- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
sen yarın mı rapor yazdıracaksın kuzum
evet canım benim öyle düşünüyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yarın mı rapor yazdıracaksın kuzum
günaydın kızlarrrrr
günaydın kızlarrrrr
benim de 25 haftalık:))) aslında ben hiçbir şey almayı düşünmüyordum doğuma kadar ama dayanamadımTeşekkür ederimmm...
Sizler alışverişe başlamışsınız bakıyorum, ben daha başlamadım. Biraz daha zaman geçsin biraz daha kendini garantiye alsın bebişim, ondan sonra diye düşünüyorum...22 haftalıkız henüz![]()
günaydın cnmgünaydın kızlarrrr![]()
günaydın cnm... sıcak ki ne sıcakgünaydın kızlarrrr....hava çok sıcak yaaaa
günaydın kızlarrrrr
ayça yaa senin tosbaa epeyce boy atmış maşallaaahhh :):):)
tabii kiiii kocaman oldu ışıl teyzesiayça yaa senin tosbaa epeyce boy atmış maşallaaahhh :):):)
benm bebişimde avucuma sığacak kadar büyümüş hıh :82:
selamm kızlarr nasılsınızz ne varr ne yok bakam![]()
benm bebişimde avucuma sığacak kadar büyümüş hıh :82:
tabii kiiii kocaman oldu ışıl teyzesicnm senin süt sızıntıların var mı?? ben eve gidince çamaşırımda lekeler görüyorum. normalmiş aslında ama ne bileyim çok erken değil mi benim...
maşallahhhhhh
![]()
iiluik yaa neolsun bugün dr a gidicekm ben çok heyecanlıyım cinsiyeti kesinleştiririz inş bugün
bilmem canım ya ama yok sanırım daha bende öyle birşey.. iç çamaşırımı bi takip edeyim bakayım bundan sonra canım:) ama normal diyorlar öyle akıntılara hayatım...
evet normalde sanki benim ki erkenböyle uçları yarık yarık oldu pütür pütür oldu.bir de işte dedğim gibi sızıntılar var.ellememek gerekiyormuş. erken doğumu tetikliyormuş:18::18:
evet hayatım sakın oynama.. meme başının uyarılması rahimde kasılmaları başlatıp erken doğuma sebep olabiliyormuş Allahım esirgesin....
evet hayatım sakın oynama.. meme başının uyarılması rahimde kasılmaları başlatıp erken doğuma sebep olabiliyormuş Allahım esirgesin....
kaç aylıktan sonra böyle bi risk var ışılcım ?
kaç aylıktan sonra böyle bi risk var ışılcım ?