milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar günaydın umutluay allah gönlünüze göre versin inşallah folik asiti tanıdığın bir eczaneden tabikide alabilirsin ama ilk doktora muayene olmanı tavsiye ederim belki baska bir rahatsızlığın vardır allah korusun gebe kalmak için o yüzden 1 kere git derim

çok teşekkür ederim sağol.evet aslında gitmem gerektiğini biliyorum ama birazcık doktor ( jinekolog) fobim var sanırım:1:

Kızlarrrrrr ıyı aksamlarrr:) ben yarın kan testı yaptırmaya gıdecegım( persembe gunu kursa baslıorum cunku 2ay sonrada ısbası yapacagım) batımm 3 u ama kursa kendımı verebılmek adına bu stresı uzerımden atıp oraya ole gıtmemm gerekıo dıe dusundumm.Belırtılere gelnce bıgun var bıgun yok dusunnce var dusunmeynce yok; ama ben dusunmekten tırlatmak uzereımm o yuzden olumlu olumsuz sonucu ogrenıp artk onume bakmak ıstıorumm,esımde bendeee asırı yıprandıkkk.Yarın sızlere Rabbımın bna uygun gordugu hakkıkmda hayırlı olan sonuclarla yazacagımm.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alacağız senden canınızı sıkmayın herşey olacağına varır

merhaba kızlar öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin:)
bizde artık bir bebğimiz olsun diye karar verdik ve başladık;)
size sorum ben hiç doktora gitmedim bu konuyla ilgili.illa gitmek gerekiyor mu?
Hamileleiğe karar vermeden önce folik asit alınmalı ve kızamıkçık aşısı yaptırılmalı diye okudum.sizlerde bunları yaptırdınız mı?
Umarım hepimiz hayırlı güzel haberler alırız..

kontrole gitmekte fayda var tatlım folik asiti kendin alıp kullanabilirsin tabiki ama genel bi muayene olmanı tavsiye ederim benim de ocak ayında doktor randevum var tabiki o zamana kadar bebiş olursa ne ala :52::52:

KIZLAR GÜNAYDIN BU ARADAAAA:21::21::21:

Son düzenleme:
kontrole gitmekte fayda var tatlım folik asiti kendin alıp kullanabilirsin tabiki ama genel bi muayene olmanı tavsiye ederim benim de ocak ayında doktor randevum var tabiki o zamana kadar bebiş olursa ne ala :52::52:

İnşallah cnm allah gönlüne göre versin:emir_bebek:
Ya aslında ben herşey olağan devam etsin diye düşünürdüm hep.yani doğal olmalı herşey annelerimiz gibi. önceden sanki folik asit falan mı kullanmış herkes.Plansız hamilelikte ne oluyor o zaman falan derdim.ama şimdi etkileniyorum çevremden ister istemez:26:

umutluay;
İnşallah cnm allah gönlüne göre versin:emir_bebek:
Ya aslında ben herşey olağan devam etsin diye düşünürdüm hep.yani doğal olmalı herşey annelerimiz gibi. önceden sanki folik asit falan mı kullanmış herkes.Plansız hamilelikte ne oluyor o zaman falan derdim.ama şimdi etkileniyorum çevremden ister istemez:26:

Canım annelerimiz zamanında herşey doğalmış şimdi folik asit alalım diye bi karpuz bi brokoli yesek nasıl üretildikleri belli değil içinde ne kadar oranda folik asit var acaba?? kaza ile hamile kalanlar hamile kaldıkları anda folik asit içmeye başlıyorlar hamileliğin ilk üç ayında da içiliyor yani ama öncesinde almakta da yarar olduğunu söylüyor doktorlar ne kadar doğru bilemiyorum :26:

Son düzenleme:
ayrıca adet olcakmışım gibi bi his var şu anda vucudumda teste gerek kalmıycak canım

neşecim biliyosun ki tecrübeli arkadaşlar acıklıyo hamilelik belirtisi ile regl belirtisi aynı ama sen yine de gününü bekle

yok canım hiç sanmıyorum neden dersen aynı regl gerginliği yaşıyorum şu anda bu gün birini gırtlaklamassam iyidir sinirlerim tepemde geziyorum ortada hiçbişey olmamasına rağmen :47::47::47:

napıyosunuz tatlışlar:3:ya ben çok sık giremiom nete,muhabbettleri hep kaçırıom ,bizim net o kadar ağır o kadar ağırki,bi o kadarda insanı sinir edio:47:kızlar adet madet olmayın getirim bebişleri:49:tabi benimki şaka takdiri ilahi,dünde çok yakın bi arkadasımın hamile olduğunu öğrendim,artık hislerimi anlatmaya gerek yok,beni çok iyi anlıosunuzdur:43:

napıyosunuz tatlışlar:3:ya ben çok sık giremiom nete,muhabbettleri hep kaçırıom ,bizim net o kadar ağır o kadar ağırki,bi o kadarda insanı sinir edio:47:kızlar adet madet olmayın getirim bebişleri:49:tabi benimki şaka takdiri ilahi,dünde çok yakın bi arkadasımın hamile olduğunu öğrendim,artık hislerimi anlatmaya gerek yok,beni çok iyi anlıosunuzdur:43:

o duyguyu cok yakın zamanda ben tattım canım ya yakın arkadasım doğum yaptı bebegın resmını yolladılar telefona ben salya sümük ağlıyodum

darısı bizlere de olsun inşallah canım geçen yaz birsürü bebiş geldi bu yaz da gelecek gibi benim arkadaşlarımdan çocuksuz olan çok az kişi kaldı hayırlısı kısmetse bizim de yakın zamanda olacak inşallah ben inanıyorum inancımızı yitirmeyelim yeter...allah çok büyük bekliyelim mükafatımızı alalım zamanımız gelince
:31::31:

Back
X