- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
günaydın fıstıklarrrnasılsınız bu sabah ???
benim ateşim yükseldi yine çok mutluyuuummm![]()
Gunaydın tatlım saol ıyıyız sen nasılsın :))
ayyy ateşini sevsinler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın tatlım saol ıyıyız sen nasılsın :))
ayyy ateşini sevsinler![]()
evet evet sevsinlerrr
kız öyle deme valla yüksek görünce bir mutlu oldumm anlatamammm
bugün çatlamadan sonra 9. gün ve kaldı 5:18: ay çok heyecanlıyım yaaaaaa
dün eşimle konuştum, eğer hamile değilsem aralıkta aşılama yaptırmak istiyorum![]()
Hadi hayırlısı ollsunn inşşş hiç belirtin varmı cnmm ?? değişiklik falan
günaydın kızlar benim ateş yerlerde sürünüyo bugün 36.3 hasta olcam ben herhalde böyle bir ateş olabilirmi ya :) dün akşam benim kociş patrona demiş ki benim 2 saat eve gitmem lazım adam demiş niye oda demiş gitmem lazım ayak üstü iş hallediyoz kızlar ya :) ama dün akşam ilk defa heyecan yaptım o beyaz yumurta akı gibi akıntıyı gördüm :) çok sevindim :) inşallah bu ay tutar hayırlısı ile
günaydın kızlar benim ateş yerlerde sürünüyo bugün 36.3 hasta olcam ben herhalde böyle bir ateş olabilirmi ya :) dün akşam benim kociş patrona demiş ki benim 2 saat eve gitmem lazım adam demiş niye oda demiş gitmem lazım ayak üstü iş hallediyoz kızlar ya :) ama dün akşam ilk defa heyecan yaptım o beyaz yumurta akı gibi akıntıyı gördüm :) çok sevindim :) inşallah bu ay tutar hayırlısı ile
yaa tatlım fazla belirtilere aldanmak istemiyırum, hep boş çıkıyor çünkü
ama bu geçmek bilmeyen üşüme aklımı kurcalıyor,
2 gündür göğüslerim de şiştş ve uçlarında ağrı var, ara sıra da kaşınıyor.
bir de bu sabah belim ağrıdı baya adet ağrısı gibi okadar:26:
canım senin kaçıncı günün?
Ayak üstü işmi hallediyohahahahha öldüm gulmkten
Senin ne kadar kaldı hasta olmamana inş![]()
Günaydın cnm hiç belirtin varmı neşecim :) sanki benim kasıklarda biraz gıdıklamalar var hafif hafif ağrı giriyo gibi :) ama çokkkk hafif bide dün gece ters haraketler yptığım zaman sol kasık batıyo du :))
dün göbeğimin alt tarafında bıçak sağlaması gibi bi ağrı hissettim yalnızca onun haricinde hiçbir belirti yok canım ha bi de belirtiyse çok uykum geliyo akşam
eve gelir gelmez koltuğa uzandım sızıp kalmışım kocam gelince sıçradım uyandım noluyo nerdeyim ben ne zaman uyudum dedim birden bire bi de
folik asittenmidir nedir bilmem ama kabızlık var bikaç gündür ya ben hiç böyle olmamıştım :26::26::26:
ayyy yaşasııııııııııınnnnnnnn çok sevindim çoooooookkk liste başı anne adayımız inşallah güzel haberler alıcaz sendenn
günaydın bitanemmm alem senin kocan da yaa ay ne güldümmm karım yumurtluyo dememiş allahtan![]()
inşallah tatlımmm hepimiz sırayla doldurucaz o listeyiii
ben de eşimden kaçıyorum 2 gündür
bir embriyom varsa tehlikeye atamam diyorum![]()
emriyo varsa tekrar ilişkiye girmek sıkıntı yaratırmı canım :26:
canım senin kaçıncı günün?
valla adetım gecen ay 4 gün geciktiydi benim doktor nevranın sitesine adet tarihlerimi yazdığımda muhtemel yumurtlama tarıhlerım 22-27 kasım ama pztden beri kasıklarımda ağrı vardı dünde afedersiniz silinince o beyaz akışkanı gördüm ve haber saldım adama :) normal adet tarihim gecikme yüzünden 11 aralık ama bu hafta ne kadar yaparsam o kadra kar :)
valla kesin bir bilgim yok canım ama doktorların çoğu kalp atışı olana kadar ilişki olmamasını söylüyorlar,
ben de riske atmak istemiyorum. şurda 4-5 gün kalmışken gerek yok
gerçi ben yumurtam çatladıktan 2 sonra bıraktım:26:
öyle bişey varsa biz de adamları yanımıza yaklaştırmayalım yahu bata kadar![]()
ama canım yumurtanın çatladığından emin olman lazım,
bazen normalde beklenen adet gününe birkaç gün kala da çatlayabiliyor
benim 3 ay önce 27. gün çatlamıştı adetim de 41. gün geldi
anladım canım, ben ateşin için merak ettim
36.3 benim normal ateşimdir, çatlamadan önce genelde en fazla 36.3 olur da onun için sordum
bu arada ben Naz![]()
emin olmak için ateş ölçme yöntemini kullanmam lazım dimi normalde çatlayıp çatlamadığını anlayamam ki
benim adetlerim çok düzenli oldu şimdiye kadar ama her ay yumurta varmıydı onu bilemiyorum tabii
bu ay boş geçersek bende bi ateş ölçer alıcam en garanti yöntem bu sanıyorum