milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar ben yarın sabahtan test yapıcam karar verdim gene kasığımda batmalar başladı yaa

ayrıca bugün herkes nerde hepiniz sus pus oldunuz
:2:

aaaa test mi yapıcaksın :) anammmmmmm bendemi yapsam ama sonradan da husrana ugruyoruz yaaaaaaaaa

aaaa test mi yapıcaksın :) anammmmmmm bendemi yapsam ama sonradan da husrana ugruyoruz yaaaaaaaaa

evet canım yapıcam yok hüsrana uğramam hazırladım kendimi bu batmalar bi hayra alamet olmalı

olmasa da önemli değil görmem lazım ne olup olmadığını bu arada ilk kez test yapıcam nasıl yapılıyor??
:26:

YAPMAYINNNNNN bekleyin kızlar 9 ay nasıl bekliceniz siz daha gününüze var belki batmalar üşütmekten falan oluyo düşünmemeye çalışın

yani 3 4 gün bekleyin azıcık :) bu arada test yapmak aldığın teste bağlı ama her şekilde 1 adet plastik bardağa ihtiyacın olacak ya testın içinden cıkan burun damlasını önceden slikon bı şeyin içine çekerdik ya ya onlardan cıkıyo sen ıdrarını o sırıngaya cekıp gösterilen deliğe damlatıyon 1 2 damla yada kutunun içinden çubuk cıkıyo o cubugu bardaga sokup cıkarıyon :)

yani 3 4 gün bekleyin azıcık :) bu arada test yapmak aldığın teste bağlı ama her şekilde 1 adet plastik bardağa ihtiyacın olacak ya testın içinden cıkan burun damlasını önceden slikon bı şeyin içine çekerdik ya ya onlardan cıkıyo sen ıdrarını o sırıngaya cekıp gösterilen deliğe damlatıyon 1 2 damla yada kutunun içinden çubuk cıkıyo o cubugu bardaga sokup cıkarıyon :)

valla hiç yapmadım nasıl yapılır nasıl tutulur hiç bilmiyorum çok aydınlatıcı oldu gerçi içinde de yapılışı yazıyordur ama yine de ön bilgi almak iyidir herzaman saol canım
:21:

Son düzenleme:
herkes iyi çok şükür ee naz başladımı mide bulantıların durumun ne alemde gözde hayıt tohumu dıye bısı varmıs kız ınsanlar bunu içince 3 ay içinde hamile kalıyomus off ya ne bulsam ıcıyorum içim dışıma çıktı anasını satayım :)

canım yok çok şükür öyle bulantım falan, sadece akşamları biraz içim bulanır gibi oluyor, biraz da iştahım kapalı eskiye göre, okadar

Bu çok iyi bi haber fasulyemiz sağ salim büyüyor yaani yesinler onu yesinlerr

günaydın canıııımmmmmmmm

günaydınnnnnnnnnn şeker ben bu gün pek keyifsiz uyandım sen nasılsın

günaydın annecik nasılsın:nazar:

evet tatlım büyüyor çok şükür, inşallah böyle devam eder :nazar:
yarın keseyi görmeye gidicem :16:

böyle bişi hissetmeden ikinizden biri hamile kalsın görürüm ben sizi :) listeyi canım hamiş listemizi

valla canım ben hiç hissetmedim, hatta son gün artık umutsuz konuşmaya başlamıştım, her ay ki gibiydim yani

hamişler için çok eğlenceli :21::21::21: (alıntıdır)

Eger;
Erken hamilelikte mide bulantisi hissetmediyseniz,
Bebeginizin kalp atisi dakikada 140 atistan daha azsa,
On tarafinizdan daha cok kilo aldiysaniz,
Beliniz basket topu gibi gorunuyorsa,
Aerolariniz cok kararirsa,
Daha dusuk tasiyorsaniz,
Tuzlu ve eksi yiyeceklere as eriyorsaniz,
Proteine as eriyorsaniz-etler ve peynir,
Ayaklariniz hamilelikten onceki haline gore daha soguksa,
Bacaklarinizdaki tuyler hamilelik doneminde daha cabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastiklariniz kuzeye bakiyorsa,
Mustakbel baba sizinle birlikte kilo aliyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir goruntu veriyorsa,
Idrariniz parlak sari rengindeyse,
Burnunuz yayiliyorsa,
Alyansinizi gobeginizin uzerinde tuttugunuzda yuvarlaklar ciziyorsa,
Bas agrilariniz varsa,
Yasiniza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldiginiz ayin rakamini eklediginizde
cift sayi cikiyorsa,
bebeginiz erkektir.

