Tabikiii cnmmm Rabbim her daim bizimle zatennnn Allahımın izni ile olacak bı gunn amannn aynennnnn bosverelım gıtsınnnnnnnnnnn hadi başka şeylerden konuşalım cıddennnnnnnn
aynen yaa sürekli bundan konuştukça delleniyorum başka muhabbetler açın hadee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikiii cnmmm Rabbim her daim bizimle zatennnn Allahımın izni ile olacak bı gunn amannn aynennnnn bosverelım gıtsınnnnnnnnnnn hadi başka şeylerden konuşalım cıddennnnnnnn
valla cnm bugün yok denecek kadar az
hadi hayırlısı o zaman:118:
evde çamaşırlar kurudu, ütü yapılacak ve ben kaç gündür bekletiyorum onları.halım açık renk evde olmadığım halde sadece akşam evde olmamıza rağmen ve 2 kişi olmamıza rağmen her gün süpürge açsan açılacak şekilde oluyor,her gün o ev nasıl tozlanıyor
şubatta ve martta iş için yurdışı gezilerim var.
ve ben çoooook çocuk istiyorum.
hepsini becerebilrim üstesinden gelirim di mi![]()
evde çamaşırlar kurudu, ütü yapılacak ve ben kaç gündür bekletiyorum onları.halım açık renk evde olmadığım halde sadece akşam evde olmamıza rağmen ve 2 kişi olmamıza rağmen her gün süpürge açsan açılacak şekilde oluyor,her gün o ev nasıl tozlanıyor
:):) çocukta yaparsın kariyerde :):)
ayyy cnmm aynı bızzzzzz ev darmadağınnn normalde okadar tıtızımdır kııı okadar dıkkat ederım o ev hafta ııc hem toz hemde nasıl dağınık oluyor anlayamadım
valla ben yardımcı alıyorum eve iki haftada bir... onun için dağınıklığa çok takmıyorum kafayı :)
ya evim geniş bi de saolsunlar bana gelen giden çok oluyor.. hele şimdi hamileyim annem babam sürekli bizde :):) anneme kıyıp asla iş yaptırmam.. eşimin ailesi de özellikle kayınvalide ve kaynım (ikisinden de nefret ediyorum) sürekli geliyorlar ve çok pisler.. onun için ben onların hizmetçisi değilim.. onlar geşdiği zaman kadını haftabir çağırıyorum onlar gidene kadar :)
ahahha sendede var he bır CADII ablacımm ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh![]()
ya evim geniş bi de saolsunlar bana gelen giden çok oluyor.. hele şimdi hamileyim annem babam sürekli bizde :):) anneme kıyıp asla iş yaptırmam.. eşimin ailesi de özellikle kayınvalide ve kaynım (ikisinden de nefret ediyorum) sürekli geliyorlar ve çok pisler.. onun için ben onların hizmetçisi değilim.. onlar geşdiği zaman kadını haftabir çağırıyorum onlar gidene kadar :)
ahahha sendede var he bır CADII ablacımm ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh![]()
ben de bende.... hiç ısınamadım hiç sevemedim. çok dua ettim Allahım kalbime merhamet ver sevgi ver diye ama olmuyor.hep düğün zamanlarım falan aklıma geliyor.
benim ailem burada değil. eşimin tüm sülalesi buradaçalıştığım için çok sık gelmezler ama.evde olursam hiç çıkmazlar benden biliyorum
![]()
benim ki 70 yaşında kanser hastası allah şifasını versin birşey demiyorum ama tam bir şeytan.. o halinde bile öyle yalanlar konuşup ortalığı karıştırıyor ki... Allah ıslah etsin diyorum ben onlar için...
Bakkk yine kayboldularr![]()
ayyy cnmm aynı bızzzzzz ev darmadağınnn normalde okadar tıtızımdır kııı okadar dıkkat ederım o ev hafta ııc hem toz hemde nasıl dağınık oluyor anlayamadım
valla ben yardımcı alıyorum eve iki haftada bir... onun için dağınıklığa çok takmıyorum kafayı :)