milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Bencede maşallahh ozaman size ağzınızın tadı bozulmasın :nazar:

yani bizim topikte pek öyle kayınvaldeye anne diyen yoktur dumur olmadım hıyar oldum kaldım :) babannem yasıyo kızlar allah uzun ömür versin belkide annem çekmediği için kayınvaldesınden bu işler bana çok garip geliyo

neşe gözde şu sat bat listesini hanginiz yapıyodu bi guncellesenıze ön sayfalara doğru beri gelsin

yemeğe gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmm opuldunuzzzzzzzzzz :3::54:

demmir_can_______YAŞ/26______BAT/28 KASIM_____BEBİŞ GELİYOOOOO :49::49::49:

cirkinordekyavrusu__YAŞ/31_____BAT 10 ARALIK_____BEBİŞ GELİYOOOOO :49::49::49:

serinserin_________YAŞ/23______BAT/6-8 ARALIK____BEBİŞ GELİYOOOOO :49::49::49:

morwenfb_________YAŞ/25______BAT/6 OCAK______BEKLEMEDE

gelartik___________YAŞ/27______BAT/7 OCAK______BEKLEMEDE

Mervsh___________YAŞ/25______BAT/8 OCAK______BEKLEMEDE

megan17__________YAŞ/25_____BAT/10 OCAK______BEKLEMEDE

mayam____________YAŞ/22_____BAT/15 OCAK_____BEKLEMEDE

rimel_84__________YAŞ/27______BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE

umutluay__________YAŞ/25_____BAT/23 OCAK______BEKLEMEDE

nannen1__________YAŞ/?______BAT/23 OCAK_______KİLO VERME DERDİNDE

hmfsst___________YAŞ/21______BAT/26 OCAK______TEDAVİ SÜRECİ

yarenay__________YAŞ/28______BAT/30 OCAK_______BEKLEMEDE

MyHoS___________YAŞ/25______BAT/31 OCAK_______BEKLEMEDE

Ben geldim canlarrr

Aaaa evet gırmeyenlerı eleyelım bencedeeeee
:1:

hoşgeldin canımcım

sende hoşgeldın canım

Şimdi bebeğini aldırmak zorunda kalan eltimle konuştum stres yuzunden bebeğini düşürmüş yoksa bebeişimiz çok güzel tutunmuşş anneciğine ama kız geçtiğimz cuma günü bir stres yaşamıştı

Lutfennn dıyoo hamıle ısen sakın stres yapıyım tartışma olan ortam olursa bırsey olursa hemen uzaklaşın o ortam dıyo düşmede en buyuk etkenmıs stress

Sizde dikkatli olun kızlar lutfen uzuntu yok kesınlıkleeeeeeee

GID GID GIDAKK YUMURTAM SICAK KOCAM GELSE DE BAŞLASAKKKK:9::9::9:

canım mukus varmı yani kaygan su gibi şeffaf bi akıntın?varsa kesin yumurtluyorsun kaçırma bu günü
:26:[/B]

:60::60::60: yok cnm öyle akıntı yaa hatta hiç yok gibi birşey.belki olur akşama kadar bakalım:51:

sende hoşgeldın canım

Şimdi bebeğini aldırmak zorunda kalan eltimle konuştum stres yuzunden bebeğini düşürmüş yoksa bebeişimiz çok güzel tutunmuşş anneciğine ama kız geçtiğimz cuma günü bir stres yaşamıştı

Lutfennn dıyoo hamıle ısen sakın stres yapıyım tartışma olan ortam olursa bırsey olursa hemen uzaklaşın o ortam dıyo düşmede en buyuk etkenmıs stress

Sizde dikkatli olun kızlar lutfen uzuntu yok kesınlıkleeeeeeee

evet canım bebek olmamasındaki en büyük sebeplerden biri de stres zaten işte insan elinde olmadan bazen kaptırıyor kendini stres sıkıntı yapıyor off çok zor psikoloji herşeyden çok çabuk etkilenebiliyor allah yardımcımız olsun ona da geçmiş olsun canım kendisi sağlıklı en azından rabbim bidaha nasip eder:43:

akşama ne yemek vaaarrrr????

akşam kaynanama gitmedik bu akşam gidicez o yüzden ben yemek yapmayı düşünmüyorum canım anası ne yaparsa adam onu yesin özlemiştir belki anasının yemeklerini 1 aydır yemiyor :99::99::99::99::99::99::99::99::99:

:60::60::60: yok cnm öyle akıntı yaa hatta hiç yok gibi birşey.belki olur akşama kadar bakalım:51:

mutlaka olur canım peçetede bile görürsün dikkat edersen:34:

evet canım bebek olmamasındaki en büyük sebeplerden biri de stres zaten işte insan elinde olmadan bazen kaptırıyor kendini stres sıkıntı yapıyor off çok zor psikoloji herşeyden çok çabuk etkilenebiliyor allah yardımcımız olsun ona da geçmiş olsun canım kendisi sağlıklı en azından rabbim bidaha nasip eder:43:

Bende oyle dedım ona çok şükür sen ıyısın ağlamaklıydı telefonda sesi bır garip oldu içim.Ne söylenir ne denir bilemedim.Benim de sesime yansıdı belli etmemeye çalışssamda.Annesiyle konuşmuştum dün telefonda narkozdan ayıldıktan sonra kocasıyla sarılmışlar birbirlerine ağlamışlar hüngüe hüngür.... :25:

Rabbim hepimizi korusunnnnnnnnnn Hamişlerimizideeeee :nazar::nazar:

hepinizee ayrı ayrıı tenküüü :31:

heyy benidee ilavee edin listeyee benidee yaş 26 bat 19 ocak :68:

akşam kaynanama gitmedik bu akşam gidicez o yüzden ben yemek yapmayı düşünmüyorum canım anası ne yaparsa adam onu yesin özlemiştir belki anasının yemeklerini 1 aydır yemiyor :99::99::99::99::99::99::99::99::99:

mutlaka olur canım peçetede bile görürsün dikkat edersen:34:

aaaa biz de gitmedik.geç geldi eşim biraz bu saatten sonra gidilmez dedik:1: bu akşam bakalım artık;)
Dur ben bi daha gideyim w.c ' ye belki vardır bişeyler.:26:

Back
X