Eger;

Erken hamilelikte mide bulantilariniz varsa,
Bebeginizin kalp atisi dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo aliyorsaniz,
Sol gogsunuz sag gogsunuzden daha buyukse,
Sacinizda kirmizi hatlar cikiyorsa,
Yuksek tasiyorsaniz,
Karniniz karpuz gibiyse,
Tatlilara as eriyorsaniz,
Meyvelere as eriyorsaniz,
Portakal suyuna as eriyorsaniz,
Hamilelik donemi boyunca normal zamanki kadar iyi gorunmuyorsaniz,
Hamilelik donemi boyunca normalden daha huysuzsaniz,
Yuzunuz normalden daha cok patlaksa,
Ekmegin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsaniz,
Gogusleriniz gercekten buyuduyse!
Siz uyurken yastiklariniz guneye bakiyorsa,
Idrariniz donuk sari rengindeyse,
Alyansinizi gobeginizin uzerine tuttugunuzda bir taraftan oteki tarafa
hareket ediyorsa,
Yasiniza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldiginiz ayin rakamini eklediginizde
tek sayi cikiyorsa,
bebeginiz kizdir.

aaa süpermiş buuu, hepsine dikkat edicem

ya kızlar bu belirtilerde illa kasık ağrısı olacakmı,yok bende kasık ağrısı falan yok,sabır Allahım sabır...

canım, kasık ağrısı ben de yeni yeni kendini göstermeye başladı, önceleri 1-2 gün arada 1-2 sancı girmişti, şimdilerde daha az,
fazla takılma yani

slmmm kızlar aranızda yeniyimmm

bende bu ay aşılama yaptırıyorum. Eşimde varikosel vardı ameliyat sonrasında değerleri çok şükür düzeldi. Ameliyattan önce 2 başarısız aşılamam gerçekleşti :( bakalım bu hafta regl olmayı bekliyorum günde 4 tane klomen içmem gerekiyor yumuşları büyütmem için.. Ayrıca folbiol verdi. İnş tutar bu seferki dua edinnnnn.

Kızlarrrrrr ıyı aksamlarrr:) ben yarın kan testı yaptırmaya gıdecegım( persembe gunu kursa baslıorum cunku 2ay sonrada ısbası yapacagım) batımm 3 u ama kursa kendımı verebılmek adına bu stresı uzerımden atıp oraya ole gıtmemm gerekıo dıe dusundumm.Belırtılere gelnce bıgun var bıgun yok dusunnce var dusunmeynce yok; ama ben dusunmekten tırlatmak uzereımm o yuzden olumlu olumsuz sonucu ogrenıp artk onume bakmak ıstıorumm,esımde bendeee asırı yıprandıkkk.Yarın sızlere Rabbımın bna uygun gordugu hakkıkmda hayırlı olan sonuclarla yazacagımm.

Kızlarrrrrr ıyı aksamlarrr:) ben yarın kan testı yaptırmaya gıdecegım( persembe gunu kursa baslıorum cunku 2ay sonrada ısbası yapacagım) batımm 3 u ama kursa kendımı verebılmek adına bu stresı uzerımden atıp oraya ole gıtmemm gerekıo dıe dusundumm.Belırtılere gelnce bıgun var bıgun yok dusunnce var dusunmeynce yok; ama ben dusunmekten tırlatmak uzereımm o yuzden olumlu olumsuz sonucu ogrenıp artk onume bakmak ıstıorumm,esımde bendeee asırı yıprandıkkk.Yarın sızlere Rabbımın bna uygun gordugu hakkıkmda hayırlı olan sonuclarla yazacagımm.

hayırlısı olsun cnm sonuc kötüde olsa kendini üzme hakkında hayırlısı bize haber vermeyi unutma

merhaba kızlar öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin:)
bizde artık bir bebğimiz olsun diye karar verdik ve başladık;)
size sorum ben hiç doktora gitmedim bu konuyla ilgili.illa gitmek gerekiyor mu?
Hamileleiğe karar vermeden önce folik asit alınmalı ve kızamıkçık aşısı yaptırılmalı diye okudum.sizlerde bunları yaptırdınız mı?
Umarım hepimiz hayırlı güzel haberler alırız..

kızlar duydunuzmu nazı hiç bişi hissetmemiş ben dedim size :)

Duyduk duydukk :) inşş bizimkide ona benziyodur

Hadı hayırlısı cnmmm güzelll haberlerini bekliyoruz hiç yıpratmayın kendınızıde en doğru zaman ne zaman ıse ozaman gelecekkk..

Hamileleiğe karar vermeden önce folik asit alınmalı ve kızamıkçık aşısı yaptırılmalı diye okudum.sizlerde bunları yaptırdınız mı?

Amınnn cnmmm versın tabıkıı
Valla folık asıt kullanmak ıcın doktora gıtmek gerekmıyor.Tanıdığımız eczacımız bebek planlayan herkiişinin 3 ay onceden kullanmaya başlaması gerekıyor dedı..

kızlar günaydın umutluay allah gönlünüze göre versin inşallah folik asiti tanıdığın bir eczaneden tabikide alabilirsin ama ilk doktora muayene olmanı tavsiye ederim belki baska bir rahatsızlığın vardır allah korusun gebe kalmak için o yüzden 1 kere git derim

Back
X