milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kız bunun şekerlik demesi de beni öldürüyo:9:
bende iyiyim kürdanlık:60:
kuzum sen altı üstlümü oturuyon:53: bende ööle oturcam. ama napalım yaaaaa

boşu boşuna yaptırıyon o evi gülüm sölimm sana kaynananın tepesindesin bi yere kaçmamışsın kiii:52::52::52:

kız bunun şekerlik demesi de beni öldürüyo:9:
bende iyiyim kürdanlık:60:
kuzum sen altı üstlümü oturuyon:53: bende ööle oturcam. ama napalım yaaaaa

evet cnmmmm yaaa mumkunatın varsa oluru varsa oturma derım ben sana ne kadar mesafeyı korumaya çalışssanda eşin tarafından bu kayboluyo kapıyı çalıyo mesela kaynanam hemen eşim aaa anne gırsene ıçerı ya belkı ozel bısılerımız var dımı ahha hhhh

kurdanlık mı cnm şekerlık daha cıcı bı laf sen de heeeeeeeeee
:1::1:

evet cnmmmm yaaa mumkunatın varsa oluru varsa oturma derım ben sana ne kadar mesafeyı korumaya çalışssanda eşin tarafından bu kayboluyo kapıyı çalıyo mesela kaynanam hemen eşim aaa anne gırsene ıçerı ya belkı ozel bısılerımız var dımı ahha hhhh

kurdanlık mı cnm şekerlık daha cıcı bı laf sen de heeeeeeeeee
:1::1:
o zaman peçetelik olsun:9::9:

yok cnm tüm mal varlığımızı bu eve döktük. borçlandık.
başka bir yere gitme şansımız yok.
bu eve paralar dökmeden önce eşime çok söyledim bırak bu evi kiraya çıkalım ama uzak olalım diye.
ama maalesef anlamadı tabii ki. kira da oturamam dedi.
şimdi çok iyi olcak sanki:110:

napalım kısmet hayırlısı inşallah.
sen dah iyi bilirsin yaşayacaklarımı. anlat da dinliyi:31:

o zaman peçetelik olsun:9::9:

yok cnm tüm mal varlığımızı bu eve döktük. borçlandık.
başka bir yere gitme şansımız yok.
bu eve paralar dökmeden önce eşime çok söyledim bırak bu evi kiraya çıkalım ama uzak olalım diye.
ama maalesef anlamadı tabii ki. kira da oturamam dedi.
şimdi çok iyi olcak sanki:110:

napalım kısmet hayırlısı inşallah.
sen dah iyi bilirsin yaşayacaklarımı. anlat da dinliyi:31:

1 kere kesinlikleeee ne olursa olsun evinin anahtarı kopyasını falan verıyım deme sen yokken evıne gırmeler evınden bısıler eksılmeye başlıyo aman amannnnnnnnnn bak ben bı konu açmıştım ıncelersen daha net anlarsınnn sonra gorıyım senı gel buraya yaz bana :34:

1 kere kesinlikleeee ne olursa olsun evinin anahtarı kopyasını falan verıyım deme sen yokken evıne gırmeler evınden bısıler eksılmeye başlıyo aman amannnnnnnnnn bak ben bı konu açmıştım ıncelersen daha net anlarsınnn sonra gorıyım senı gel buraya yaz bana :34:
asla annem o konuda şüphen olmasın. eşimde sevmez öyle şeyleri. asla anahtar vermek veya kapı üzerinde anahtar bırakmaya hayır:45:

senin evin anahtarı varmı onlarda

asla annem o konuda şüphen olmasın. eşimde sevmez öyle şeyleri. asla anahtar vermek veya kapı üzerinde anahtar bırakmaya hayır:45:

senin evin anahtarı varmı onlarda

vardıııı ahh benım aptal ıyı nıyetlı kafammmmmmmmmmmmmm neler çektım bu ıyı nıyetım yzuunden ama en sonunda vermek zorunda kaldıııııııı

tarhana çorbam vardı dünden bi de poortakallı kerevizim vardı ama az kalmıştı o bi tabak kadar.mantar sote yapmayı düşünüyorum yanına.:56:
ben de kaynanamlara gidecek gibiyim.yaklaşık 3 haftadır gitmiyoruz da:1:
artık bi gitsek mi dedik. bi gidiyoruz bize 1 ay yetiyor haaa:1:
bak yine açıldı bu kaynana konusu durup dururken.benim kesin oğlum olur :60:

aynı ben :9::9::9:

kızlarrrr hepinize iyi akşamlar hepiniz bir şekilde kayınvalde ve görümceden şikayetçi allahtan korkun emiii :) ulennnn ben ikisiylede aynı evde yaşıyommmm be :)

kızlarrrr hepinize iyi akşamlar hepiniz bir şekilde kayınvalde ve görümceden şikayetçi allahtan korkun emiii :) ulennnn ben ikisiylede aynı evde yaşıyommmm be :)
vah garibimmmmmmm ne zaman teskere inşallah

ben çıktımm canlarrr iyi akşamlar:3::3:

İYİ AKŞAMLAR BİTANEM GÖRÜŞÜRÜZ YARIN :16::16::16:

ONDAN AYAK ÜSTÜ İŞ YAPIYON DİMİ RAHATLIKTAN:9::9::9:

vah garibimmmmmmm ne zaman teskere inşallah

seninki ne zamansa ozaman:9::9::9:

aman Allahım:52::52::52:
ben söyleyecek bir şey bulamadım:50::50: şikayetlerimden utandım:30::30:

Back
X