milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aaynen öle canım benim... bende çok istiyordum hatta ben aylar öncesinden acaba olacak mı acaba şöyle mi böyle mi diye düşünmeye başlamıştım...ama etrafımda duydukca en büyük düşmanımın stress oldugunu anladım ve o an bıraktım düşünmeyi.. ve denemeye karar verdiğim o gece namazımı kıldım duamı ettim ve eşimle birlikte olduk... ve allhıma şükürler olsun 7 haftalık bebeğim benimle....

canınm benim allah sağ alim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım namaz ve dua bunu burdan arkdaşlara ilettiğin için ayrıca teşekkür ederim .birde sana bişi sorcam kaçıncı denemnde olmuştu belki söylemişsindir de ama tekrarlarsan sevinirim

yemekten geldim ama yiyemedim.bana 2 aydır falan bir haller oluyor. kesinlikle dışarıdan yemek yiyemiyorum.çalışıyorum ve çalıştığım yerdede, dışarıdan yemek söylediğimde de aldığım gbi çöpe atıyorum.midem kesinlikle kabul etmiyor.hatta bakamıyorum bile.etten,kıymadan inanılmaz tiksindim.sadece kendi yaptığım yemeği yiyebiliyorum ama et ya da kıyma tarzı değil ondada. ( ki şöyle bir durum var ben inanılmaz boğazıma düşkünümdür ve yemek yemeyi çok severim normalde)
Yemek yerken çok mutlu olurdum ve bu aralar bu yüzden çookk mutsuzum:1::1:

Bu arada size kötü bi haberim varr

Hani eltim hamile demiştim yaa bir buçuk aylıktı dun geceden beri çok kan gelmeye başlamış

zeynep kamıl hastanesinde kürtaja girmişşş :50:

ah canımmm çok geçmiş olsun kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm ne denilebilir ona bişey olmasın da :50:

yemekten geldim ama yiyemedim.bana 2 aydır falan bir haller oluyor. kesinlikle dışarıdan yemek yiyemiyorum.çalışıyorum ve çalıştığım yerdede, dışarıdan yemek söylediğimde de aldığım gbi çöpe atıyorum.midem kesinlikle kabul etmiyor.hatta bakamıyorum bile.etten,kıymadan inanılmaz tiksindim.sadece kendi yaptığım yemeği yiyebiliyorum ama et ya da kıyma tarzı değil ondada. ( ki şöyle bir durum var ben inanılmaz boğazıma düşkünümdür ve yemek yemeyi çok severim normalde)
Yemek yerken çok mutlu olurdum ve bu aralar bu yüzden çookk mutsuzum:1::1:

kız bana da versene o tüyoyu nasıl olucak o homini gırtlak yiyoz valla bu folik asit mahvetti beni içmiyorum artık acaip iştah yaptı:19::19:

[B .!.:
kız bana da versene o tüyoyu nasıl olucak o homini gırtlak yiyoz valla bu folik asit mahvetti beni içmiyorum artık acaip iştah yaptı[/B]:19::19:

valla ben de bilmiyorum cnm bir anda oldu. ben folik asit kullanmıyorum. doktorada gitmedim.size sormuştum burda kullan demiştiniz ama ben istemiyorum kullanmak. ne bileyim mantk olarak bana bir türlü uymuyor bu ilaç. bir de hamile kalmadan 3 ay önce diyorlar.ne zaman hamile kalacağımı bilemiyorum ki.yeşillik yiyorum bol bol.tahıllı gıdalar falan yiyorum.durum bu:26:

şimdi iş yerinden bi arkadaşımla konuşuyorduk şu bebek mevzusunu denediğimiz yalnızca o biliyor:51:

dedim abla 2 aydır tık yok bende nasıl olcak bu iş ya bi tiyo ver nerde yanlış yapıom dedim:51:

onların da 4. ayda tutmuş bu şekilde yapmış:26:

ilişkiden sonra yataktan hiç kalkma havlu koy altına iç çamaşırını da çek havlunun üzerine yat uyu dedi

duşunu sabah alırsın dedi :26:

ben 10-15 dakika yatıyorum yatakta sonra tuvalete ordan duşaa dedim bi deniycem bakalım önerisini
:51:

şimdi iş yerinden bi arkadaşımla konuşuyorduk şu bebek mevzusunu denediğimiz yalnızca o biliyor:51:

dedim abla 2 aydır tık yok bende nasıl olcak bu iş ya bi tiyo ver nerde yanlış yapıom dedim:51:

ilişkiden sonra yataktan hiç kalkma havlu koy altına iç çamaşırını da çek havlunun üzerine yat uyu dedi

ben 10-15 dakika yatıyorum yatakta sonra tuvalete ordan duşaa dedim bi deniycem bakalım önerisini

HEHHHHHHHH BEBEK MEvzusuna yıne gelinmiş hanı bahsedılmeyecektı fazla :) bende oyle yapıyorummm bana bırı tembıhlemişti havlu değilde havlu kağıttan koyuyorum bende

