milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

inşş ama bırden umıdım kaçtı nıyeyse ama olur ıns :S

isim düşünüyoruz da klasik bır ısım olsun ıstemıyoruz herkesten farlı olsn yoksa etrafta artık sn moda ısımler : kuzey guney efe yiğit flan fılan

biz oğlumuz olursa Yaman
kızımın olursa Ezgi istiyoruz
:17:

bizim ailede çocuk şekli şöyle ablamın allah bağışlasın 1 oğlu var 2 görümcem var 2sindede allah bağışlasın oğlan var eee 1 tane kız lazım gelir be kızlar allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin he gönlümden geçen kız

oğlum olursa ismi mehmet koray istiyoruz kız olursa sürekli değişiyo EFSA İLKİM HAYAT v.s :)

bizim ailede çocuk şekli şöyle ablamın allah bağışlasın 1 oğlu var 2 görümcem var 2sindede allah bağışlasın oğlan var eee 1 tane kız lazım gelir be kızlar allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin he gönlümden geçen kız

oğlum olursa ismi mehmet koray istiyoruz kız olursa sürekli değişiyo EFSA İLKİM HAYAT v.s :)

bizim eşimin tarafında da hep erkek var yahu bakalım allah hayırlısını versin gönlümüze göre olsun :16::16:

sibeeelllll

bebeğiniz gelmiş canım, maşallah :nazar:

rabbim annesiyle babasıyla sağlıklı ve uzuun bir ömür nasip etsin, güzel yazılar yazsın kızımıza..

ya kızlar az önce çok korktum durup dururken burnum kanamaya başladı neyseki hemen geçti :50::50:

ya kızlar az önce çok korktum durup dururken burnum kanamaya başladı neyseki hemen geçti :50::50:

Nıyeeeeee neden durup dururken kanarkı bı burun burnunu falan ovuşturdun da kılcal damarlarımı çatlattın...

yok ovuşturma falan yok birden bire bir sıcaklık hissettim bir baktım kanıyor korktum valla :26::27:

Aman geçmiş olsun cnm ama arada bir kılcal damarlar çatlayabiliyo kendiliğinden de olsa öyle hemen kötü birşeye yormamak lazım :34:

Neyse cnm ben kaçar yavaş yavaş yarın grüşmek üzere çok optum senı :3:

Back
X