milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bızımkılerde de bayagı bır hayvanlık sezdım ozaman bayagı bır deprem yaşamışız hahahaha :D
gunaydınnn tatlışş ne haberrrrrrrr
:3:

herkese iyi akşamlar...
Herkes iyidir umarım.Valla ben de çok istiyorum ama çok fazla çalışma yok bizde:)
İnanılmaz yoruluyoruz işlerimizde çünkü.Bat 20 aralık bakalım ne olacak.
Bu arada arkadaşım ebe. ben, çocuk düşünen çiftler en az 48 saat brlikte olmamalılar diye okumuştum.arkadaşıma sordum evet 48 saat bile az sağlıklı sperm elde etmek için dedi.Hatta ben çocuk istiyorum artık falan diye konuşuyorduk.hergün yapmayın bak dedi:1:Bilginize :49:

selam kızlar, keyifli pazarlar herkese. umarım Ocak ayı ve yeni yıl hepimize bebiş getirir.

:10: merhabalar... kimsecikler yok mu...??? nasılsınız bakalım hanımlar..???:3: bn gün sayıyorum bat ım gelsede tedaviye kaldığım yerden devam etsem die bekliorum bugün bitti 12 gün var adetime gel artık ocak ayı geeeeellllll... ((( gell milatttt geeeelllll))) :16::16:

Herkese merhaba,

Yarın benim batım.daha öncede dediğim gibi aman aman da bir çalışma olmadı bu ay biz de.
şu an sadece göğüslerim acıyor.hasta olmadan önce sürekli olur bu bende.onun dışındada bir durum yok.zannımca sizinde söylediğiniz gibi kırmızılar görünecek.
Gelişmeleri yazacağım.:51:
Günlük gibi oldu:9:

Günaydınnn bayanlar

Neredesiniz yahu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızmaya başlıyorum Hamişlerimi unuttu zaten bızı

Günaydınnn bayanlar

Neredesiniz yahu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızmaya başlıyorum Hamişlerimi unuttu zaten bızı

günaydınnnnnnnnnn balımmmmmmmm

valla uğuru alan hamile kalıyo uçuyo yuvadan hayat böyle naparsınn

ben burdayım gel seni bağrıma basayım bizi ancak biz gibiler anlar
:9::9::9:

günaydınnnnnnnnnn balımmmmmmmm

valla uğuru alan hamile kalıyo uçuyo yuvadan hayat böyle naparsınn

ben burdayım gel seni bağrıma basayım bizi ancak biz gibiler anlar
:9::9::9:

ayyy aynen valla unuttu herkes valla naber cnm nasılsınnn çalışmalara devam mı:1::1:

Back
X