Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pıncırköpekmıyım ben :44::44::44:
ayy aşkolsun hiç öyle bişi dermiyim bizim şirkette minyon tipli kızlara pıncır diyoruz küçükşey gibi bişi öyle köpek falan lütfen
ya geceleri sizede oluyo mu 21654684 kere wc ye kalkıyorum yaaaaa uykum kaç kere bolunuyooo
ben çok su içiyorum ya banada oluyoo.. ama ben sağdan sola döneren bile uyanıyorum bırak çişe kalkıp uyanmayı :):)
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr.. okuyup kaçmayın kızlar sizde katılın aramıza :):):)
ben ne bulursam içiyorum anam ağzım hiç boş durmuyo ki zaten genelde kayısı suyu ıce tea soğuk soğuk ohhhhhhhhhhhh gece yatmadan da süt anam kaç kere kalkıyorum yaaaaaaaaaa anam kiraz gelmiş 2 kg 5 tl
bursa çilek 2,5 kg 5 tl![]()
iyice bi bollaşsada yesek yaa
benm kayınpederin zaten kiraz bahçeleri var bütün meyvelerden ekiyolar yazın dolabın içi dolup taşıyo bende sabırsızlıkla bekliyorum bu sene meyvelerin olmasını
iyice bi bollaşsada yesek yaa
benm kayınpederin zaten kiraz bahçeleri var bütün meyvelerden ekiyolar yazın dolabın içi dolup taşıyo bende sabırsızlıkla bekliyorum bu sene meyvelerin olmasını
ayyyyyyyyyyyy ne kadar güzelll al sana organik işteee harikaaaaaaaaaaaaa bizede gönderseneeeeeeee![]()
ooo yaza sendeyiz o zaman nülüşüm :):)
bahçelerede beklerim dalından kopara kopara yersiniz
bahçelerede beklerim dalından kopara kopara yersiniz
gözdişim bu arada sağlık bakalığı gıdaları ile ilgili attıkların iyi geldi valla saol
çou yediğim ve sevdiğim şeylerdi artık yemek yiyebilirmiyim bilmiyorum
benim yaptığım marka burda yok ama onda da aynı durum vardır kesin
böcek boyası nasıl bişey ya vallahi kusucam şimdi![]()
Afyon a![]()