milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Günaydınnnn herkese:21::21:
İşlerimi topladım geldim ben de:51::51:

canım yumurtlama gunundede bol bol akıntın ve kasıklarda hafıf hafıf ağrı oluyorrr :1:

Sağol cnm hesaplamama göre tarih olarak bugünlerde.bi dikkat edeyim;)

iyi akşamlar kızlar.. bu aralar bulantılarım inanılmaz yoğunlaştığı için topike pek gelemiyorum :):) neşeniz yerinde valla her daim böle olsun sırayla göbişleriniz bebiş dolsun :):)

amin inşallah:49: tahmin edebiliyorum cnm bulantı sonrası kusma da var mı bilmiyorum ama arkadaşın artık boğazından kan geliyordu kusmaktan.Allah yardımcın olsun 3 ay kadar sabır.patates falan haşla ye. bastırır biraz.:16:

Akinti oluyo bi de yumurtaliklarin oldugu bolgede batma ve sanci şeklinde agri oluyo canim bende

dikkat edeceğim cnm sağol;):37:

Çok şükür iyiyim cnm sen nasılsınnn sizlerrr nassınızzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :27:

Neşe başka topiclerde gezersen ağzını burnunu dağıtırım ona goreeeeee:41::41:

burda olursanız gezmem beni yalnız bırakıyonuz bekçilik yaptırıyonuz:14::14:

Günaydınnnn herkese:21::21:
İşlerimi topladım geldim ben de:51:
dikkat edeceğim cnm sağol;):37:

günaydın canım akıntı mutlaka olur ona dikkat et hele şeffaf ve uzayan akıntı olursa çiftleşmek için en idael gün (çiftleşmek dedim yaa iş o boyuta erecek böyle giderse :9:)

akşam uzandık tv karşısında film izliyoruz eşimle üst katımızda da bi velet var yeni yeni koşturmaya yürümeye başladı çok tatlı bişey

sanırım babasıyla oynuyolardı bebişin kahkahaları koşturma sesleri geldi bize kadar

eşim o an dedi ki ah bizim de olsa bitane koştursa buralarda kafamızı şişirse gürültü yapsa oynasam onla

bi fena oldum bukadar çok istediğini bilmiyordum sesli düşündü sanırım bizimki sonra durumu toparlamaya çalıştı ama o lafları etti bikere
:44:

akşam uzandık tv karşısında film izliyoruz eşimle üst katımızda da bi velet var yeni yeni koşturmaya yürümeye başladı çok tatlı bişey

sanırım babasıyla oynuyolardı bebişin kahkahaları koşturma sesleri geldi bize kadar

eşim o an dedi ki ah bizim de olsa bitane koştursa buralarda kafamızı şişirse gürültü yapsa oynasam onla

bi fena oldum bukadar çok istediğini bilmiyordum sesli düşündü sanırım bizimki sonra durumu toparlamaya çalıştı ama o lafları etti bikere

ayyy cnmmmm ıns olacakkk ınsssssssss

Benım eşime oyle valla kendı yıgenı var ablasının kızı nasıl oynarrr onunlaaaaa duygularım depreşiyo onları oyle gorunceeee
:25:

Bugünn ayın 5 i ve bende hala hasta olacakmışım gibi bir belirtiiiiii yookkkkkkkk ne bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa pffffffffffffffff

Çok kafam karıştı yıne bu ay

ayyy cnmmmm ıns olacakkk ınsssssssss

Benım eşime oyle valla kendı yıgenı var ablasının kızı nasıl oynarrr onunlaaaaa duygularım depreşiyo onları oyle gorunceeee
:25:

iyi birer baba olacaklar inşallah dua et ki bebekleri seviyorlar:16:

[B .!.:
günaydın canım akıntı mutlaka olur ona dikkat et hele şeffaf ve uzayan akıntı olursa çiftleşmek için en idael gün (çiftleşmek dedim yaa iş o boyuta erecek böyle giderse :9:)[/B]

tamam cnm çok saol tarih olarak yarın benim. bakalım neler olacak:1::1:

ya evet yaa bazen benim eşim de söylüyor. sonra hayırlısı neyse o olur falan diyor ama çok istiyor biliyorum:44::44:

ya kızlar bu kadar stress yapmayın rahat olun ve öyle regl gününüzü beklemeyin.. kendinizi kasmayın...

