milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Kesilnlikle haklısınız kızlar ama hem bana hem babaya bayagı bı b:116:enzerse uyku yonunden çok sevınırım butun gun uyur ozaman :D hahahahaha ıns oyle oolur

bencede o zaman da su bebek bı sussa uyusada bende uyusam diyeceksin :)

aynen aynen gözünden uyku akıcak ama nafilee...ayy insan katlanır ya onlarım mis gibi kokusunu duymak herşeye bedel olur dimi

Kesilnlikle haklısınız kızlar ama hem bana hem babaya bayagı bı b:116:enzerse uyku yonunden çok sevınırım butun gun uyur ozaman :D hahahahaha ıns oyle oolur

inşallah benzer canım

buralardayım neşecim ya işler yoğun çalışıp duruyom valla yazısmalarınızı okuyorum ama cevap yazmaya bazen fırsatım olmuyo konuların içine giremiyom yani :)

benim de önümüzdeki hafta yoğunlaşacak şimdi iyi zamanlarım bütün gün forumdayım

ayyy kızlarrrrrrr doğum yapanların yazdıklarını okuorum da hanı kım ne taktı gıbı vs kayınvalideler banamısın dememiş yaa inş bızım kayınvalıdeler boyle olmaz aramız ıyıdır sukur ıns dusunupte bısıler alır ıyıdır mıyıdır ama cımrıdır :D

arkadaşalr neyaptınızzz bikçaçğün giremedim kk yaa hemenn burtayaa geldimmm haberler varmıı bu ayy geçti galibaa hepimiziçin aralıktaaa inşş karnımızz

beişlerle doldunn:)

devam devam son hızla sancı var yımırtalar geliyooorrr :1::1::1:

evet canım BAT ta batmamak dileği ile :1::1:

İNŞ.CANIM YAAA:( Kızlar sizle birşey paylaşacağım bana akıl verin ağlamaktan şiştiiiim eşimde daha yeni uyudu blgisayarın bşına geçtim:/biliyorsunuz benim eşim kaynaklı sıkıntım vardı tüp bebek için 1sene bekleme kararı almiştık varikosel ameliyatından belki sonuç alırız diye herneyse; biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz bunlar eşimin ameliyat olduğunu duymuşlar tabi kimse çocuk konusuyla bağlantılı olduğunu bilmiyor,kaynana benim oğlanın cocoğu olmuyor kısır o yüzden ameliyat oldu diye herkese yaymış bugün öğrendim:/ o öfkeyle akşam eşimle paylaştım ağlamaktan şiştik:( VE öfkemiz kat ve kat arttı.Kızlar eşim iyi değil zaten sorun olduğunu öğrendiğimizden beri cinsel hayatımızda durdu,benim piskolojim bitik çıkamıyorum işin içinden annelik isteğimi bastırıp eşime mutlu rolü oynamaktan yoruldum.Kendi içimizde çözememişken herkesin öğrendiğini bilmek bizi daha fazla yıpratcakk ben napcammm kötüyüzzzz yardım:( :(

İNŞ.CANIM YAAA:( Kızlar sizle birşey paylaşacağım bana akıl verin ağlamaktan şiştiiiim eşimde daha yeni uyudu blgisayarın bşına geçtim:/biliyorsunuz benim eşim kaynaklı sıkıntım vardı tüp bebek için 1sene bekleme kararı almiştık varikosel ameliyatından belki sonuç alırız diye herneyse; biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz bunlar eşimin ameliyat olduğunu duymuşlar tabi kimse çocuk konusuyla bağlantılı olduğunu bilmiyor,kaynana benim oğlanın cocoğu olmuyor kısır o yüzden ameliyat oldu diye herkese yaymış bugün öğrendim:/ o öfkeyle akşam eşimle paylaştım ağlamaktan şiştik:( VE öfkemiz kat ve kat arttı.Kızlar eşim iyi değil zaten sorun olduğunu öğrendiğimizden beri cinsel hayatımızda durdu,benim piskolojim bitik çıkamıyorum işin içinden annelik isteğimi bastırıp eşime mutlu rolü oynamaktan yoruldum.Kendi içimizde çözememişken herkesin öğrendiğini bilmek bizi daha fazla yıpratcakk ben napcammm kötüyüzzzz yardım:( :(

