milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

İnşş cnmm inşşş bende eşime öyle bi süpriz yapacağım :)

3 kişilik masa hazırlayacağım akşama eve geldiğinde şaşırcak mısafırmı var dıyecek
Ama boş olan tabağın üstündeki duran kağıda baktığında anlayacak kağıtta da
REZERVE 9 ay sonra sonra görüşmek üzere babacığım yazacakkk :D
:46:

süperrr aklımda bulunsun...:1::1:

ayyyy bende geldimm ayol bensiz topiğin ne tadı olur heeeeee :)))

Sanırım ben hasta olacağım hafif hafif göğüs ağrım başladııı benden söylemesiii :1:

günaydın kızlar... hayırlı haftalar herkeze.. olursa bu hafta bnm haftam olucak :3: ama aynen adetim olucK gibi, feci bir karın ağrım var.. göğüsleri saymıyorum zaten onlar 1 haftadır şiş ve ağrıyo... bilmiorumda gecen hafta ki gibi cok bi heycanım kalmadı...:31:

günaydın kızlar... hayırlı haftalar herkeze.. olursa bu hafta bnm haftam olucak :3: ama aynen adetim olucK gibi, feci bir karın ağrım var.. göğüsleri saymıyorum zaten onlar 1 haftadır şiş ve ağrıyo... bilmiorumda gecen hafta ki gibi cok bi heycanım kalmadı...:31:

Valla benimde heyecanım yok hayırlısı bakalımm

aynen kızlar benim de bu ay boş geçicek gibi geliyo hiçbir belirtim yok adet belirtim bile yok yahu normalde göğüslerimin ağırması lazımdı o da yok ilginç hee :1::1::1:

aynen kızlar benim de bu ay boş geçicek gibi geliyo hiçbir belirtim yok adet belirtim bile yok yahu normalde göğüslerimin ağırması lazımdı o da yok ilginç hee :1::1::1:

aynen benımde oyle bı cumartesı tansıyon dusmesı yaşadım ılk defa oda belırtımıdr bılemem göğüslerimde bugun çk hafıf sızlıyo :2:

aynen benımde oyle bı cumartesı tansıyon dusmesı yaşadım ılk defa oda belırtımıdr bılemem göğüslerimde bugun çk hafıf sızlıyo :2:

benim tansiyonum sürekli düşük öyle yaşamaya alıştım o yüzden kendim için onu baz almıyorum ama senin belirti olabilir canım

kız benim göğüslerde bile tık yok ki aşırı sızı olurdu 1 hafta kala elleyemezdim şimdi hiçbirşey yok bir gıdım bile ağrı yok
:26::26::26::26:

Son düzenleme:

benim tansiyonum sürekli düşük öyle yaşamaya alıştım o yüzden kendim için onu baz almıyorum ama senin belirti olabilir canım

kız benim göğüslerde bile tık yok ki aşırı sızı olurdu 1 hafta kala elleyemezdim şimdi hiçbirşey yok bir gıdım bile ağrı yok
:26::26::26::26:

valla kayınvalıdem demiştiki daha şimdiden ne belırtı beklıyosun falan dedı geçen gun adetinin üstünden 15 gun geçmeden hiç biiirrr belirti olmazz diyo bakalım inş öyledirrr :1:

Back
X