cnm ben stres yapmadığımı düşünüyorum mesela.öyle her an çocuk fikriyle dolaşmıyorum.çok istiyorum olmasını da. ama planlı bir hamilelik olduğu için ister istemez aklında oluyor.benim çok yeni diyorum daha 2 ay ne ki millet senelerdir bekliyor diyorum (ki kesinlikle öyle 2 ay çok çok kısa bir süre-bu konuda gayet bilinçliyim) mesela anneminde 7 ay sonra olmuş diyorum anneme çekmiş olabilirim diyorum.ama tamam artık çocuk istiyoruz dedikten sonra öyle olmuyor sanki:44::44:mantık devreden çıkıyor gibi gibi:50::50:

cnm ben stres yapmadığımı düşünüyorum mesela.öyle her an çocuk fikriyle dolaşmıyorum.çok istiyorum olmasını da. ama planlı bir hamilelik olduğu için ister istemez aklında oluyor.benim çok yeni diyorum daha 2 ay ne ki millet senelerdir bekliyor diyorum (ki kesinlikle öyle 2 ay çok çok kısa bir süre-bu konuda gayet bilinçliyim) mesela anneminde 7 ay sonra olmuş diyorum anneme çekmiş olabilirim diyorum.ama tamam artık çocuk istiyoruz dedikten sonra öyle olmuyor sanki:44::44:mantık devreden çıkıyor gibi gibi:50::50:

aaynen öle canım benim... bende çok istiyordum hatta ben aylar öncesinden acaba olacak mı acaba şöyle mi böyle mi diye düşünmeye başlamıştım...ama etrafımda duydukca en büyük düşmanımın stress oldugunu anladım ve o an bıraktım düşünmeyi.. ve denemeye karar verdiğim o gece namazımı kıldım duamı ettim ve eşimle birlikte olduk... ve allhıma şükürler olsun 7 haftalık bebeğim benimle....

kızlar bu ateş ölçme yöntemini deniyorum 2 aydır şimdi o topikteki kızlarla konustum tecrubeli arkadaşlar ateşimi iyi buldu inşallah böyle gider senden bebek haberi alırız diyorlar dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim kızlar

aaynen öle canım benim... bende çok istiyordum hatta ben aylar öncesinden acaba olacak mı acaba şöyle mi böyle mi diye düşünmeye başlamıştım...ama etrafımda duydukca en büyük düşmanımın stress oldugunu anladım ve o an bıraktım düşünmeyi.. ve denemeye karar verdiğim o gece namazımı kıldım duamı ettim ve eşimle birlikte olduk... ve allhıma şükürler olsun 7 haftalık bebeğim benimle....

cnm bnm yaa valla tanımıyorum ama sanki yakınımmışsın gibi nasıl mutlu oluyorum böyle anlatınca.okurken yüzümde bi gülümseme oluyor, gözlerim dolu dolu oluyor.İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini.söylediklerin aklımda.ben de öyle deneyeceğim yarın inşallah:1::1::1:

kızlar bu ateş ölçme yöntemini deniyorum 2 aydır şimdi o topikteki kızlarla konustum tecrubeli arkadaşlar ateşimi iyi buldu inşallah böyle gider senden bebek haberi alırız diyorlar dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim kızlar

Tabikiii cnmmm Rabbim her daim bizimle zatennnn Allahımın izni ile olacak bı gunn amannn aynennnnn bosverelım gıtsınnnnnnnnnnn hadi başka şeylerden konuşalım cıddennnnnnnn

senin kahverengi akıntılar devam ediyor mu cnm??:26::26:

cnm bnm yaa valla tanımıyorum ama sanki yakınımmışsın gibi nasıl mutlu oluyorum böyle anlatınca.okurken yüzümde bi gülümseme oluyor, gözlerim dolu dolu oluyor.İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini.söylediklerin aklımda.ben de öyle deneyeceğim yarın inşallah:1::1::1:

saol canım benim.. bende sana yarın mutlaka dua edeceğim... ismin neydi??

Back
X