HEHHHHHHHH BEBEK MEvzusuna yıne gelinmiş hanı bahsedılmeyecektı fazla :) bende oyle yapıyorummm bana bırı tembıhlemişti havlu değilde havlu kağıttan koyuyorum bende

valla canım şimdi taze taze konuşulduğu için aklımdayken söliim dedim ben böyle yapmıyorum çünkü paldır küldür kalkıyorum yataktan bende senin gibiydim dedi bana sonra bunu tavsiye ettiler o ay tuttu dedi de ondan şey ettim ne barrıyon tamam kapattım konuyu:37:

önceki gün bende öyle yaptım cnm.altıma kullanmadığım bir çarşafı bi kaç kat katlayıp serdim.çamaşırımı çekip sabaha kadar öyle yattım.Allah affetsin:)ulaşan ulaşıodur aslında ama sanki kalkınca herşey gidiomuş gibi geliyor insana:)
birde diğer topicte arkadaşın eşi bazayı kaldırıyormuş onu anlatmıştım.yazık eşim diyor ki bazayı kaldırayım mı:60::60::60:

Son düzenleme:
neşecım yerım senıııı hahahah bağırmadım gulummm hahahhaha (hayat işte bak demin uzulurken şimdi guluyosunnn)

önceki gün bende öyle yaptım cnm.altıma kullanmadığım bir çarşafı bi kaç kat katlayıp serdim.çamaşırımı çekip sabaha kadar öyle yattım.Allah affetsin:)ulaşan ulaşıodur aslında ama sanki kalkınca herşey gidiomuş gibi geliyor insana:)
birde diğer topicte arkadaşın eşi bazayı kaldırıyormuş onu anlatmıştım.yazık eşim diyor ki bazayı kaldırayım mı:60::60::60:

şimdi bi yazı okudum bende spremler kendilerinin kaç katı yol katediolarmış yumurtaya ulaşmak için yormaya ne gerek var yavrucakları mantıklı aslında kalkmadan yatmak ben hiç bu şekilde denemedim kalktım herseferinde wc ye girdim hooooop diye çıktı hepsi :1::1::1:

eşi bazayı mı kaldırıyomuş yok artık herçekten miiiii:53::53::53::53:

Son düzenleme:
neşecım yerım senıııı hahahah bağırmadım gulummm hahahhaha (hayat işte bak demin uzulurken şimdi guluyosunnn)

kızım nerdesin sen hangi topiklerde fink atıyon bi geliyon bi yok oluyon kırıcam bacaklarını kız çok geziyosun:52::52::52::57::57::57:

şimdi bi yazı okudum bende spremler kendilerinin kaç katı yol katediolarmış yumurtaya ulaşmak için yormaya ne gerek var yavrucakları mantıklı aslında kalkmadan yatmak ben hiç bu şekilde denemedim kalktım herseferinde wc ye girdim hooooop diye çıktı hepsi :1::1::1:

eşi bazayı mı kaldırıyomuş yok artık herçekten miiiii:53::53::53::53:

gerçekten kız öyle bak:1: bacaklarını dikerek yatıyormuş önce, sonra buna karar vermişler:) ama onun bazası yandan açılıomuş.elini yere koyuyormuş.yani başı aşağı gelecek şekilde.öyle duruomuş biraz işte;)anlatabildim mi bilmiyorum:26:

kızım nerdesin sen hangi topiklerde fink atıyon bi geliyon bi yok oluyon kırıcam bacaklarını kız çok geziyosun:52::52::52::57::57::57:

yaa ev dekorasyonlarına takıldım burdayım yoksa hep bakıyrum deluuuuu karıııııı :1::1:

gerçekten kız öyle bak:1: bacaklarını dikerek yatıyormuş önce, sonra buna karar vermişler:) ama onun bazası yandan açılıomuş.elini yere koyuyormuş.yani başı aşağı gelecek şekilde.öyle duruomuş biraz işte;)anlatabildim mi bilmiyorum:26:

ayol anladım da kan beynime sıçrar pozisyonu düşündüm de yok annem ben öle yapış yapış nasıl yatacağımı düşünüyorken bi de bunu çıkarmayayım başıma kalsın herif dicek hatun sen iyiden iyiye oynattın vaz geçelim biz bu işten :9:

biraz amiyane bir tabi olcak ama 10-15 çocuğu olanlar üstüme ceketini attı hamile kaldım der biz akrobasi eğitimi alıyoruz sanki yaptığımız hareketlere bak
:32::32::32:

ev mi dekore edicem ben yardımm ediim sana ilgiliyimdir bu konuda:6::6::6:

ayyyy vallahiimiii benım ev ev degılkı ahırrr kopek bağlasan durmazzz oyle rutubetlı falan fılannn :50:once rutubetını gıdermem lazımm yoksa yatak odam mahfoldu olcakkkkkkkkkk

ayyyy vallahiimiii benım ev ev degılkı ahırrr kopek bağlasan durmazzz oyle rutubetlı falan fılannn :50:once rutubetını gıdermem lazımm yoksa yatak odam mahfoldu olcakkkkkkkkkk

kiradamısınız canım? eyvah rutubet çok tehlikelidir astıma bile yol açar allah korusun önemli bi konu gerçekten üzerinde dur bence de gerisi kolay

Back
X