milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar folik asit size kabızlık yaptımı??:26:

Valla bende çok fena baş ağrısı yaptı ne zaman içsem 1 saat snra baş ağrısı bende anlamadım bıraktım :1:

He bu arada cildim de anlamsızca lekeler çıktı küçük küçük kızarıklıklar oldu kabardılar döküldüler şükür geçti neydi acaba
:110:

olabilir canım, bazı arkadaşlarıda duymuştum öyle bir sorun yarattığını

ben 1 ay kadar oldu baslayalı onceleri sabah kalktıgımda kahve içer peşine tuvalete cıkardım ama cıkamıyorum artık ve bas agrılarım basladı ama ilactandır deyıp ılacı bırakamıyorum cunku folık asıt bebek için önemli bir ilaç

Valla bende çok fena baş ağrısı yaptı ne zaman içsem 1 saat snra baş ağrısı bende anlamadım bıraktım :1:

He bu arada cildim de anlamsızca lekeler çıktı küçük küçük kızarıklıklar oldu kabardılar döküldüler şükür geçti neydi acaba
:110:

ilk günler biliyosun benim de baş ağrım olmuştu cildimde bir sorun yok ama hergün sanki kuru fasulye yemiş gibi dolanıyorum şişkin şişkin puff :30::30::30:

kızlar folik asit size kabızlık yaptımı??:26:

ben 1 ay kadar oldu baslayalı onceleri sabah kalktıgımda kahve içer peşine tuvalete cıkardım ama cıkamıyorum artık ve bas agrılarım basladı ama ilactandır deyıp ılacı bırakamıyorum cunku folık asıt bebek için önemli bir ilaç

Ne güzel bırakma ben bıraktım çok başımı ağrıttı ama yaaa :S

aynen beni tarif ettin canım bende her sabah çıkardım artık arada bir gidip boş dönyorum neyse bebiş için katlanıcaz artık çaresi yok :41::41:

kızlar 3 kilo 600 gram topaç gibi dünyalar tatlısı kızımız dünyaya geldi resmini yolladı babası telefonuma ben iş yerinde salya sümük ağlıyorum ya rabbim olmayanlarada versin inşallah

kızlar 3 kilo 600 gram topaç gibi dünyalar tatlısı kızımız dünyaya geldi resmini yolladı babası telefonuma ben iş yerinde salya sümük ağlıyorum ya rabbim olmayanlarada versin inşallah
,

oyyyy maşallahhhh sevsinlerr onuuuuu :nazar::nazar::nazar:

kızlar bu aptal çin takvimine inanan varmı tanıdıklarıma göre yaptım doğru çıktı ben bu ay hamile kalırsam bebek erkek olcak

amanııııııııınnn hoşgelmiş tosuncuk adını ne koydular

kızlar bu aptal çin takvimine inanan varmı tanıdıklarıma göre yaptım doğru çıktı ben bu ay hamile kalırsam bebek erkek olcak

Eğer doğruysa ve ben gerçekten hamıleysem erkek olacak dıyo :1: bakalım hayırlısı haftaya yarn bellı olur benım de

27 yasında olupta bu ay hamile kalan varsa onlarda erkek doğuracak yani ben :)

hadi inşallah inşallah kızlar hepimiz tosuncukları doğuralım farketmez ne olacağı sağlıklı olsunlar da gerisi boş

hiç isim düşündünüzmü kızlar sevdiğiniz kız erkek isimleri neler??

hadi inşallah inşallah kızlar hepimiz tosuncukları doğuralım farketmez ne olacağı sağlıklı olsunlar da gerisi boş

hiç isim düşündünüzmü kızlar sevdiğiniz kız erkek isimleri neler??

inşş ama bırden umıdım kaçtı nıyeyse ama olur ıns :S

isim düşünüyoruz da klasik bır ısım olsun ıstemıyoruz herkesten farlı olsn yoksa etrafta artık sn moda ısımler : kuzey guney efe yiğit flan fılan

Back
X