milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende özlüyorum canım benim :29:

doğuştan fanatik olucakk sizinki desene :64:

valla canım bakalım ne olacak? ben beşiktaşlıyım, eşim fenerli. sıkı bir çekişmeye neden olacak bebiş evde. bakalım ileride kendi kararını verir artık, babası çok baskı yapmazsa:1::1::1:

:46::46::46::46:

ayyy ben daha bir kaç parça kıyafetten başka bişey alamadım:31: çok mu ağırdan alıyorum acaba:44: aslında çok istiyorum almayı ama hep çevreden çekiniyorum galiba. sanki herkes daha erken der gibi ima ediyor. hevesimi kırıyorlar..:50:

sen kimseyi dinleme canım. sonuçta 7. ayı geçmişsin. benden de az günün var. hazırlıksız yakalanma. zaten havalar gittikçe ısınıyor, dışarı çıkıp alışveriş yapmak iyice zorlaşacak bizim için. herkesi dinlersen hevesin kaçar. bu senin bebeğin, senin hevesin. içinden ne geliyorsa öyle yap. ben öyle yapıorum. hamişliğimin, bebişimin keyfini sürüyorum. millete bakarsak hiç birşeyden keyif alamayız. herşeye söyleyecek olumsuz birşeyleri oluyor maalesef:47::47::47:

ayyy ben daha bir kaç parça kıyafetten başka bişey alamadım:31: çok mu ağırdan alıyorum acaba:44: aslında çok istiyorum almayı ama hep çevreden çekiniyorum galiba. sanki herkes daha erken der gibi ima ediyor. hevesimi kırıyorlar..:50: inanaın aldığımbi kaç parça kıyafeti bile sadece anneme söyledim:(

kuzum ya Rabbime emanet de aklına kötü şeyler getirme içinden ne geliyorsa al...hevesini kırma ve kötüyü düşnme.. meleklerimiz Allahıma emanet..sağlıcakla gelsinller inşallah hepsi :)

sen kimseyi dinleme canım. sonuçta 7. ayı geçmişsin. benden de az günün var. hazırlıksız yakalanma. zaten havalar gittikçe ısınıyor, dışarı çıkıp alışveriş yapmak iyice zorlaşacak bizim için. herkesi dinlersen hevesin kaçar. bu senin bebeğin, senin hevesin. içinden ne geliyorsa öyle yap. ben öyle yapıorum. hamişliğimin, bebişimin keyfini sürüyorum. millete bakarsak hiç birşeyden keyif alamayız. herşeye söyleyecek olumsuz birşeyleri oluyor maalesef:47::47::47:

oluyor evet maalesef çok fazla yorumoluyor çokkkkkkkkk:47::47: ben eksikleri liste yapayım da bugün birazcık bakayım bari:31: kimseye de bişey söylemeyeceğim. sanki allah korusun erken merken bişeyler olsa koşarak yardımıma gelirler ya konuşuyrlar işte:47:

valla canım bakalım ne olacak? ben beşiktaşlıyım, eşim fenerli. sıkı bir çekişmeye neden olacak bebiş evde. bakalım ileride kendi kararını verir artık, babası çok baskı yapmazsa:1::1::1:

benim kocamda koyu beşiktaşlıdır bütün yeğenlerini yavru kartal olarak yetiştirmiş :1: kendi çocuğuna neler yapar düşünemiyorum :1:

günaydın kızlar ışıl nst ye girdinmi son zamanda bi görün istersen ne olur ne olmaz biz karı koca GS kızlar o yüzden oğlumuzda aslan parçası olacak tartışma bile çıkmıyo evde :9: taç ın lisanslı nevesim takımları güzel gs bjk fb fiyatlarıda 60 lira falan tavsiye ederim

benim kocamda koyu beşiktaşlıdır bütün yeğenlerini yavru kartal olarak yetiştirmiş :1: kendi çocuğuna neler yapar düşünemiyorum :1:

günaydın kızlar ışıl nst ye girdinmi son zamanda bi görün istersen ne olur ne olmaz biz karı koca GS kızlar o yüzden oğlumuzda aslan parçası olacak tartışma bile çıkmıyo evde :9: taç ın lisanslı nevesim takımları güzel gs bjk fb fiyatlarıda 60 lira falan tavsiye ederim

benim de kardeşim, benim kıızı dişi kartal yapacakmış.koyu beşiktaşlıdır.:1:

urasın başka takımlı olma ihtimali bile yok öyleyse :16: tam aslann parçasııııııı :66:

benim de kardeşim, benim kıızı dişi kartal yapacakmış.koyu beşiktaşlıdır.:1:

yakışırrrrr :69: çarşı alayına karşı falan :37:

gözdede 2 basamaklara düştü bende düşcem yarın :9:
evet sibelim düştük ki ne düştük hemide :D ayyyyy çok heyecanlı

ayyy ben daha bir kaç parça kıyafetten başka bişey alamadım:31: çok mu ağırdan alıyorum acaba:44: aslında çok istiyorum almayı ama hep çevreden çekiniyorum galiba. sanki herkes daha erken der gibi ima ediyor. hevesimi kırıyorlar..:50: inanaın aldığımbi kaç parça kıyafeti bile sadece anneme söyledim:(

canım sen elaleme ne bakıyosun kime ne çocuğuna alıcaksın en güzel zamanların boşver değerlendir inan şuan bana 10000 tl para versinler evin önüne kamyonla gelırım aldıklarımla beraber kimsede bişi dıyemez :1::1::1:

evet sibelim düştük ki ne düştük hemide :D ayyyyy çok heyecanlı

canım sen elaleme ne bakıyosun kime ne çocuğuna alıcaksın en güzel zamanların boşver değerlendir inan şuan bana 10000 tl para versinler evin önüne kamyonla gelırım aldıklarımla beraber kimsede bişi dıyemez :1::1::1:

uykucu seni. yeni mi kalktın sen bakimmm:24::24::24:
doğru cnm kime ne aslında....ben de yaptım şimdi eksiklerimin listesini.yavş yavaş bakayım.:49:

uykucu seni. yeni mi kalktın sen bakimmm:24::24::24:
doğru cnm kime ne aslında....ben de yaptım şimdi eksiklerimin listesini.yavş yavaş bakayım.:49:

yok canım yaaa sabahın korunden berı elektrıkler yoktu şimdi geldi kız

yap yap lıstenı ama yınede çk fazla 0 3 ay aralığı alma çk çabuk buyuyolarmıs çıtçıtlı body al bol bol ahh bıde ben alabılsem bızım de eksiğimiz var bayagııı

Neyse kızlar ben çıkıyrum bugün eşimin dğum günü gidip biraz güzelleşeyim :16::16::16::16:

ihtiyaç çok ama gerçekten 0-3 aydan çok almamak lazımmış çünkü hemencik büyüyormuş sıpacıklar :):)

bence 6-7 tane iç dış zıbın al ayça onlar kullanışlı oluyormuş hem göbüşte düşmemiş oluyor ya hemencik....

melekkkkk:52::52: senin bugün bat mı?????:52::52: ne alemdesin:26:

Neyse kızlar ben çıkıyrum bugün eşimin dğum günü gidip biraz güzelleşeyim :16::16::16::16:

canım ben 2 aydır korunuyorum ilaç alıyorum :61: bat ımda değişti 7 si :53::53: ama bi önemi yok tabiki batı beklemiyoruz :69: bi süre daha böyle devam:80:

sende çok bekleme artık al ne almak istiyosan bırak dinleme millettii kendin için en doğrusunu önce sen bilirsin 2. 3. kişilerin fikirleri seni bu kadar etkilemesin :63:

gözdecim nice mutlu senelere birlikte girin canım süslenn bakalımmm :69:

yok canım yaaa sabahın korunden berı elektrıkler yoktu şimdi geldi kız

yap yap lıstenı ama yınede çk fazla 0 3 ay aralığı alma çk çabuk buyuyolarmıs çıtçıtlı body al bol bol ahh bıde ben alabılsem bızım de eksiğimiz var bayagııı

cnm ben birazcık kıyafet aldım.yani toplasan 6-7 tane çıtçıtlı bodi ( uzun-kısa kollu) 6 -7 tane patikli patiksiz alt.bir tulum, bir elbise, çorap...işte hepsi bu:50:
benim de eksiğim çok.gecelik,hastane çıkışı, battaniye,yatak, çanta vb. bir sürü şeyyy lazım. alırız yavaş yavaş:)))

canım ben 2 aydır korunuyorum ilaç alıyorum :61: bat ımda değişti 7 si :53::53: ama bi önemi yok tabiki batı beklemiyoruz :69: bi süre daha böyle devam:80:

sende çok bekleme artık al ne almak istiyosan bırak dinleme millettii kendin için en doğrusunu önce sen bilirsin 2. 3. kişilerin fikirleri seni bu kadar etkilemesin :63:

gözdecim nice mutlu senelere birlikte girin canım süslenn bakalımmm :69:
hadi bakalım böyle devam edin. aslında en iyisi bu:34: evet cnm evet bugün bakmaya başlayayım yavaş yavaş..
ihtiyaç çok ama gerçekten 0-3 aydan çok almamak lazımmış çünkü hemencik büyüyormuş sıpacıklar :):)

bence 6-7 tane iç dış zıbın al ayça onlar kullanışlı oluyormuş hem göbüşte düşmemiş oluyor ya hemencik....

yok cnm çok almadım zaten.çok çabuk büyüyor tosbağalar:)))3-4 tane var. 0-3ay. kış olacak zaten. yıkayıp kurutmak sorun olur o yüzden bir kaç tane daha alırım yeter.

6-7 tane mi almak lazım onlardan yaa

onlar bi tek göbek düşene kadar kullanılıyo herhalde demi

Back
X