milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aynen öyle kızlar dun de kaynana geldı akşam dedi napıcaksınız yarın dedim kocacımla temızlıkk yapcaz aaa nıyee dıyoo nasıl nıye dedım yardım etcek tabıkı hamile karısına onun benden benım ondan başka ne guvendığımız nede sırtımızı dayadığımız ınsanlar var dedım anlamıştır artık 1 kere demıyokı bende yardıma gelıyımm amann zaten Rabbim bana yardımcı olsun kımseye muhtaç etmesin

kız boşver yardım edecek sonra kırk kamyon konuşacak :) ne şamın şekeri ne arabın yüzü de geç:):)

kızlar bizim burda semt pazarı var güya meyve sebze almaya gittim aldıklarımı yazıyorum oğluşa çorap,zıbın,pijama ,çıtçıtlı atlet :1:sebze hiç almadan geri geldim sadece kayısı ve kıvırcık aldım :1:

bakıyorum başlanmış alışveriylere sibel hanım :):) güle güle giysin minik uras :):)

kız boşver yardım edecek sonra kırk kamyon konuşacak :) ne şamın şekeri ne arabın yüzü de geç:):)

aman yok zaten kendı dese ben gel demem geçen cam sıldığımı duydu aaaaaaaaaaa nıye tek başına sılıyosun dıye kızıyo guldum geçtim hey allahım ya :23::23:

kızlar bende çıkyıorum kociş bugun izinli gezelım bıraz opuyorum sızlerı :54::54::54:

Back
X