milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

anammm çok kaynamış.:6::6:
neyse ne diyeceğim size:) yumurtlama gününüzü tahminen biliyorsunuz da bişey hissediliyor mu ayrıca? ben sanki hissetmiyorum bişey:1::1: daha doğrusu hiç dikkat etmemiştim hamilelik fikri olana kadar.
Akinti oluyo bi de yumurtaliklarin oldugu bolgede batma ve sanci şeklinde agri oluyo canim bende

iyi akşamlar kızlar.. bu aralar bulantılarım inanılmaz yoğunlaştığı için topike pek gelemiyorum :):) neşeniz yerinde valla her daim böle olsun sırayla göbişleriniz bebiş dolsun :):)

Hoşgeldin ablaaa güzel dieklerin icin cooooook tsk ederim allahim kimsenin keyfini bozmasin insallah valla ben hamis olayim da bulantinin en alasini yasayayim bana cennet gelir kiymetini bil

Hoşgeldin ablaaa güzel dieklerin icin cooooook tsk ederim allahim kimsenin keyfini bozmasin insallah valla ben hamis olayim da bulantinin en alasini yasayayim bana cennet gelir kiymetini bil

kıymetini biliyorum canım.. yakınmıyorum...ama öyle anlar oluyor ki bazen boğulacağım sanıyorum kusmaktan :):)

neşecim, bebeğimmmmm... bnde istiyorum o değerli kıymetli bestelerden.. şimdi okudumda bugün süpermiş gülmekten catladım burda... gözdişte gelmiş hoşgelmişşş...:3:

neşecim, bebeğimmmmm... bnde istiyorum o değerli kıymetli bestelerden.. şimdi okudumda bugün süpermiş gülmekten catladım burda... gözdişte gelmiş hoşgelmişşş...:3:

Canimcim sana da yazmıştım en baslarda olmasi lazim bikac sayfa geri gitmen gerek:37:

hmfsst nedir anlamın?

dinsin gözünden yaşların

biraz daha bekle sabret

cennete dönecek baharın
:1::1:

kız baharda mı hamiş kalcan ne allah söyletti
:24::24::24:

buldum bebeğim... cok sağolll... bayıldım inanır mısın.. bn o sayfayı yarısını gündüz doktora gitmeden önce okuduğum için bakmamıstım... :32:

Görmediğini tahmin etmiştim ben yazdiktan sonra çıkmıştın canim

Görmediğini tahmin etmiştim ben yazdiktan sonra çıkmıştın canim

ewet cnm.. öğlenleri iğnelerim var.. bugün de doktor kontrolüm vardı.. bu arada yumoşlarım 11-12 mm olmuşlar hemen hemen hepsi aynı boydalar doktorum cok güzel gelişmiş şimdilik hiç bi sorun yok 2 günde bi bakcaz gonal f ten 2 tane daha yaptır dediii... ayrı yetten 3. bir iğneye daha başladık.. ahhhhhh ahhhhhh bebeğimmmm neler cekiyorumm artık görde gelll yaaa...:4::10:

ewet cnm.. öğlenleri iğnelerim var.. bugün de doktor kontrolüm vardı.. bu arada yumoşlarım 11-12 mm olmuşlar hemen hemen hepsi aynı boydalar doktorum cok güzel gelişmiş şimdilik hiç bi sorun yok 2 günde bi bakcaz gonal f ten 2 tane daha yaptır dediii... ayrı yetten 3. bir iğneye daha başladık.. ahhhhhh ahhhhhh bebeğimmmm neler cekiyorumm artık görde gelll yaaa...:4::10:

oyyy yerim ben o yumoşlarını senin allahın izni ile gelecek canım tedavin iyi gidiyo baksana çok çok sevindimmm ya maşallahh:66:

Son düzenleme:

hoşbuldukkk annemmm cnm benımmm

Günaydınlar olsunn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr Pampişlerimmm benımmmmmmmmm

günaydınnnn evet cicim kaynattık biraz nasılsın?

günaydın güzel anne:nazar::nazar::nazar:

valla iyiyim çok hafif bel ağrım var ama spora baslamıstım belkide ondandır ve baska hiçbişeyim yok ama içimden bir ses c.tesi sabah kırmızı kartı yemıs bir vaziyette uyanacağımı söylüyo

hoşbuldukkk annemmm cnm benımmm

Günaydınlar olsunn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr Pampişlerimmm benımmmmmmmmm

günaydın bebeğim benimmm nasılsın?

valla iyiyim çok hafif bel ağrım var ama spora baslamıstım belkide ondandır ve baska hiçbişeyim yok ama içimden bir ses c.tesi sabah kırmızı kartı yemıs bir vaziyette uyanacağımı söylüyo

ay senin bu içindeki sese benn:22::22::22:

günaydın bebeğim benimmm nasılsın?

ay senin bu içindeki sese benn:22::22::22:

Çok şükür iyiyim cnm sen nasılsınnn sizlerrr nassınızzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :27:

Neşe başka topiclerde gezersen ağzını burnunu dağıtırım ona goreeeeee:41::41:

Back
X