Allah aşkına o ne biçim kaynana öyle kendi oğlunu dillendirerek anlatıyo.Onamı düşüyor elaleme söylemesi.Kocan açsın bi güzel konuşsun tabi geri kafalı değillerse anlarlar ne konuştuğunu.Psikolojik olarak etkilenmeyin diyeceğim de zordur eminim.Hem kimene ya bak sinirlendim vallahi aaa ne kadar ayıp ama.Elalemin yatak odası mahremidir arkadaş sen hangi akla hizmet edipte benım sırrımı bir başkasıyla paylaşıyosun bana sormadan hemde.:47:

arkadaşalr neyaptınızzz bikçaçğün giremedim kk yaa hemenn burtayaa geldimmm haberler varmıı bu ayy geçti galibaa hepimiziçin aralıktaaa inşş karnımızz

beişlerle doldunn:)

canım 28 kasımda beklediğimiz bi haberimiz var onu haricinde herkesin BATı aralık ayında bakalım kısmet inşallah herkesin göbişi dolsun
çok heyecan verici bi bekleyiş
:21::21::21:

allah ıslah etsin kayınvalideni bu nasıl bir insan ya ?? kendi oğlunun psikolojisini senin psikolojini hiç düşünmeden dangıl dungul konuşuyor çok sinirlendim inanırmısın..
zaten yeterince gerginsiniz üzgünsünüz bir de çıkmış etrafa benim oğlum kısır diyor nasıl bir mantıktır bu çözemiyorum

allah bazılarına vicdan vermiyor anne olsa dahi...:20::20:

artık olan olmuş canım etrafa karşı kulaklarınızı tıkayın duymayın bunu yapmak zorundasınız...kimseye bişey ispat etmek zorunda da değilsiniz...
bu dönemde ne kadar bitkin olsan da eşine senden başka destek vercek insan yok o yüzden güçlü olmak ya da güçlü görünmek zorundasın..
sende anne olma isteği nasıl cayır cayır yanıyorsa eşinde de baba olma isteği okadardır emin ol...
kimseyi duymayın görmeyin önünüze bakın canım bol bol da dua et allahım doğru zamanda kucağına verecektir ben inanıyorum...
:34:

demmir_can_________YAŞ/26____________BAT/28 KASIM_________BEKLEMEDE :49::49::49:
morwenfb___________YAŞ/25____________BAT/2 ARALIK_________BEKLEMEDE :49::49::49:
MyHos_____________YAŞ/25____________BAT/3 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
seda_ecrin__________YAŞ/22____________BAT/3 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
inci_tanesi__________YAŞ/26____________BAT/4 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
serinserin___________YAŞ/23____________BAT/6-8 ARALIK________BEKLEMEDE :49::49::49:
megan17____________YAŞ/25___________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
gelatrik_____________YAŞ/27____________BAT/11 ARALIK________BEKLEMEDE :49::49::49:
rimel_84____________YAŞ/27____________BAT/23 OCAK__________BEKLEMEDE :49::49::49:

GÜNAYDIN GÜZEL ANNE ADAYLARIIIIIIIIII :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Günaydın cnm hiç belirtin varmı neşecim :) sanki benim kasıklarda biraz gıdıklamalar var hafif hafif ağrı giriyo gibi :) ama çokkkk hafif bide dün gece ters haraketler yptığım zaman sol kasık batıyo du :))

günaydın fıstıklarrr :3: nasılsınız bu sabah ???

benim ateşim yükseldi yine çok mutluyuuummm:32::32:

Back
X