milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

GÖZDECİNM ŞUNU Bİ OKU CANIM HAMAM TOZU İLE İLGİLİ :):) BAŞKA Bİ TOPİKTE YAZMIŞLAR BUNU....

sana şunu söyleyim bütün ev wc gibi kokar bence hiiiç deneme bile çok fena bi kokusu var ve ayrıca bırak haftayı 2 gün bile sürmez çıkması hemde jilet gibi aynı ...onun yerine krem kullan en azından kokusunu çekmezsinnn..

GÖZDECİNM ŞUNU Bİ OKU CANIM HAMAM TOZU İLE İLGİLİ :):) BAŞKA Bİ TOPİKTE YAZMIŞLAR BUNU....

sana şunu söyleyim bütün ev wc gibi kokar bence hiiiç deneme bile çok fena bi kokusu var ve ayrıca bırak haftayı 2 gün bile sürmez çıkması hemde jilet gibi aynı ...onun yerine krem kullan en azından kokusunu çekmezsinnn..

ozaman kullanmıyorum jılet gıbıyse ben jıletle bılmem neyle uğraşmıyım dıyıorum gene saf kafa gıdıyorum jılet gıbı olan şeylere amannnnnnnnnnn

BEN AZCIK kaçıyım evı poh goturuyo :1::1: bıraz temızlık ıyı gelır bırımı mırı gelırse rezıl rusva olurum

nasılsınız kızlar:3:ben sabahlardan beri doktorlardayım,göz muayeneye gittim sonra sağlık ocağına rutin kontroller aşı felan:51:bu arada 7. ayımın içindeyim 7 kilo almışım iyimi kızlar:8:gözdecim sanada teşekkürler tarif için,evliliğimden bu yana 2 kez yapmıştım karnıyarığı eşim sevmediği için,ama dün yaptığım karnıyarığı beğendi bayada yedi:1:

bizz seninlee tanışmadıkk canım bende melekk memnunn oldumm :12:

benim senelik 1 hafta:47::47: Hem de yılla falan alakası yok. 10 yıllık çalışanda olsan aynı:47::47::47:

çok saçma ayçam eziyetten başka bişey değill :19:

1000 i aşmışız kızlar bravo bizeee:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:8::8::8: bravoo bizee

neşem yeni beklenmeyen batım 11 haziran hiç şaşmıyor 11 ler bende :27:

ozaman kullanmıyorum jılet gıbıyse ben jıletle bılmem neyle uğraşmıyım dıyıorum gene saf kafa gıdıyorum jılet gıbı olan şeylere amannnnnnnnnnn

BEN AZCIK kaçıyım evı poh goturuyo :1::1: bıraz temızlık ıyı gelır bırımı mırı gelırse rezıl rusva olurum

napacan temizliği boşver haftasonu kocanla yaparsın :):):)

kadriye olsun der insan be ayça teyzesi :):):):)

:1::1::1::1::1::1::1::1:

pasaklı git ama çabuk gel hadi bekliyoruz

:8::8::8: bravoo bizee

neşem yeni beklenmeyen batım 11 haziran hiç şaşmıyor 11 ler bende :27:

ayh bu batasıca battt inşallah batar gider artık versin bebişlerimizi
:16::16::16:

ya dünden beri burnuma buram buram çilek kokuları geliyo manavda bulamadım gittim çilekli puding yaptım evde

inanırmısının hala koku geliyor yahuuu kesmedi kk açılırken de çilek koymuşlar ekrana ay şişicek şimdi biyerlerim

şöööylleee kokulu mis gibi bahçe çileeeği istiyorummm nerde bulabilirim ki
:52::52::52:

ya dünden beri burnuma buram buram çilek kokuları geliyo manavda bulamadım gittim çilekli puding yaptım evde

inanırmısının hala koku geliyor yahuuu kesmedi kk açılırken de çilek koymuşlar ekrana ay şişicek şimdi biyerlerim

zor bulursun annem bahçe çileğini :):) markettekiler koca koca kokusu falanda yok öyle... bulursan banada gönder :):)

:1::1::1::1::1::1::1::1:

pasaklı git ama çabuk gel hadi bekliyoruz

ayh bu batasıca battt inşallah batar gider artık versin bebişlerimizi
:16::16::16:

batacak az kaldı hissediyorum :27: canım büyük marketlerin organik reyonları oluyorr oradan alabilirsin ben aldım geçen hafta gayette güzeldiii biraz minik oluyolar manavdakiler gibi iri iri bekleme tabi :))

ışılım kadriye ela güzell olmuşşş :9:

zor bulursun annem bahçe çileğini :):) markettekiler koca koca kokusu falanda yok öyle... bulursan banada gönder :):)

markette akşam vardı ama dediğin gibi ne tadı ne tuzu vardı elim kadar olmuşlar ama ot gibi mubarekler almadım bende kokusu yok tadı yok puding yaptım yedim ama hala canım çekiyor annemlerin bahçede vardı eskiden ne yerdik şimdi kalmadı böğürtlenler var onlar da daha olmamış en iyisi avucumu yalayayım ben :1::1::1::1:

batacak az kaldı hissediyorum :27: canım büyük marketlerin organik reyonları oluyorr oradan alabilirsin ben aldım geçen hafta gayette güzeldiii biraz minik oluyolar manavdakiler gibi iri iri bekleme tabi :))

ışılım kadriye ela güzell olmuşşş :9:

ay hadi inşallah:16::16:

büyük market derken hangisinde var mesela fellik fellik marketleri gezdirme bana melekim

minik olsun zaten o organik demektir akşam bizim ordaki marketten baktım avucum kadar napim ben gösteriş alası çileği

tadı lazım bana
:56:

markette akşam vardı ama dediğin gibi ne tadı ne tuzu vardı elim kadar olmuşlar ama ot gibi mubarekler almadım bende kokusu yok tadı yok puding yaptım yedim ama hala canım çekiyor annemlerin bahçede vardı eskiden ne yerdik şimdi kalmadı böğürtlenler var onlar da daha olmamış en iyisi avucumu yalayayım ben :1::1::1::1:

ay hadi inşallah:16::16:

büyük market derken hangisinde var mesela fellik fellik marketleri gezdirme bana melekim

minik olsun zaten o organik demektir akşam bizim ordaki marketten baktım avucum kadar napim ben gösteriş alası çileği

tadı lazım bana
:56:

canım ben carrefour dan aldım sana yakın varsa bak migrostada oluyor organik reyonu ikisinede bakabilirsin fiyatları normalden biraz pahalı organikk olduğu için ama tadıı çok farkk ediyorr

canım ben carrefour dan aldım sana yakın varsa bak migrostada oluyor organik reyonu ikisinede bakabilirsin fiyatları normalden biraz pahalı organikk olduğu için ama tadıı çok farkk ediyorr

migrosun sebzesi meyvesi bizim burada berbat ya ne organik tarımı valla çok kötü :)
bu arada melocum senin meslek neydi kuzum...

ikiside bana uzak olsun önemli değil almam lazım saol canım:16:

organik mi migros yaa
benmde canım istiyoda hormonlu ve zaten tadı yok diye almıyorum

Back
X