milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Yapma hemennnn sakınn en azından adetin geçsin bı bakalım snra yıne bıze husranlar düşmesnnn

dün akşam eşime diyorum ki yarın bir test yapsam mı acaba falan
o da bana ne dese beğenirsin
yok yapma bekle bi 2-3 hafta geçsin öyle yaparsın:53:

ohaaaa diye bir bağırmışım adam korktuu:60::60::60:

hahah 2 3 haftamı adam nereden bılsın anacım :60:

sonucunda üzüleyeceksen ya da moralini bozmayacaksan yap canım

daha 4 gün var çıkması ihtimal mi?? bildiğin kadarı ile idrar testleri sonuç vermiyor kandan yaptırsan belki doğru sonuç alabilirsin
:26:

valla bat tan 4-5 gün önce silik de olsa çıkabiliyor bazen
ben arada bi gaza geliyorum böyle, sonra geçiyor :9:

Tabiki çıkabiliyor ama hcg değeri yuksek olanlarda çıkıyor cnm sımdı aldın geldın çıkmadı dıyelım hıc bısı kesın yok dıye de bısey dıyemeyz belkı tam oluşma aşamasındadır ozaman umıtsızlığe gırersın valla boşver bekle

allah iyiliğini versin
:1::1::1::1::1:

sabahtan beri öyle ruh halleri içine girdin ki valla ööööllllleeee baka kaldım sana:53:

:1::1::1::1:

Son düzenleme:

allah iyiliğini versin
:1::1::1::1::1:

sabahtan beri öyle ruh halleri içine girdin ki valla ööööllllleeee baka kaldım sana:53:

:1::1::1::1:
Ruh hali dedin de benımde dun ınanılmaz ozuktu en ufacıcık şeye ağlayasım geldı sınırlendım sonra duruldum anlayamadım ama ıns bunlar belırtıdır

Tabiki çıkabiliyor ama hcg değeri yuksek olanlarda çıkıyor cnm sımdı aldın geldın çıkmadı dıyelım hıc bısı kesın yok dıye de bısey dıyemeyz belkı tam oluşma aşamasındadır ozaman umıtsızlığe gırersın valla boşver bekle

ay evet 1-2 gün daha bekliycem
benim ovulasyondan 11-12 gün sonra ateşim düşer, 14. gün adet olurum.

bugün 10. gün, yarın yada cumartesi düşmezse yaparım ama daha da dayanamam :1:

eee malum tatlım hamilelik psikolojisi işte dalgalanıp duruyo :27::27:

Umarım prikolojik değildir de gerçektir aaaaaa artık kafayı ygcez ama gerçekten şöyle ılışkıden hemen 1 2 saat snra hemen bellı olsa keşke bende ona gore onlemımı alırım ama dımı :1:

eee malum tatlım hamilelik psikolojisi işte dalgalanıp duruyo :27::27:

evet evet var sende bişey sabah çok olumsuzdun sonra biraz kendine geldin tamam olabilir belki dedin şimdi de test yapçam diyon aboooww hızına yetişmekte zorlanıyorum kuzum yaa :1::1::1:

Umarım prikolojik değildir de gerçektir aaaaaa artık kafayı ygcez ama gerçekten şöyle ılışkıden hemen 1 2 saat snra hemen bellı olsa keşke bende ona gore onlemımı alırım ama dımı :1:

sen de çok şey istedin be tatlım ilişkiden 1-2 saat sonra:9::9::9:
1-2 gün de barii de olabilirliği olsun

sen de çok şey istedin be tatlım ilişkiden 1-2 saat sonra:9::9::9:
1-2 gün de barii de olabilirliği olsun

cıx bekle bekle çok sabırsızım ben :D olmaz 1 2 saatte bellı olsun ama ya bune bole yok ateşim kaça çıktı yok yumurtladım mı yok gıdakladım mı yok adet tarhı bu ne yahuuu :27:

Ruh hali dedin de benımde dun ınanılmaz ozuktu en ufacıcık şeye ağlayasım geldı sınırlendım sonra duruldum anlayamadım ama ıns bunlar belırtıdır

inşallah öyledirrr canımmm bende tık yok sadece uyku hali hala devam ediyor bi de her saat idrara çıkıyorum ayaklarımı mı üşüttüm nedir?? onun haricinde herşey aynı

bende geçenlerde bu fikri sunmuştum hatta yok satar böyle bi alet çıkarsa dedim ama hala dinlemiyolar beni şu bilim adamları:33::33:

cıx bekle bekle çok sabırsızım ben :D olmaz 1 2 saatte bellı olsun ama ya bune bole yok ateşim kaça çıktı yok yumurtladım mı yok gıdakladım mı yok adet tarhı bu ne yahuuu :27:

kız dur daha ilk aydan böyle yaparsan ohoooo
rabbim kimsenin başına vermesin de ben bu yolda seneleri çürüttüm:37:

bak şimdi biranda umudumu kaybettimm:14::14::14:

yok yok vazgeçtim canım sen al bi test yap hadiii kesin sende bişey var bukadar duygu karmaşası yaşadığına göre :34::34:

katılıyorum yaaa offf çok zor beklemek ama bir okadar da heyecanlı:52::52::52:

Yangınnnnnnnnn varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırcam en sonunda gnlerde bekledığimizden dolayı geçmek blmiyorRabbım hakkımızda hayırlısını vrsin hayırlısı da HAMİŞ olmamız olsun :D

Back
X