- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
ooff akşama ne yemek yapsamm ??:44::44::44:
amannn o dertt var dımı allahtan benım dunden bıraz pılavım ve çorbam var yanına bısıler dusuncem artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooff akşama ne yemek yapsamm ??:44::44::44:
amannn o dertt var dımı allahtan benım dunden bıraz pılavım ve çorbam var yanına bısıler dusuncem artık
Suan ıtıbarıyle hastalanms blunuormmbeklıyordm ama gecıkmesı kafamıda kurcalıyordu hanı ama nasıp degılmsss
ınsan kndnı nkadar hazrlasada grnce ktu oldmm
ıns gozdecım nesecımm sızlerde guzel heberler alırızz opuyorumm cok.
Bende şu an itibarı ile regl oldum kizlar...
gozdecim en yakın úmidimiz sen kaldın yalnız vücuduma çok şaşırdım dongum bozuldu ayın kaçinda reglimi beklemem lazim su an bilemiyorum hayırlısı artık...
Bende şu an itibarı ile regl oldum kizlar...
gozdecim en yakın úmidimiz sen kaldın yalnız vücuduma çok şaşırdım dongum bozuldu ayın kaçinda reglimi beklemem lazim su an bilemiyorum hayırlısı artık...
Suan ıtıbarıyle hastalanms blunuormmbeklıyordm ama gecıkmesı kafamıda kurcalıyordu hanı ama nasıp degılmsss
ınsan kndnı nkadar hazrlasada grnce ktu oldmm
ıns gozdecım nesecımm sızlerde guzel heberler alırızz opuyorumm cok.
Ciddimisinizzz ayyyy yaaaaaaa tuhhhhh neyse bı dahakı aya ınsss kızlarr
Ya aslına bakarsanız bende hasta olcam gıbı sankı kasıklarımda çok hafıf hafıff ağrım var ama hayırlısı bakalım ufff sızz boyle olunca benımde umıdım kaçtııı
![]()
Kızlar gunaydınnnn
Benımde kırmızılar gelıyo gıbı çok az açık kırmızım gelmişşşbende oluyorum yanııı hakkımızda hayırlısıııı
yalnız neden böyle oldu anlayamadım?? aksamayan adetler gecikti belirtiler yaşadık ??
sanırım psikolojik olarak çok etkilendik bu ay daha akışına bırakma taraftarıyım stres sıkıntı kendini dinleme yokkk!!!!![]()
hayırlısı aynen ya neden oluyo bı yerde okudum aylarca korunan ılaçsızda olsa vucud sperme alışık olmadığı ıcın korunmayı bırakan cıftlerde hemen olmuyormus 1 2 3 ay gecmesı lazımmıs vucud anca alışıyormus hayırlısı bakalım yaaaaa
bizim vucut sperm hiç görmedi ki daha önce tanışma faslı mı yaşıyorlar şu anda yani![]()
E sen deneme yamışmıydın yapmadın dıye bılıyorum ben aralıkta başlayacaktın dımı??
Eğer oyleyse sen bızım stresımızden etkılenmiş olmayasn yada şöyle yorumlayalım çocu dusnunce bısıler oluyor ertelıyo vallla :)
hayırlısı olsun kızlar.. sıkmayın canınızı bakın bana ne kadardır uğrasıyorum![]()
hayırlısı olsun kızlar.. sıkmayın canınızı bakın bana ne kadardır uğrasıyorum![]()