milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evet cnm meryem suresine, inşiraha başla...hem mübarek günlerdeyiz. hurmada yiyelim bol bol.Allah yardımcımız olsun.

cnm sen ne yaptın karıncaları...bir de yıkadın mı çamaşırları:44:

aa senin de geç dönmüş:49::49:döner inşallah benim de:49:

ablamda meryem suresini çok okumuş,sancılar doğum hepsi 5-6 saat içinde olmuş,çok kolaydı diyo doğumum,
belediye ilaçlama hizmeti veriyomuş,bugün yada haftasonu ilaçlatıcaz inş.
kıyafetler içinde doğuma hazırlık kısmında konu açtım burdada söyliim yardımcı olun bana kızlar,bebişimin çoğu eşyasını ekru renk aldım,arada açık mavi açık sarı felanda var,bide 3-4 tane rengarenk tulum aldım,hepsini bi arada yıkasam ekrulara renk verirmi,30 derecede yıkıcam bide

ablamda meryem suresini çok okumuş,sancılar doğum hepsi 5-6 saat içinde olmuş,çok kolaydı diyo doğumum,
kıyafetler içinde doğuma hazırlık kısmında konu açtım burdada söyliim yardımcı olun bana kızlar,bebişimin çoğu eşyasını ekru renk aldım,arada açık mavi açık sarı felanda var,bide 3-4 tane rengarenk tulum aldım,hepsini bi arada yıkasam ekrulara renk verirmi,30 derecede yıkıcam bide

ben renkler ve solmalar konusunda yetersizizm canım bende de var öyle riskli renkler ama napıcam bilmiyorum :):) hepsini tek tek mi yıkasam diyorum bazen :):):)

açık mavi açık sarı açık yeşil onları ekrularla atabilirsin bence.birde ters çevir hepsini öyle yıka. ama renkli olanları ne yaparız bilmiyorum. ben elimde yapacağım sanırım onları.korkarım renk verir diye zaten 3-4 tane bişey:34:

açtığım konuya cvp veren olursa ordan faydalanırız :6:benimde aklıma renkli olanları elimdemi yıkasam diyom ama açıkçası üşeniyom yaa:1:

bende de öyle bir üşengeçlik öyle bi boşvermişlik hali var ki anlatamam :):) evimi bi görseniz kalk gidelim diyor...halılar yıkamaya verilecek... temizlik var... kızımın odasına daha hiç el atmadımm... ay çok mu rahatım ne yaaa :):)

bende de öyle bir üşengeçlik öyle bi boşvermişlik hali var ki anlatamam :):) evimi bi görseniz kalk gidelim diyor...halılar yıkamaya verilecek... temizlik var... kızımın odasına daha hiç el atmadımm... ay çok mu rahatım ne yaaa :):)

aynen aynen... acil biri gelse utancımdan ölürüm. ama ramazan sonuna kadar böyle olacak. sonrasında ben de vereceğim halıları falan yıkamaya...dip köşede bir temizlik.ohhh missss....benim ev de kalk gidelim diyor şimdilik:1:

selm kızlar nasılsınız bakalım

rapor bana çok iyi geldi annemlerde geldi zaten baya dinlendim

enfeksiyonla ilgilide çokca su içmeye özen gösteiyorum inş bi dahaki kontrolde bişi çıkmaz

ama bu acil hastane işi bana ne kadar acemi olduğumu gözterdi hastane çantasının hazır olması lazım diye düşünmeye başladım

siz neler aldınız hastane çantanıza kızlar ?

enfeksiyonla ilgilide çokca su içmeye özen gösteiyorum inş bi dahaki kontrolde bişi çıkmaz

ama bu acil hastane işi bana ne kadar acemi olduğumu gözterdi hastane çantasının hazır olması lazım diye düşünmeye başladım

merhaba cnm geçmiş olsun tekrardan:49:
ben hazırlamadım ama bence en gereklileri hastane çıkışı-bez, sana gecelik-ped, terlik havlu falan.evet daha var ama gerisi teferruat.hazırlamak istersen şimdilik bunları al kenarda dursun.

geçmiş olsun canım aman dikkat et kedine :):)

hastane çantası mı?? daha benim bile tam anlamıyla hazır değil :):) çok aceleci gördüm seni deli kız :)

bebek için olmasada bişilerin hazır olması lazım yaa

eşim eve gelip bişiler hazırladı filan ne biliim yaa normal kontrol diye gittim ve yatmak zorunda kaldım kötü hissettim kendimi

bebek için olmasada bişilerin hazır olması lazım yaa

eşim eve gelip bişiler hazırladı filan ne biliim yaa normal kontrol diye gittim ve yatmak zorunda kaldım kötü hissettim kendimi

sen hastane çıkışıyla geceliğini al bir kenara koy. en önemlisi bunlar:34:

selam kızlar nasılısınız ben 1 hafta ızne cıkacağım görmezsenız merak etmeyın şeker hastalığı ve uras efendıyle buluşma zamanlarımızı atlatacağız bu esnada hayırlı haberlerle gelırım ınsallah

Selam kızlarr

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.Dualarımızın kabul olması dileği ile...

Bu arada herkesin iyi olmasına sevindim de sibel aklıma takıldı...

He bu arada kan ılacı aldım gerızekalı doktorum bana bu zamana kadar hıc kan ılacı vermedı kanım sınırdaymış yaaaaaaa sağlık ocağında bakmasalar yemınle kımsenın haberı olmayacak herkese 20. haftasında başlatıyolarmış sanırım doktorumu değiştireceğim uffffffff çok sıkıntılı bir durum ne yapıcam ozaman ben :(

birde öyküm 1.5 gündür neredeyse nadir oynuyo kızlar nedendir her oturduğumda oynardı ederdi yattığım dada öyle fazla oynamıyıoooooooo yaaaaaaaaaaaaa bişey yoktur dımı :18::18::18::18::18::18::18:

Back
X