- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Ilk tarıf senındı demek:) baya ugurlu gelmıssın hepımız dolustuk
Cok guzel olmus ellerıne saglık, basarılar

Cok guzel olmus ellerıne saglık, basarılar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Evet benimdi, pişti bile oldumIlk tarıf senındı demek:) baya ugurlu gelmıssın hepımız dolustuk
Cok guzel olmus ellerıne saglık, basarılar![]()
Evet bende ılk katıldım ortam cok guzel bu heyecanı yasamak ıstedım:) bagımlılık yapmasa barıÇok teşekkür ederim. Evet benimdi, pişti bile oldumAma güzel bir yarışma oluyor gerçekten çok güzel tarifler var, iyikide kalabalık olmuş. Sanada başarılar canım tekrardan
![]()
Yapsın ne olacak? Herhalükarda mutfakta vakit geçiriyoruz, ekstra fotograflayip paylaşmak kalıyor geriyeEvet bende ılk katıldım ortam cok guzel bu heyecanı yasamak ıstedım:) bagımlılık yapmasa barı
Tesekkur ederım![]()
Fotolamak dısında gerısı kolay zatenYapsın ne olacak? Herhalükarda mutfakta vakit geçiriyoruz, ekstra fotograflayip paylaşmak kalıyor geriye![]()
Çok teşekkür ederimÇikolatalı üzümlü iç ve çok hoş bir dış kaplama..
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
Öyle çok beğendim ki çok tebrik ederim emin olun denemek için can atiyorum çok kolay ve etkili bir tarif :)Teşekkür ederim canım benim. Hadi sende gönder tarifini, merakla bekliyorum.
Sanada başarılar canım![]()
Evet gerçekten çok kolay yapılıyor ama şık ve lezzetli oluyor. Deneyin muhakkak.Öyle çok beğendim ki çok tebrik ederim emin olun denemek için can atiyorum çok kolay ve etkili bir tarif :)
Çok teşekkür ederimçok güzel görünüyorlar yarışmada başarılar![]()
Çok teşekkür ederim.ellerinize sağlık çok güzel görünüyor başarılar
Çok teşekkür ederimCok guzel gorunuyo ellerinize saglik.basarilar.
Çok teşekkür ederimÇok güzel görünüyor ellerinize sağlık.