arada batın kaç ekleyelim seni de listeye

hoşgeldin tatlım bahsetsene biraz kendinden bizde çok istiyoruz el birliği ile inşallah hepimiz hamiş kalıcaz

tamam bitanem hemen ekliyorum

iyiki varsın kk :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

tamam tatlım eklendin :34:

günaydınnnnnnnnn canım birlikten güç doğar:15:

amanıınnn yerleşme kanaması mı ki kız ay inşallah öyledir balım yaaa çok heyecanlandım bak şimdi:52::52::52::52:

aman zannetmiyom ama inşallah neşem bu kana benzemiyi :) kahverengi işte :) bide ben en son regl den beri ateş ölçüyorum yumurtlama zamanından beri sabitlendi güya regliye 1 hafta kala düşermiş ama benim 3 gün kaldı düşmedi çok umutlanmak istemiyorum kendimi kaptırmak 2 ay önce böyle kendimi kaptırdım 4 gün geciktim

aman zannetmiyom ama inşallah neşem bu kana benzemiyi :) kahverengi işte :) bide ben en son regl den beri ateş ölçüyorum yumurtlama zamanından beri sabitlendi güya regliye 1 hafta kala düşermiş ama benim 3 gün kaldı düşmedi çok umutlanmak istemiyorum kendimi kaptırmak 2 ay önce böyle kendimi kaptırdım 4 gün geciktim

allahın izni ile inşallah olucak canım tabiki kendini kaptırma ama vucudun her ay olağanın dışında bir tepki verdiyse insan buna da duyarsız kalamaz işte

bekleyip görücez bakalım ama ne yalan söyliyeyim ben çok heyecanlandım
:52::52::52::52:

:17:dipnot :ayrıca yerleşme kanaması da kan gibi olmuyormuş pembemsi ya da kahverengimsi leke oluyormuş

Son düzenleme:
ya bu regl günlerinde insan ne kadar gergin sıkıntılı hayattan bezmiş gibi oluyor bu gün 3.günüm o sinir stres kalktı üzerimden kuş gibiyim gözüm açıldı resmen :32::32::32::32:

gelartık topiğimizin gülü

umudu var sürü sürü

bu ay olacak bir mucize

gelecek artık bülbülü :1:

bak kız sana beste yaptım
:24::24::24:

hmfsst nedir anlamın?

dinsin gözünden yaşların

biraz daha bekle sabret

cennete dönecek baharın
:1::1:

kız baharda mı hamiş kalcan ne allah söyletti

neşe coştu tutabilene aşk olsun valla güldürdün beni allahtan seni güldürsün bitanem ya

gelartık topiğimizin gülü

umudu var sürü sürü

bu ay olacak bir mucize

gelecek artık bülbülü :1:

bak kız sana beste yaptım

tatlımsende ne cevherler varmış bize de bizede bi beste yaz istersen serenat yap olmazmı şekerimmm

nannen kız nedir bahanen

duydum kaytarıyormuşsun bazen

daha çok çalışman lazım

diyebilesin bebeğine gel annem gel annem
:1::1::1:

bu da senin için tatlım biraz kızmışım sana niyeyse
:57::57::57:

iyiyim bebeğim keyfim yerinde beste yapıom bizim kızlara sen napıon gel sana da bi beste yapiimmm :24::24::24:
ohhhhhhhhh senin karılar şanslı yaniii:21::21:
bende baktım ki bi deli eksik bizim tükanda:30::30::30:
hemen geldim buraya:10:
valla madem keyfin yerinde bi bestede bana döktür bari, kendimi iyi hissediyyim şımarıyım:12::12:

başak gelmiş hoşgelmiş

işi gücü boşvermiş

tek isteği bir bebek

sohbet muhabbet bahaneymiş

çatlak karııııı başakk
:24::24::24::24::24:

Back
X