milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

eloş nasıl olsun teyzesiii büyüyor ufak ufak uykusuz geceler şiş göğsler dışında bi sorunumuz yok çok şükür :):)

hamilelik zamanları en güzel zamanlar aman kıymetin bilin.. güzelce uyuyun uyuyun uyuyun hep uyuyun :):) sonra benim gibi pişmanlık duyarsınız :)

ayy ışıl seni dinliorum ben evde hergün gündüz uykusu yapıyorum :)))))

pek güzel oluyo bebek gelince nasıl olacak bakalım

eloş sallanarak mı uyuyo nasıl uyuyo ?

Bu arada kızlar ayçada evvelsı sabah doğurdu normal doğum olmuş zaten bi kaç gundur 1 2 cm açıklığı vardı sunı sancı ile yapmış doğumunu çok kolay oldu demıstı :)))

aaaaa onun zamanı yok muydu daha yaa

daha izne ayrılmamıştı sanki o

o hep normal istiyodu zaten çok iyi olmuş çok sevindim onun içinde

sıra şimdi sibele geldi sanırım :9::9:

aaaaa onun zamanı yok muydu daha yaa

daha izne ayrılmamıştı sanki o

o hep normal istiyodu zaten çok iyi olmuş çok sevindim onun içinde

sıra şimdi sibele geldi sanırım :9::9:

yok canım benim benden önce gözde var gözdeden 4 gün sonra da ben varım kısmetse :)

eloş nasıl olsun teyzesiii büyüyor ufak ufak uykusuz geceler şiş göğsler dışında bi sorunumuz yok çok şükür :):)

hamilelik zamanları en güzel zamanlar aman kıymetin bilin.. güzelce uyuyun uyuyun uyuyun hep uyuyun :):) sonra benim gibi pişmanlık duyarsınız :)

ayy ben 1 haftadır gözümü açamıyorum zaten sarhoş gibi dolanıyorum canım uyku basıyo fena halde değerlendirelim barii allahtan evdeyim saat sıkıntısı yok:16::16:

Bu arada kızlar ayçada evvelsı sabah doğurdu normal doğum olmuş zaten bi kaç gundur 1 2 cm açıklığı vardı sunı sancı ile yapmış doğumunu çok kolay oldu demıstı :)))

oh maşallah rabbim sizede böyle kolay doğumlar nasip etsin gözdem siboşum nülüşüm:nazar::nazar: bebişin adını ne koymuşlar?:emir_bebek:

ayyyyyyyyyyyyy evet sıra bana geliorrrrrrrrrr :))

Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimizeeeeeee :16::16:

ayy ben 1 haftadır gözümü açamıyorum zaten sarhoş gibi dolanıyorum canım uyku basıyo fena halde değerlendirelim barii allahtan evdeyim saat sıkıntısı yok:16::16:

oh maşallah rabbim sizede böyle kolay doğumlar nasip etsin gözdem siboşum nülüşüm:nazar::nazar: bebişin adını ne koymuşlar?:emir_bebek:

ayy zaten o ilk zamanların uykuusu yok mu iş yerinde bile oturduğum yerde uyuyodum :)

çokta tatlı bi uyku oluyoo :52::52::52::52:

siz yarışırsınız o zamn ya kimin önce olacağı belli olmaz :):9:

hahahahah:1::1::1::1::1::1::1:

ayy zaten o ilk zamanların uykuusu yok mu iş yerinde bile oturduğum yerde uyuyodum :)

çokta tatlı bi uyku oluyoo :52::52::52::52:

fena ya birden basıyoo nolduğunu anlamıyorum gece de 5 e doğru filan uyanıyorum 2-3 gündür size de oluyomuydu :44::44:

Neşecim eğer uyku hali falan oluyorsa kı bende çok olurdu iş yerımde ciddi ciddi uyurdum Kız olurmuş derler bakalım koca karıların dedikleri çıkacakmı diyeceğim ama bende çıkmıştı

Hayırlısı olsun :))

Neşecim eğer uyku hali falan oluyorsa kı bende çok olurdu iş yerımde ciddi ciddi uyurdum Kız olurmuş derler bakalım koca karıların dedikleri çıkacakmı diyeceğim ama bende çıkmıştı

Hayırlısı olsun :))

valla ilk düşündüğüm şu 3 aylık dönemi atlatmak canım sağ salim inan hiç önemli değil cinsiyeti

atlatalım bakalım da görücez koca karılar tutturmuşmu
:1::1::1:

nilüfercim eloş bazen kendi kendine uyuyor bazen de beşiğine yaptığım ufak dokunuşlarla uyuyor :):)

bu arada ayçaya nasıl ulaştınız yaaa bende konuşmak isterim kendisi ile....

gözdecim sen nasılsın bu arada.. nasıl gidiyor hamişlik....

Back
X