- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
Cnm 27 ekimde olup 2 kasımda tekrar mı oldun .nasıl olur???
aaa doğru yaa pardonnn bı dakka olmadı şimdi 27 ekimde olmam lazımdııı ben 2 kasımda olmuştummm oyle duzeltıyımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa doğru yaa pardonnn bı dakka olmadı şimdi 27 ekimde olmam lazımdııı ben 2 kasımda olmuştummm oyle duzeltıyımmm![]()
ahhhh ahhhhh ayrılmayı çokkkk ıstıyorumm çokkkkkkkkkkk daa bu ara arabamızın taksıdı var onu bıtıremeden bı yere kıpırdayamıyruz adam akıllı yaaaa yoksa delı olcammm
yeni gelen hatunlar bi ses verin helee
![]()
araba taksidi demeyin bana ya aynı şey yüzünden bizde yerimizden kımıldayamıyoruz sosyal hayat diye bişe kalmicak yakında :18:
araba taksidi demeyin bana ya aynı şey yüzünden bizde yerimizden kımıldayamıyoruz sosyal hayat diye bişe kalmicak yakında :18:
sende mi kayınvalidenle oturuyorsun??
hoşgeldin bu arada![]()
sesim geliyormuuherkese günaydınlar çalışanlar için güzel bir mesai günü diliyorum kendim içinde tabisiii
ev hanımları içinde ahh onlara söylenicek o kadar çok şey varkii kısacaa tadını çıkarınn hanımlarr
![]()
hayırr ikii anacımda uzaktaa bendenn![]()
tabiki bunlarda şükür benım evım kuf rutubet içinde bende allerjı başladı her sabah hapşırık göz kaşıntısı ve göz yaşarmasııı ahh ahhhh bıde ısınabılsek gam yemıcem 2 de yakmama rağmen 350 doğal gaz faturası gelıyooobenim de hala düğün için aldığımız kredi var.kendimiz yaptık düğünümüzücadı kaynana yardım etmedi
ama 650 kira veriyorum günah bize:18:
eve girip 1000 lira kredi ödemek daha mantıklı.en azından kendi evin oluyor.Allahıma binlerce kere şükür ama oturduğum evi de bi görseniz.nerden baksan 30 yıllık eski bir bina.ama burdaki en uygun evlerden birinde oturuyoruz düşünün![]()
benim de hala düğün için aldığımız kredi var.kendimiz yaptık düğünümüzücadı kaynana yardım etmedi
ama 650 kira veriyorum günah bize:18:
eve girip 1000 lira kredi ödemek daha mantıklı.en azından kendi evin oluyor.Allahıma binlerce kere şükür ama oturduğum evi de bi görseniz.nerden baksan 30 yıllık eski bir bina.ama burdaki en uygun evlerden birinde oturuyoruz düşünün![]()
tabiki bunlarda şükür benım evım kuf rutubet içinde bende allerjı başladı her sabah hapşırık göz kaşıntısı ve göz yaşarmasııı ahh ahhhh bıde ısınabılsek gam yemıcem 2 de yakmama rağmen 350 doğal gaz faturası gelıyoooçok sınırlenıyrum byle olunca kaynana aklıma gelıyo bı kasık dusa boğasımda gelıyooo
![]()
kira için ödenen o paralara resmen acıyorum çok fazla kiranız kaynana için de üzülme boşver söz söyleme hakkı bulamaz en azından kendinde siz yaptınız herşey sizin
biz eşimle nişanlıyken aldık evimizi eşim emlak danışmanı onun sayesinde sıfır yeni bir binadan 1 daireyi ederinin çok çok altında aldık elimizdeki peşinatın hepsini verdik nişan takıları filan
kalanı için de 5 yıl kredi çektik 3.yılı bitmek üzere mobilyamın bir kısmını kayınvalidemler aldı bir kısmını benim ailem aldı gerisini biz yaptık
takılarımı da aldı kayınvalidemler yalan yok şimdi sezarın hakkı sezara...aldık diye de lafını etmediler hiçbir zaman ama arkamdan konuşuluyorsa bilemicemmm![]()
aynen cnm ben de çok acıyorum.içim gidiyor.ne güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin sana da
bak 3 yılı bitmiş bile.ben de bu aralar çok kafaya koydum.hem borç olmadan hiçbir şey sahibi olunmuyor.![]()
borcum bıtsınnn kırayamı çıkarızzz yoksa başka bısılermı dusunur bılemıcem artık yoksaaaaaaaaa yoooooooookkkkk yanıııı belkı re rabbım bu dururmumuzdan dolayı bıze bebek vermıyo suanlıkkk