milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Kızlarrrrrrr kasıklarımda sağlı sollu çok hafifte olsa sancılar girip gidiyor bakalım bu bir belirtimi ay :49::49:sonuna doğu belli olacak inş inş inşş hamileyimdir..

yaş 25 canım 13 aylık evliyim daha bu ay yeni başladık çalışmalara ama bebek ne zamadır istiyosun diye soruyorsan hatırlamıyorum bekarlığımda da istiyordum
onlara aşığım çünküüüüüüü
:emir_bebek::emir_bebek:

anliyorum canim sen bu ay yeni baslamissin belkide hemen hamile kalirsin sende sorun yok cunku ,uzun suredir bekleyenlerden degilsin...insallah hemen olur...:emir_bebek::emir_bebek:

demmir_can_________YAŞ/26____________BAT/28 KASIM_________BEKLEMEDE :49::49::49:
morwenfb___________YAŞ/25____________BAT/2 ARALIK_________BEKLEMEDE :49::49::49:
MyHos_____________YAŞ/25____________BAT/3 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
seda_ecrin__________YAŞ/22____________BAT/3 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
inci_tanesi__________YAŞ/26____________BAT/4 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
serinserin___________YAŞ/23____________BAT/6-8 ARALIK________BEKLEMEDE :49::49::49:
megan17____________YAŞ/25___________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
cirkinordekyavrusu____YAŞ/31___________BAT 10 ARALIK_________BEKLEMEDE :49::49::49:
gelatrik_____________YAŞ/27____________BAT/11 ARALIK________BEKLEMEDE :49::49::49:
rimel_84____________YAŞ/27____________BAT/23 OCAK__________BEKLEMEDE :49::49::49:

BUYURUN LİSTEMİİZZ :nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy en yaşlınız benimmmm :):):)

insallah bu ay kendiliginden olur canim ben hic denemedim incir kurunu yumurtlama problemim olmadigi icin ama ben tatli delisiyim ben olsam icebilirdim kesin sen tatliyi pek sevmiyorszun sanirim...ama bence birazcik zorla kendini azcik daha su ilave et gerekirse ic cok ise yariyormus cunku...

insallah canim benim sen ne zamandir istiyorsun yas kac?

yok ya aslında tam bir tatlı delisiyimdir ben de, ama içilebilecek gibi bişey değildi:25:

kizlar uzun suredir hamile kalmayi bekleyenler kim burda bir ses versin??

canım benim 2 seneyi geçti:31:

ayy şimdi netten hesaplattım şayet hamileysem bugün tam 4 haftalık olduuuuuuu
ve tahmini doğum günü 1 ağustos:24::24::24:

ayyy inşş hamişsindir cnmmm hadi bakalımm hayırlısı rabbim :)

canim benide eklermisin listeye??yasim 29 bat 30 kasim...

hemen ekliyorum canım

Kızlarrrrrrr kasıklarımda sağlı sollu çok hafifte olsa sancılar girip gidiyor bakalım bu bir belirtimi ay :49::49:sonuna doğu belli olacak inş inş inşş hamileyimdir..

hadi hayırlısı canım yaaa inşallah inşallahhhh

anliyorum canim sen bu ay yeni baslamissin belkide hemen hamile kalirsin sende sorun yok cunku ,uzun suredir bekleyenlerden degilsin...insallah hemen olur...:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım bakalım ben ilk aylardan umutlu değilim pek ama umarım şaslı guruptayımdır sen ne zamandır istiyosun ?

ayyy en yaşlınız benimmmm :):):)

yaşlımız demeyelim lütfen olgunumuz diyelim senden edinecek tecrrübelerimiz olacak ablacım :51::51:

Son düzenleme:
Allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin çok zor , çok aci bilirim...Evlatsiz geçirdigim 6 seneyi bir ben bilirim bir Allah..Herkese versin insallah...

aminn canımmmm

senin bir oğlun var sanırım:26:Allah bağışlasın

hemen ekliyorum canım

hadi hayırlısı canım yaaa inşallah inşallahhhh

inşallah canım bakalım ben ilk aylardan umutlu değilim pek ama umarım şaslı guruptayımdır sen ne zamandır istiyosun ?

ben bu aydan itibaren basladim calismalara hemen isterim tabiki ama artik ne zaman olursa...ilkide 6 sene sonra tedaviyle olmustu zaten kismet artik...

yaşlımız demeyelim lütfen olgunumuz diyelim senden edinecek tecrrübelerimiz olacak ablacım :51::51:

aminn canımmmm

senin bir oğlun var sanırım:26:Allah bağışlasın

evet canim 1 oglum var 2 yasinda insallah kardesi olur yalniz kalmaz...Allahim sana ve burda isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda...

Back
X