milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kıslar gece vardiyasındayım dün tatilimdi artık hafta içi tatil yapıyoruz bu arada unutmadan söyliyim kırmızılar geldi dün

günaydın kızlarrr :16::16:

dün akşam karnımın ağrısı devm etti sanki bağarsaklarım çalışmıyo gibi hissediyorum acaba o mu ağrı yapıyo diye düşünmeye başladım

bi de sürekli burun tıkanıklığı sorunu yaşıyorum her temizleyişimdede kan geliyo normal şeyler sanırım bunlarda :31:

kıslar gece vardiyasındayım dün tatilimdi artık hafta içi tatil yapıyoruz bu arada unutmadan söyliyim kırmızılar geldi dün
günaydın cnm:16: valla hiç uğrayamıyorsun:50: kırmızılar gelmiş ama olsun Rabbim yüzünü güldürecek senin de inşallah:16:

dün akşam karnımın ağrısı devm etti sanki bağarsaklarım çalışmıyo gibi hissediyorum acaba o mu ağrı yapıyo diye düşünmeye başladım

bi de sürekli burun tıkanıklığı sorunu yaşıyorum her temizleyişimdede kan geliyo normal şeyler sanırım bunlarda :31:

günaydın cnm:3:
burun tıkanıklığı ve kanaması normal. ben de yaşamıştım onları. hala da burnuum tıkanıyor ama ilk başlardaki kadar değil:34:
karın ağrısı için susuz mu kalıyorsun acaba cnm?? yada gaz sancısı mı acaba:44:

günaydın cnm:16: valla hiç uğrayamıyorsun:50: kırmızılar gelmiş ama olsun Rabbim yüzünü güldürecek senin de inşallah:16:

günaydın cnm:3:
burun tıkanıklığı ve kanaması normal. ben de yaşamıştım onları. hala da burnuum tıkanıyor ama ilk başlardaki kadar değil:34:
karın ağrısı için susuz mu kalıyorsun acaba cnm?? yada gaz sancısı mı acaba:44:

bilmiyorum ki bugünde henüz ağrı yok bakalım ağrıyacak mı

yarın doktora gidicem zaten söliycem bakalım ne dicek :31:

günaydın canım evet bu yaşadıklarının hepsi normal şeyler karnımız rahmimiz büyüdüğü için her dönem ağrı yapıyor buna ek olarak tabiki kabızlık v.s tetikliyo benimde burnum kanıyo tıkanıyo ama yinede kontrole gittiğinde drunla görüş cnm

günaydın canım evet bu yaşadıklarının hepsi normal şeyler karnımız rahmimiz büyüdüğü için her dönem ağrı yapıyor buna ek olarak tabiki kabızlık v.s tetikliyo benimde burnum kanıyo tıkanıyo ama yinede kontrole gittiğinde drunla görüş cnm

evt yaa herşey birleşiyo karın ağrısı oluyo sanırım :27:

deniz suyu diye burun spreyi satılıyo yaa denedin mi ondan hiç ben iyice daralınca ondan kullanıyorum işe yarıyo
yok cnm evde var deniz suyuda burnum tıkalı değil.benim bebek mideme falan baskı mı yapıyor ne:1: büyüdü artık teyzesi. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bak ikili rakamlara düştük:)))

aaa sana bunu yazdım ve hamilelik takvimimi okudum.şok oldum bu kadar olur. nefes darlığı yaşamada artış olabilir diyor:))))

Son düzenleme:
yok cnm evde var deniz suyuda burnum tıkalı değil.benim bebek mideme falan baskı mı yapıyor ne:1: büyüdü artık teyzesi. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bak ikili rakamlara düştük:)))

aaa sana bunu yazdım ve hamilelik takvimimi okudum.şok oldum bu kadar olur. nefes darlığı yaşamada artış olabilir diyor:))))

tam literatüre göre gidiyo hamileliğin bak işte :9:

evt ışıldan sonra sende gördün iki basamaklıları :9:

kızlarr günaydınn nasılsınızz :3:

ayçacım hayırmı diye sormuşsun biraz geç oldu ama bi doktorla tanışmak için gittim canım ..

sizler nasılsınızz kızlarrr doğumlarınızz yaklaşıyor şaka maka :12:

ışıll doğum izninemi ayrıldı :18:

neşeyide göremedim sanırım oda gelmiyor bayadırr tatile çıkmıştır heralde
:7:

cuma günü bende izne ayrılıyorum kızlarr 2 haftaa :21:

ayçacım hayırmı diye sormuşsun biraz geç oldu ama bi doktorla tanışmak için gittim canım ..

ışıl doğum izninden önce rapor aldı canım yasal süreci gelecek hafta başlayacak ama çalışacak sanırım biraz daha

neşede hakkaten hiç yok ya tatile gidicem filanda demedi ama

sende tatile çıkıyosun ohh ne güzel nereye gideceksin bakalım :9:

günaydın kızçeler herkes izinde tatilde ben allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum sizlerle daha önce resmini paylaştığım arkadaşım salı günü yasal doğum iznine çıktı ve dün yani 1 gün sonra sezeryanla doğum yaptı :) kız az daha şirkette doğurcakmış :9:

tanıştın mı sevdin mi doktoru???
bizler bıraktığın gibiyiz bir değişiklik yok.
ışıl doğum iznine çıkmadı rapor aldı. dinleniyor biraz:34:
neşe de işten ayrıldı. sonra 1 kere geldi. bi daha da gelmedi:50:
işte böleee......
sende mi tatile gidiyorsunnn:52::52::52: ayyy ne güzel. keyfini çıkar cnm:7::7:

tam literatüre göre gidiyo hamileliğin bak işte :9:

evt ışıldan sonra sende gördün iki basamaklıları :9:

aynen kuralına göre hamileyim:)))

günaydın kızçeler herkes izinde tatilde ben allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum sizlerle daha önce resmini paylaştığım arkadaşım salı günü yasal doğum iznine çıktı ve dün yani 1 gün sonra sezeryanla doğum yaptı :) kız az daha şirkette doğurcakmış :9:

aaaaaaaaa:53::53::53: o ne zman çıktı yasal sürede mi yoksa son ana kadar mı çalıştı:44:
ben tatil yapamayacak olanlardanım. Allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışacağım. sonrası muallak zaten. belki de işten çıkaracaklar yasal iznimi kullanıyorum diye:50:

ayyy iyiki ayrılmış valla yaa ama tüm izinlerini doğumdan sonraya aktarmıştar iyi olmuş :9:

Back
X