milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yorulursun cnm. ben karnımdan göremiyorum valla:))):17::17: epilasyon aletlerinden korkarım oraya.eee bu zamana kadar hep ağda yapmışssın şimdi jilet krem falan da kullanma. 1 kerelik git bence..hem uzun süre gider. doğumdan sonra da bir süre idare eder seni.

aynen canım valla bi şekilde halledecem artık ne yapiim :):)

yaaa bu kızlar neredeler yahu:47::47: hadi neşe tatilde. yaaa diğerleri..... arada uğrayıp slm versinler bari:19::19:

günaydın kızlar. çok şükür biz de sağlıkla 2 basamaklı günlere düştük. hastane çantamızı hazırlamaya başladık. bebişimizin park yatağını ve battaniyesini aldık. babası da bu hafta fenerbahçeli nevresim takımı alacakmış:1::1: bugünleri görmek ne kadar güzel. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim.

arada gel yaaa.özledim:29::29:

bende özlüyorum canım benim :29:

günaydın kızlar. çok şükür biz de sağlıkla 2 basamaklı günlere düştük. hastane çantamızı hazırlamaya başladık. bebişimizin park yatağını ve battaniyesini aldık. babası da bu hafta fenerbahçeli nevresim takımı alacakmış:1::1: bugünleri görmek ne kadar güzel. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim.

doğuştan fanatik olucakk sizinki desene :64:

:46::46::46::46:

ayyy ben daha bir kaç parça kıyafetten başka bişey alamadım:31: çok mu ağırdan alıyorum acaba:44: aslında çok istiyorum almayı ama hep çevreden çekiniyorum galiba. sanki herkes daha erken der gibi ima ediyor. hevesimi kırıyorlar..:50: inanaın aldığımbi kaç parça kıyafeti bile sadece anneme söyledim:(

Son düzenleme:
Back
X