Slmmmm kızlar nasılsınızz:) bakıyorum aralık batlı kımsede tık yokk bndede gelen gden yok henuz cok sasırtıcı :/ eger adetıme 5gun kala kan testı yaptırıp sonucu ogrenmemıs olsaydm kendımden suphe etmeye coktan baslamıstım; cunku kendımı bıldım blelı hıc yasamadım gecıkme hanı maksımm gecen ayla arasında 1sa oynardı oderece dzgn bı dongum varr -dı dıcem bugunden snra:) benım tek rahatsızlıgım goguslerımm kapasıtesını astı acaıpp buyudu gerıldı ve uzerımdekı camasır dahı rahatsızlık verıyo canm yanıyoo onn dsnda herseyy normal :) aralıgın ugurlu gelmesı dılegıyle herksten guzel heberler gelrr ınss. ( nese gozde hıslerım cıkıyo mu neee:) valla bılmıormmm nerdwe bnm odullerımmm :) )
Canım bence sende de bişeyler var gibi geliyo bana seninki de geçti ayrıca adetine 5 gün kala yaptırdığın test yanılmış olamazmı illaki çıkarmı kandaa??
umarım güzel sonuçlar alıcaz canım bende bu güne kadar hiç geçikme yaşamamıştım döngüm hep 27-28 gün bu hafta sonuna kadar gelmezse daha bi rahatlıycam şu anda
kaptırmak istemiyorum kendimi bu olaya yaşayalım görelim hayırlısıysa olucak elbet dediğin çıksın büyük ödül gelicekkk

Son düzenleme: