milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

inşallah sancılarımızzz bizi çok acıtmaz.. izne çıkayım meryem suresini hergün okumaya başlıcam bi de 37. haftadan sonra hurmaya başlıcam ben :):)

aynen cnm ben de öyle yapacağım. benim de aklımda her ikisi. aslında umreye giden tanıdığınız falan varsa fatma anamızın eli otu varmış. ondan da getirtebilirsiniz. ne kadar doğru bilemem ama zarar gelmez.

aynen cnm ben de öyle yapacağım. benim de aklımda her ikisi. aslında umreye giden tanıdığınız falan varsa fatma anamızın eli otu varmış. ondan da getirtebilirsiniz. ne kadar doğru bilemem ama zarar gelmez.

onun için geç kaldık sanırım canım yaa ... neyse hayırlısı ile bi doğuralım :):)

ama meryem suresi inşirah suresi ve hurma aklınızda olsun kızlar...

onun için geç kaldık sanırım canım yaa ... neyse hayırlısı ile bi doğuralım :):)

ama meryem suresi inşirah suresi ve hurma aklınızda olsun kızlar...

sağol cnm aklımda benim bakalım:34: neyse sen izine ayrıl odanın ve eşyaların son şeklini ver de fotolarını koy bakalım.

selam kızlar

bende sıcaktan fenalaşmış durumdayım gece hiççç uyuyamadım mahfoldum resmen eyvah eyvah daha da sıcak olacakmış ne yapacağımm ben ozaman bız ki dağlık alanda oturuyoruz bızım burası hep eserdı yaz kış ama bu sene tık yok Rabbim yardımcımız olsunnnnnnn offfffff

selam kızlar

bende sıcaktan fenalaşmış durumdayım gece hiççç uyuyamadım mahfoldum resmen eyvah eyvah daha da sıcak olacakmış ne yapacağımm ben ozaman bız ki dağlık alanda oturuyoruz bızım burası hep eserdı yaz kış ama bu sene tık yok Rabbim yardımcımız olsunnnnnnn offfffff

:) h.sonu 34 36 derece sekerim kocana söyle eve havuz alsın tamam mı ben dün praktiker de gördüm ama bizim evin tamamı kadardı :9:

ayyyyy sorma cnm aynen nefesim kesiliyor sıcaktan ciddenn umarım bişi olmazzz çok sıcaktan bazen iyi hissetmiyorum kendimi çünkü

sen nasılsın ışılcımmm sancın falan yok dmi

Olmamı şekerim artıkın sancısız günüm yok ki :):):)

sıcaklar bi yandan mahvetti sancılar bi yandan uykusuzluk öteki yandan...

çok şükür bıdıcık kızım içeride rahat kıpır kıpır annesinin kelebeği :):)

Olmamı şekerim artıkın sancısız günüm yok ki :):):)

sıcaklar bi yandan mahvetti sancılar bi yandan uykusuzluk öteki yandan...

çok şükür bıdıcık kızım içeride rahat kıpır kıpır annesinin kelebeği :):)

hmmm sancılara dayanabılıyorsan demek kı çok korkulcak bısı değilmiş gibi duruyor şimdiden :1: umarım öylede olur hepimiz için

bızım kızda yle bazen duruyorum göbeğimi ızlıyorum çok olmasada göbeğimi ındırıp kaldırıyor ya muhteşem bı duyguuu yaaaaaa :16::16:

hmmm sancılara dayanabılıyorsan demek kı çok korkulcak bısı değilmiş gibi duruyor şimdiden :1: Umarım öylede olur hepimiz için

bızım kızda yle bazen duruyorum göbeğimi ızlıyorum çok olmasada göbeğimi ındırıp kaldırıyor ya muhteşem bı duyguuu yaaaaaa :16::16:

dayanılan sancılar basit ve yalancı sancılarmış şekerimmm kendini kandırmaa :):) mahveden ağrılar son zamanlarda sanırım :)

dayanılan sancılar basit ve yalancı sancılarmış şekerimmm kendini kandırmaa :):) mahveden ağrılar son zamanlarda sanırım :)

olsun onlarda bir alıştırma daha bizim var da işte bakalım hayırlısı ile bak ışıl doğumdan snra ennn ayrıntılı şekilde beklıoruz yazını tamam mı :9::9:

ayy nihayet bu haftayı da bitirdim ve artık izindeyim çok şükürler olsun :):)

minik kelebeğimle birlikte bir aksilik olmazsa 10 aralıka kadar evdeyiz teyzoşlar sonrasında da bakalım ne kadar ücretsiz izin alıcaz :):)

ayyyyyyyyyy evii nasıl özlemişimmmm.... :):)

bu arada havalar çok sıcak kendinize aman dikkat edin canlarım :)

Back
X