milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

nerden aldınız yaaa :)

yeniçarşım.com cnm. prime premıum care yenidoğan.normalde nette 24 TL falan o bezler.hatta markette daha pahalı. ama 13.40 a inmiş o sitede. ben de aldım:)))
zaten 1 paket al dediler yenidoğan için. hem çabuk büyüyebiliyormuş bebiş, hem de her bebeğe her bez iyi gelmiyormuş;)

yeniçarşım.com cnm. Prime premıum care yenidoğan.normalde nette 24 tl falan o bezler.hatta markette daha pahalı. Ama 13.40 a inmiş o sitede. Ben de aldım:)))
zaten 1 paket al dediler yenidoğan için. Hem çabuk büyüyebiliyormuş bebiş, hem de her bebeğe her bez iyi gelmiyormuş;)

anladım canım... Bende bez falan almadım yaaa doğsun bakalım cildine hangisi iyi gelecek....çok almadığın iyi olmuş canım...

bende bi ateşölçer alsam diyorum şu alından ölçenlerden filan

alan, kullanan marka model önerebilecek var mı ?

bende bi ateşölçer alsam diyorum şu alından ölçenlerden filan

alan, kullanan marka model önerebilecek var mı ?

ateşölçer çok önemli cnm ama henüz araştırmadım ben de:50: güvendiğin bir eczacı falan varsa ona sor.evde dijital var bir tane koltukaltından ölçen ama o olmaz sanırım:31:

ateşölçer çok önemli cnm ama henüz araştırmadım ben de:50: güvendiğin bir eczacı falan varsa ona sor.evde dijital var bir tane koltukaltından ölçen ama o olmaz sanırım:31:

bizde hiç yok zaten bebiş için iyi bişi almık istiyorum

şimdiden alabileceğim bişi diye düşündüm

bi fikriniz bilginiz olursa benmlede paylaşın :54:

beni müdür doğuma kadar tutmayacak sanırım kızlar.tam olarak bişey söylemedi ama birini bulmuş bile yetiştirmem için:31: eşim de ayrıldı işten:31:üst üste geldi biraz bakalım:50::50: şimdi gideyim de haklarımı araştırayım:34:

iyi geceler karılar bizim topikte kimse yok canım sıkıldı buraya bakim didim ama buranında bizim ordan farkı yok:19:uykucu karılarrrrrrr. bunların başı myhoş karısı zatiiii:63:

ayy kızlar haberi gördünüz mü bi kadın dışarda kaldırımda ayaktayken doğum yapmış :53::53::53:

ve bebeği öylece bırakmışlar orda yazık günahh

ben bakmadım gerçi görüntüye sadece haberini okudum etkilenirim çünkü sizde bakmayın isterseniz

beni müdür doğuma kadar tutmayacak sanırım kızlar.tam olarak bişey söylemedi ama birini bulmuş bile yetiştirmem için:31: eşim de ayrıldı işten:31:üst üste geldi biraz bakalım:50::50: şimdi gideyim de haklarımı araştırayım:34:

hiç bir fırsatı kaçırmasın zaten senin o müdürrrrr :99: Allah yardımcınız olsun canım ya :99:

iyi geceler karılar bizim topikte kimse yok canım sıkıldı buraya bakim didim ama buranında bizim ordan farkı yok:19:uykucu karılarrrrrrr. bunların başı myhoş karısı zatiiii:63:

gündüzz gel sende başağımmmmmmmm ya :97: nasıll gidiyorr bakalım hamişlikkk :69: neşem artıkk ev hatunuu :66: evinin tadını çıkarıyorr :70:

günaydınlarrrr hanımlarrrrr :70:

günaydın canım... sıkma canını Allahtan herşeyin hayırlısı seni çıkarırsa sonuna kadar haklarını ararsın...

günaydın nülüşüm....

günaydın melekim....

günaydın cnm:))

hiç bir fırsatı kaçırmasın zaten senin o müdürrrrr :99: Allah yardımcınız olsun canım ya :99:

günaydın cnm.yaa zaten çalışmayı pek istemiyordum doğumdan sonra ama şartlara göre değişecekti.bana hamilelikten önce hiç böyle söylemiyordu ona sinir oldum. yani azıcık yamuk yaptı:1:
günaydın canım... sıkma canını Allahtan herşeyin hayırlısı seni çıkarırsa sonuna kadar haklarını ararsın...

günaydın cnm öyle tabii hayırlısı inşallah:16:

ayy kızlar haberi gördünüz mü bi kadın dışarda kaldırımda ayaktayken doğum yapmış :53::53::53:

ve bebeği öylece bırakmışlar orda yazık günahh

yaa gazeteleri okudum ama göremedim bu haberi ben..
ayyy buldum izledim ben izlenilmeyecek gibi değil de onasıl doğurdu öyle...
bebekte nasıl tatlı maşallah...

Son düzenleme:
Back
X