aynen öyle anneme güveniyorummm :):) canım ben biraz uzanayım...yine gelirimm :)
sen böyle rahat rahat takılırken eloş gününden önce çıkıp gelmesin ışılım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle anneme güveniyorummm :):) canım ben biraz uzanayım...yine gelirimm :)
kullandığım ilaçların etkisiyle küçük kistlerim vardı caanım onlar kaybolmuş bu ayda korunucam sonra bırakıyorum tekrar inş. bakalım .
bugünden sonra 8 derece düşücekmiş sıcaklık inş. ramazan geldi günler uzun ..![]()
ben geldim canlar
uykudan kalkmadımeve sabah geldim dün görümcem de kalmıştık kan vermeye gıtcektım doktora ıdrar tahlılıde yaptık bende de nıloşunkınden cıktı ıltıhaplanma ilaç verdi tek kullanımlık akşam ıdrarımı yaptıktan sonra 4 5 saat mesanede tutmam gerekıyormus sonra wc ye hadı bakalım akşama görcez
özkledım ama hepınızı bennn![]()
hoşgeldin cnm. aman dikkat edin iltihaplara. boooolllll su için. idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok önemli.:18:
sorma bende yakalandımçok dıkkat etmek gerekıormus
sen nasılsın bebeğimiz nasıll annecıkkkkkn![]()
valla cnm ben uykusuzlukla boğuşuyorumartı bacak arası ağrılarım var. çatı genişliyor diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum. gece bir tarafımdan bir tarafıma zor dönüyorum.bulantılarım da tekrar başladı üstelik.
bebeğim iyi çok şükür.keyfi yerinde onun. uslu uslu oturuyor. iki gündür az hareket ediyor. biraz endişeliyim açıkçası ama benden kaynaklanıyordur. uyku problemleri ağrılar onu da yoruyordur herhalde
![]()
canım benım kıyamam haklısın sıcak ınsanı fena etkılıyor
ağrılar olacak canım hepımızde olacak 2 3 hafta ıcınde bızdede başlar kı bende zaten arada sırada oluyor kuyruk sokumum ağrıyor fena halde bebişler artık son zamanlara doğru az hareket edermıs annesı hiççç korkma onlar ıyı olsun dıye nasıl fedakarlık edıyyruz yaaa
rabbımın mucızesi onlar bıze...![]()
kesinlikle öyle cnm. çok şükür iyi ki varRabbim isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah
![]()
ayyy amınnn ınssss benımde uyusukluğum fazla yaaaa sağ elimde uyanırken 3 ilk 3 parmağım uyuşuk kalkıyrum doktorum olacak artık onlar dedı bır an once doğursak anam yaaaaaaaaa![]()
ben de doğurmak istiyorumbir daha da kış hamileliği planlıyorum Allah izin verirse
![]()
ıns hayırlısı ile cnmmm bende kışı sevdim yaza bızımkıler serpilmiş oalcaklar aman ne guzelll
bu arada ayçacım sen hastane çantası bılmem ne hazırladınmı şimdi okuyrum edıyrum da erkenmı acaba yoksa yapmak mı gerekır ama bebeğin kıyafetlerı yıkanmalı dımı??
ufff okadar çok eksık var kı anlatamam sana doğru duzgun tek maaşla olduğumuz için her istediğimi alamıyrum ve canım çok sıkılıor bu duruma
yok cnm ben de daha hazırlamadım.erken mi değil mi bilemiyorum aslında. bu bebişlere belli olmaz çanta hazır olmasa bile allah korusun acil durumlar için bi kaç parça bişeyleri olmalı.
ben de bu aralar sıkıştım. ama bence parça parça almaya başla. ben geçen ay biraz zıbın, çıtçıtlı body, patikli-patiksiz alt,çorap falan aldım. bir de indirimden prima yeni doğan aldım.
bu ay hastane çıkışını aldım bir de kendime gecelik alacağım.haa bir de iki gün önce bebe şampuanı ve yağında indirim vardı onu aldım.
Ağustosta da beşiğini alacağım.bir ne nevresim takımı var tabii.ayyyy bir de çanta var listemde
ıvır zıvır hiç bişeyi yok.mesela küvet almadım. leğende yıkarımgöğüs pompasıydı,anakucağıydı,bebek arabasıydı bilmem neyiydi falan almadım.doğumdan sonra gerekli olursa alacağım bazı şeyleri. evim zaten küçük. ıvır zıvırla doldurmakta istemiyorum.
bende öyle cnm bılıyosun nevresım takımı ve uyku setı aldım
ama çıtçıtlı body sı az çorap 3 adet falan onlardan da almam lazım ya kışa denk gelecek ya uzun kollu mu olsun çıt çıt bodyler
bende geçen bez aldım 30 tl ye prıma bebek arabası falan alamam suan okadar masraf yapamıyrum zaten kışa ıhtıyac olmayacak nereye cıkacağız sankı
gecelık almadım kendıme göğüs pedi falanda almadım bebek şampuanı ve yağını halam bana nıvea nın çantalı setınden getırmıstı ondan var
göğüs ucu kremım yok pfffne çok eksık var bakarsan aslında
cnm uzun kollu da al kısa kollu da al askılı da al. içine giydirirsin.zaten en gerekli şey onlar bence.
liste yap kendine mutlaka.yavaş yavaş başla. ay ay böl. sana da yardım edecek yok anlaşılan. o yüzden hepsini bir aya yükleme. mesela gecelik ve hastane çıkışını al. beşiğini diğer ay al. bu tarz bir plan yap kendine. yoksa hepsi aynı ay ağır gelebilir.bebiş için çanta lazım. ben bebiş çantalarından almayacağım sanırım. güzel spor klasik arası büyük bir çanta alacağım.gözleri olan.![]()
maalesef kı yok evet haklısın başlamalıyım almaya