milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evet nülüş ya sen geldiğinden ben 8-9 haftalık falandım sanırım :):) ne çabuk geçti zaman :):):)

hayırlısı ile bi alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallahhh sonrasında da kopmayalım yaaa.. görüşelim valla... :)

evt canım beraberken çok güzel geçti günler bence

bencede hep görüşelim inş. ben ankaraya geldiğimde eloşu görmeye gelirim artık :16:

yaaa bu bacak kramplarını sadece ben mi yaşıyorum aranızda:44::44:ilaçta alıyorum ama hala geceleri inleyerek uyanıyorum resmen:31:

Ya kızlar bu kramplar kalsiyum eksikliğinen değil kalsiyum magnezyum dengesinin bozulmasından kaynaklanıyormuş.. Ben geçen gittiğimde sordum doktora benim çok sık değil iki üç kere girdi daha kullanmama gerek var mı magnezyum falan dedim.. Oda gereksiz böbreklerine zarar vermeyelim kramplara azıcık dayanacaksın girer girmez baacağını hava kaldır dizden bük kaldır indir dedi :):)

kızlar bebişin hareket ettiğini nasıl anlarım ben yaa bana hep bağırsak hareketi gibi geliyoo ya

bu hafta belki hissedebilirsiniz diyoda merak ettim :31:

Ya kızlar bu kramplar kalsiyum eksikliğinen değil kalsiyum magnezyum dengesinin bozulmasından kaynaklanıyormuş.. Ben geçen gittiğimde sordum doktora benim çok sık değil iki üç kere girdi daha kullanmama gerek var mı magnezyum falan dedim.. Oda gereksiz böbreklerine zarar vermeyelim kramplara azıcık dayanacaksın girer girmez baacağını hava kaldır dizden bük kaldır indir dedi :):)

cnm doktor kramplarım fazla olunca magnezyum verdi bana da.hiç istemeyerekte olsa aldım belki hafifler diye ama hafiflemedi.senin beslenme düzenin falan iyi. benim ilk 3-4 ay kusma ve bulantılarla geçti. şu 1 aydır doğru düzgün yemek yiyorum. o da öyle aman aman yemekler değil ki. hazırlamaya dermanım olmuyor..çokkk halsiz oluyorum eve gidince 7-7.30 da evdeyim. o yüzden makrnayla bile geçiştirdiğim oluyor mecburen:31::31: süt içemiyorum:31: balık desen hamileliğimin başından beri 2 defa:31::31:

cnm farklı aslında ama bunu hareketleri hissetmeye başladığında ayırt edebilirsiniz.
şöyleki ilk başlarda bebiş kelebek gibi çırpınıyor ve gıdıklıyor içeriden sanki:)))
sonraları tabi çok net oluyor. içeriden ben buradayım der gibi vurup duruyor resmen:))

benm sanırım bunlara daha var bi kaç haftam yaaa :31:

şimdide bunun için sabırsızlanıcam anlaşılan :31:

kızlar bebişin hareket ettiğini nasıl anlarım ben yaa bana hep bağırsak hareketi gibi geliyoo ya

bu hafta belki hissedebilirsiniz diyoda merak ettim :31:

cnm farklı aslında ama bunu hareketleri hissetmeye başladığında ayırt edebilirsiniz.
şöyleki ilk başlarda bebiş kelebek gibi çırpınıyor ve gıdıklıyor içeriden sanki:)))
sonraları tabi çok net oluyor. içeriden ben buradayım der gibi vurup duruyor resmen:))

benm sanırım bunlara daha var bi kaç haftam yaaa :31:

şimdide bunun için sabırsızlanıcam anlaşılan :31:

net olarak 21. haftada hareketlerini hissetmeye başladım:16: benimki azııck tembel:)))
doktorum zaten ilk hamilelikte geç hissedersin demişti. haklıymış. şimdi tekrar hamile olsam hemen anlarım bağırsak hareketimi bebek mi:1: hareketlerini hissettikten sonra da sürekli hareket etsin istiyorsun. uzun süre hareket etmeyince ( mesela gün boyunca) ödün patlıyor bişeymi olduki diye:(

Son düzenleme:
net olarak 21. haftada hareketlerini hissetmeye başladım:16: benimki azııck tembel:)))
doktorum zaten ilk hamilelikte geç hissedersin demişti. haklıymış. şimdi tekrar hamile olsam hemen anlarım bağırsak hareketimi bebek mi:1: hareketlerini hissettikten sonra da sürekli hareket etsin istiyorsun. uzun süre hareket etmeyince ( mesela gün boyunca) ödün patlıyor bişeymi olduki diye:(

ayyy ne güzel yaaaaaa :emir_bebek:
neyse zaman çabuk geçiyo inş bi an önce hissederim bebişimi

öyle korkuyor ki insan bir saat hareket hissetmeyince :):) dün gece benim cadı pek oynamadı nasıl panikledim anlataamam ama sabah oldu benim cadı başladı oynamaya çok şkür dedim..

nülüşüm hissedince zaten müptelası oluyorsun hep oynasın istiyorsun :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X