- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
- Konu Sahibi EliFatihEFU
-
bebisi tatliyla beslemiyorum valla tatliyi hic canim cekmiyo benim....
tramissum ne bilim yaaa biz tutmuyoruz ya ekliyeyim dedim ramazanda iyi gidiyo bu tatli...kolay yoldan tatli meselesi cikiyo aradan
kos kos yoksa sen düsüp bayilcacan tatlisizliktan...
2 saate hazir olmus olur zaten ....eger yarin yersen cok daha lezzetli oluyo
evet cnm ya haklısın cok guzel gözüküyor gercektende tam ramazan sofralarına layık valla maşallah cok ıyı bı tarıf ılk fırsatta denemeyı dusunuyorum cnm ekledım tarıflerıme.....bebisi tatliyla beslemiyorum valla tatliyi hic canim cekmiyo benim....
tramissum ne bilim yaaa biz tutmuyoruz ya ekliyeyim dedim ramazanda iyi gidiyo bu tatli...kolay yoldan tatli meselesi cikiyo aradan
evet cnm ya haklısın cok guzel gözüküyor gercektende tam ramazan sofralarına layık valla maşallah cok ıyı bı tarıf ılk fırsatta denemeyı dusunuyorum cnm ekledım tarıflerıme.....
kesinlikle milföy hamurunun tuzunu hissetmiyosun.cnm mılfoy hamuru sankı bıraz tuzlu gıbı gelıyor bana serbet bu tuz tadını kamufle ediyormu?ellerıne sağlık paylaşım için teşekkürler..
afiyet olsuncokacimcoook
tere yagi iki üc yemek kasigi kadar oluyo fazla degil milföy hamurununda yagli oldugunu hesaba katarsak cok yagli olmamasi daha iyi..bide tereyagini eritirken icinde cok az siviyag da ekleyin tereyagi yanmasinbende akşam yapmayı düşnüyorum tereyağını ne kdr koyuyorsunz :)
kesinlikle denezemuszemus cok memnun kalicaksin...evdeki tatlım bitsin hemen deneyeceğim ....................
canım ya bnim anlamadığım bir yer var tatlıda kaymak nerden çıktı
kaymak icinde oluyo..aslinda tam anlamiyla kaymak denmez ama adi böyle iste....
süt ve irmikten olusan bir karisim...hazir söbiyetlerde de oluyo aynisi
afiyet olsun begenmene sevindimopuyorumnanaktantatlıyı yaptım muhteşem oluyor :) çokda basit :)) teşekkür ediyorumm
elifcim ilginç bi tarif... eminim çok güzeldir..ellerine sağlık... tarifi not aldım denerim bigün
hhmmm nefiss görünüyocokacimcoook
kolaymista mutlaka deniycemvereliniortak
ellerine saglik canimopuyorumnanaktan
amanıııııııııııııııııııın
amannıııııııııııın
bu ne harika bişeeeeeeey yaaaaaaaaaaaaa
kolay sobiye tatlisini bugün yaptim iftardan sonra tadacagim artik..
ben ücgenleri yaparken zorlandim biraz ufak ufak hamur tesgaha yapismaya basladi baya urastirdi beni mutfakta acemiyim ondan olabilir elim biraz yavas.. bide ben firin tebsisinden serbetlicem kaseye koyana kadar tatlilar sogudu ve serbetini güzel cekemedi.. insallah lezzetlidir..
altına yağlı kagıt sersek nasıl olur kı ,yapısmasın tepsime..
ne kadar tepsımı yaglarsam yaglayım yapısıyor ya ..
haftasonu mısafırlerım gelecek 12 kısı fılan ,onlara yapıcam ınsallahgüzel olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?