milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar ya artık benim bebek odasına karar vermem lazım zamanım azalıyor :( ama ben beğenemiyorum nasıl bir oda yapacağıma karar veremiyorum... çok pahalı olsun istemiyorum.. çünkü her an tayinimiz çıkabilir.. ne bileyim yaaaa :(:(:(

ben oda yapacak olsaydım;

kesinlikle büyüyen yataklardan alırdım cnm:)) önce beşik olarak kullan,, sonra yandaki çekmeceyi indir yatak olarak kullan:34:
bir de dolap yeter;) bak tayin durumu da varmış.. gideceğin yer büyükmü küçük mü nasıl bir yer bilmiyorsun ki:44:

Anne kimdir?

Eğer bir evde 3 kişilik yemek ve 4 kişilik bir aile varsa,
“Ben tokum, siz yiyin” diyen kişi, annedir.
Eğer etrafınızda bebek bezi reklamını izlerken ağlayan biri varsa,
Muhakkak kalbinde şefkat pınarları çağlayan bir annedir.
Eğer bir çocuğa kızıp; azarladıktan sonra,
Vicdanı sızlayan ve kendini affettirmek için ona çikolata alan birini görürseniz,
Şaşırmayın, muhakkak ki annedir…
Eğer ‘rahim’ esmasının dünyadaki tecellisi nedir derseniz,
Yanıtını uzaklarda aramayın…
Çünkü cevap; annedir…
Eğer çocuk parkının yanından geçerken salıncakta sallanan 40 yaşında birini görürseniz,
Deli sanmayın, çünkü o bir annedir…
Eğer seccadesini dualarla ıslatan birini görürseniz,
O kişi, çocuğunu rabbine emanet bırakan bir annedir…
Ya rab,
Kadını annelikle taçlandıran kudretine şükürler olsun…

:16::16::16::16::16::16:

Anne kimdir?

Eğer bir evde 3 kişilik yemek ve 4 kişilik bir aile varsa,
“Ben tokum, siz yiyin” diyen kişi, annedir.
Eğer etrafınızda bebek bezi reklamını izlerken ağlayan biri varsa,
Muhakkak kalbinde şefkat pınarları çağlayan bir annedir.
Eğer bir çocuğa kızıp; azarladıktan sonra,
Vicdanı sızlayan ve kendini affettirmek için ona çikolata alan birini görürseniz,
Şaşırmayın, muhakkak ki annedir…
Eğer ‘rahim’ esmasının dünyadaki tecellisi nedir derseniz,
Yanıtını uzaklarda aramayın…
Çünkü cevap; annedir…
Eğer çocuk parkının yanından geçerken salıncakta sallanan 40 yaşında birini görürseniz,
Deli sanmayın, çünkü o bir annedir…
Eğer seccadesini dualarla ıslatan birini görürseniz,
O kişi, çocuğunu rabbine emanet bırakan bir annedir…
Ya rab,
Kadını annelikle taçlandıran kudretine şükürler olsun…

:16::16::16::16::16::16:

:14::14::14::14: ayy ben ağlıyorum böyle yazılarda:14::14:

ben oda yapacak olsaydım;

kesinlikle büyüyen yataklardan alırdım cnm:)) önce beşik olarak kullan,, sonra yandaki çekmeceyi indir yatak olarak kullan:34:
bir de dolap yeter;) bak tayin durumu da varmış.. gideceğin yer büyükmü küçük mü nasıl bir yer bilmiyorsun ki:44:

praktikerde buldum bi oda takımı 450 TL :)

annesi onunnnnnnnnnn pıt pıttttt hareketlerini yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıtırırrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16:

hadi canımmmmmmmmmmmmmmmm 450 mi

valla bak junior bebek takımı baksanıza bi :):):) hatta yatağı bu :):)

$31052012091.webp

valla bak junior bebek takımı baksanıza bi :):):) hatta yatağı bu :):)

Eki Görüntüle 433063

e çok ıyıymış gecen eşim bakmış istikbalde tanıdığı var onceden vesteldı tum beyaz eşyalarımızı oradan aldık sonra orası kapandı ıstıkbal oldu cocuk odaları anam çokkk pahalı 1000 1500 2000 dedım nabıysun sen bakma hıccc o fıyatlaraaa ama bu hem çok guzel hemde çok ıyııı :46::46::46:

[ı]

e çok ıyıymış gecen eşim bakmış istikbalde tanıdığı var onceden vesteldı tum beyaz eşyalarımızı oradan aldık sonra orası kapandı ıstıkbal oldu cocuk odaları anam çokkk pahalı 1000 1500 2000 dedım nabıysun sen bakma hıccc o fıyatlaraaa ama bu hem çok guzel hemde çok ıyııı :46::46::46:
[/ı]

ya onlar kalitelidir mutlaka gidip bunun kalitesine bakmak lazım :):):)

uykucu şirin yeni mi kalktında geldin bakiiimmm :):)

ya malzemesine bakmak lazım.... fiyatı öyle ama gidip bi görücem.. bi beşik alana kadar oda yapmış olurum :):):)

fırsat varken keyif yapıyorum yaa valla çok iyi geldi bana

bu oda işide güzelmiş yaa çok çok uygun bi bakda iyiyse malzemesi bende bundan alayım ya :9:

fırsat varken keyif yapıyorum yaa valla çok iyi geldi bana

bu oda işide güzelmiş yaa çok çok uygun bi bakda iyiyse malzemesi bende bundan alayım ya :9:

evet canım bi bakıcam yarın eğer beğenirsem yatak alana kadar bunu alırım bir iki yıl kulllanıp atarım hem zorumada gitmez atmak nasıl olsa ucuz diye :):):)

Back
X