Börekler Milföy Gül Böreği *Resimli*

backwood

Sakin ol şampiyon!!!
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
4.714
39
688
çok çok çok basit

milyöflerin dolaptan alıp yumuşamasını bekliyoruz

#1paket milföy
#iç harcı istedğinize göre

^# bir adet milföyün köşelerini kesiyoruz malzeme konululacak yeri kesmiyoruz
# iç malzemesini koyup
# karşılıklı köşelerini birbirine kavuşturuyoruz
# üstüne yumurtanın sarısını sürüp susamlıyıp fırını yolluyoruz
sonra afiyetle yiyoruz

bu şekilde kesiyoruz

Afiyet Olsun Bayanlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ayy bayıldım çok pratik tadıda mikemmmeldir eminim kesin denicemmm çok saol tam benlik yaazemuszemus

görüntü harika ve çok pratik en yakın zmanda denemek istiyorum ellerinize sağlık

evt güzelde benim eşime sevdiremedim şu milföyü. e adam anasının mis gibi gözlemelerinden sonra milföyü yermi. ama olsun yapıp ben yerim oda karşıdan bana baksın dursun...zemuszemus

off beee harika olmuş
elerinize sağlık:)

teşekkür ederim:kedi:

ayy bayıldım çok pratik tadıda mikemmmeldir eminim kesin denicemmm çok saol tam benlik yaazemuszemus

evt çok pratik davetsiz misafirlere hemen hazır hale geliyo opuyorumnanaktanAfiyet olsun

görüntü harika ve çok pratik en yakın zmanda denemek istiyorum ellerinize sağlık

tşk ederim denyince yorumlarınızı tekrar bkliyorumopuyorumnanaktan

evt güzelde benim eşime sevdiremedim şu milföyü. e adam anasının mis gibi gözlemelerinden sonra milföyü yermi. ama olsun yapıp ben yerim oda karşıdan bana baksın dursun...zemuszemus

eşiniz haklı ama apartman arasında nasıl gözleme yapılabilir ki-tatlicadiarzu- . yiyin baksın size dayanamaz yer heralde:jeyyar:

Son düzenleme:
görüntü harika boshayallersmile milföy böreğinin tadı da harika oluyor zaten en kısa zamanda denicem. ellerinize sağlık opuyorumnanaktan

çok güzel görünüyor aklımda bulunsun denerim bi gün eline sağlık

Back
X