Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar folik asit size kabızlık yaptımı??:26:
ben kullanmıyorum canım
bu konuda hiç sıkıntı yaşamayan ben 1 haftadır sıkıntıdayım folik asite bağladım bu durumu:26:
olabilir canım, bazı arkadaşlarıda duymuştum öyle bir sorun yarattığını
Valla bende çok fena baş ağrısı yaptı ne zaman içsem 1 saat snra baş ağrısı bende anlamadım bıraktım
He bu arada cildim de anlamsızca lekeler çıktı küçük küçük kızarıklıklar oldu kabardılar döküldüler şükür geçti neydi acaba![]()
ben 1 ay kadar oldu baslayalı onceleri sabah kalktıgımda kahve içer peşine tuvalete cıkardım ama cıkamıyorum artık ve bas agrılarım basladı ama ilactandır deyıp ılacı bırakamıyorum cunku folık asıt bebek için önemli bir ilaç
ben 1 ay kadar oldu baslayalı onceleri sabah kalktıgımda kahve içer peşine tuvalete cıkardım ama cıkamıyorum artık ve bas agrılarım basladı ama ilactandır deyıp ılacı bırakamıyorum cunku folık asıt bebek için önemli bir ilaç
,kızlar 3 kilo 600 gram topaç gibi dünyalar tatlısı kızımız dünyaya geldi resmini yolladı babası telefonuma ben iş yerinde salya sümük ağlıyorum ya rabbim olmayanlarada versin inşallah
kızlar 3 kilo 600 gram topaç gibi dünyalar tatlısı kızımız dünyaya geldi resmini yolladı babası telefonuma ben iş yerinde salya sümük ağlıyorum ya rabbim olmayanlarada versin inşallah
kızlar bu aptal çin takvimine inanan varmı tanıdıklarıma göre yaptım doğru çıktı ben bu ay hamile kalırsam bebek erkek olcak
amanııııııııınnn hoşgelmiş tosuncuk adını ne koydular
Eğer doğruysa ve ben gerçekten hamıleysem erkek olacak dıyobakalım hayırlısı haftaya yarn bellı olur benım de
ÖMÜR koydular ablası
25 yaşında ve bu ay hamile olanlar erkek doğuracak
uzun bir ömrü olur inşallah çok güzel
27 yasında olupta bu ay hamile kalan varsa onlarda erkek doğuracak yani ben :)
hadi inşallah inşallah kızlar hepimiz tosuncukları doğuralım farketmez ne olacağı sağlıklı olsunlar da gerisi boş
hiç isim düşündünüzmü kızlar sevdiğiniz kız erkek isimleri neler??