kız bunun şekerlik demesi de beni öldürüyo
bende iyiyim kürdanlık
kuzum sen altı üstlümü oturuyonbende ööle oturcam. ama napalım yaaaaa
boşu boşuna yaptırıyon o evi gülüm sölimm sana kaynananın tepesindesin bi yere kaçmamışsın kiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim kürdanlık
bende iyiyim kürdanlık
o zaman peçetelik olsunevet cnmmmm yaaa mumkunatın varsa oluru varsa oturma derım ben sana ne kadar mesafeyı korumaya çalışssanda eşin tarafından bu kayboluyo kapıyı çalıyo mesela kaynanam hemen eşim aaa anne gırsene ıçerı ya belkı ozel bısılerımız var dımı ahha hhhh
kurdanlık mı cnm şekerlık daha cıcı bı laf sen de heeeeeeeeee![]()
o zaman peçetelik olsun
yok cnm tüm mal varlığımızı bu eve döktük. borçlandık.
başka bir yere gitme şansımız yok.
bu eve paralar dökmeden önce eşime çok söyledim bırak bu evi kiraya çıkalım ama uzak olalım diye.
ama maalesef anlamadı tabii ki. kira da oturamam dedi.
şimdi çok iyi olcak sanki
napalım kısmet hayırlısı inşallah.
sen dah iyi bilirsin yaşayacaklarımı. anlat da dinliyi![]()
kına yak deli karı şuna bak keyfinden dört köşeboşu boşuna yaptırıyon o evi gülüm sölimm sana kaynananın tepesindesin bi yere kaçmamışsın kiii![]()
asla annem o konuda şüphen olmasın. eşimde sevmez öyle şeyleri. asla anahtar vermek veya kapı üzerinde anahtar bırakmaya hayır1 kere kesinlikleeee ne olursa olsun evinin anahtarı kopyasını falan verıyım deme sen yokken evıne gırmeler evınden bısıler eksılmeye başlıyo aman amannnnnnnnnn bak ben bı konu açmıştım ıncelersen daha net anlarsınnn sonra gorıyım senı gel buraya yaz bana
asla annem o konuda şüphen olmasın. eşimde sevmez öyle şeyleri. asla anahtar vermek veya kapı üzerinde anahtar bırakmaya hayır
senin evin anahtarı varmı onlarda
nasıl oldu da verdi peki?vardıııı ahh benım aptal ıyı nıyetlı kafammmmmmmmmmmmmm neler çektım bu ıyı nıyetım yzuunden ama en sonunda vermek zorunda kaldıııııııı
nasıl oldu da verdi peki?
tarhana çorbam vardı dünden bi de poortakallı kerevizim vardı ama az kalmıştı o bi tabak kadar.mantar sote yapmayı düşünüyorum yanına.
ben de kaynanamlara gidecek gibiyim.yaklaşık 3 haftadır gitmiyoruz da
artık bi gitsek mi dedik. bi gidiyoruz bize 1 ay yetiyor haaa
bak yine açıldı bu kaynana konusu durup dururken.benim kesin oğlum olur![]()
kına yak deli karı şuna bak keyfinden dört köşe![]()
bu tokatta acıttı mı gerçekler gibi
vah garibimmmmmmm ne zaman teskere inşallahkızlarrrr hepinize iyi akşamlar hepiniz bir şekilde kayınvalde ve görümceden şikayetçi allahtan korkun emiii :) ulennnn ben ikisiylede aynı evde yaşıyommmm be :)
ben çıktımm canlarrr iyi akşamlar![]()
kızlarrrr hepinize iyi akşamlar hepiniz bir şekilde kayınvalde ve görümceden şikayetçi allahtan korkun emiii :) ulennnn ben ikisiylede aynı evde yaşıyommmm be :)
vah garibimmmmmmm ne zaman teskere inşallah
vah garibimmmmmmm ne zaman teskere inşallah
kızlarrrr hepinize iyi akşamlar hepiniz bir şekilde kayınvalde ve görümceden şikayetçi allahtan korkun emiii :) ulennnn ben ikisiylede aynı evde yaşıyommmm be :)