milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

pazartesiye kadar bekle bence canım kısa sürede idrarda çıkma ıhtımali çok düşük kanda cıkar en erken idrar için tavsiyem gununun 5 gun gecmesi

Bende oyle dusunuyorum cnm kasıcam edıcem kendımı ama beklıcem sabır :1:

kızlar şimdiden hepinize iyi tatiller fırsat bulursam hafta sonu yazarım yine kendinize iyi bakın

kızlar morelim bozuldu :(.bugün reglemin 3.günü.doktora gittim ve ultrasonda tekrar polip görününce kürtajla alalım dedi.
polipin histeroskopiyle alınması rahime hiç zarar vermiyor diye duymuştum.şimdi çok kararsız kaldım.
bakalım ne olacak ama benim bu kararsızlığımdan sanırım bir önümüzdeki aya sarkacak:44:

Son düzenleme:
günaydın canlar nasllsınızzz

bende hla gıden gelen yok belırtıyımde
:1::1:

GÜNAYDIN CNM belirti olmaması güzel ama bekle pzt ye kadar pzt aksam eve gıderken test alırsın salı sabah ilk idrarla yaparsın testi sabret ama tamam

dayanamadım dun yaptım salak gıbı tbıkı hıc bısey cıkmayacagını bılıyorum ama yaptım sonuç negatıf :) bayagı bı erken davrandım o yuzden bu sefer cıddı cıddı bkleyeceğim
Ama umarım hastalıgımın gecıkmesı psıkolojık değildir umarım hamılelıktır

kaç gün gecikti cnm adetin..benim bata 7 gün var ve ebn dayanamadım test yaptım...negatifi gördüm..ama hala umudum var önceki kadar şiddetli olmasada ....insan negatifi görünce acayip demorilize oluyo..eğer adet günün geçti ise hemen yap testi..piyasada adet günü doğru çıkan hassas testler var...benim adetim geçse jinokologta alırım nefesi:))

kaç gün gecikti cnm adetin..benim bata 7 gün var ve ebn dayanamadım test yaptım...negatifi gördüm..ama hala umudum var önceki kadar şiddetli olmasada ....insan negatifi görünce acayip demorilize oluyo..eğer adet günün geçti ise hemen yap testi..piyasada adet günü doğru çıkan hassas testler var...benim adetim geçse jinokologta alırım nefesi:))

bugün 2. gunum hasta olmam gerekırdı olmadım olma gıbı bı belırtım falan da yok kasık ağrılarımda yok anlamadım kı kımılerın
adet gecıkmeden bakıyolar hopppçıkıyor bende çıkmıyorr :)

dayanamadım dun yaptım salak gıbı tbıkı hıc bısey cıkmayacagını bılıyorum ama yaptım sonuç negatıf :) bayagı bı erken davrandım o yuzden bu sefer cıddı cıddı bkleyeceğim
Ama umarım hastalıgımın gecıkmesı psıkolojık değildir umarım hamılelıktır

buyuk lafı nıye dınlemıyon sen yapma dedım sana :)

günaydın canımmm iyi bi gün bu gün yorgunum ama güzel başladı

bende de gelen giden yok yarın ya da pazartesi bakıcaz artık

dün çok fazla adet belirtim vardı kasıklarım ağrıyodu geldi gelcek gibiydi bu gün ise pek bi belirti yok

göğüslerim hala ağırmıyo ve pamuk gibi yumuşacık :1::1:

:26::26::26: bu günü atlatırsam şüphelenmeye başlıycam çünkü benim regl gününü saatini bile şaşmaz okadar düzenlidir..
:26:

Back
X