Millet eş ailesinden çekiyor ben kendi ailemden, öf!

O Bebek emecek, kan da kussan emecekkkk uleynnnn

O Bebek emecek, kan da kussan emecekkkk uleynnnn
Bebek olunca sen yoksuunn,vay efendim gezerim ya eşimle başbaşa biraz zaman geçirmek istiyorum denirse de hiii Aman Allahım ne kadar kötü bir anneee.
Anne dediğin bebişinden başkasını düşünmeyeceekk minvalinde büyük perdeden saçmalıklar.
Gelenekçi ve geri kafalar da başka bir gezegende yaşasın yav.

Bu tip konuların aslında problemi kişinin durumun farkında olmaması eşini ezdirmesiyle oluyor. Sen farkındasın çok güzel. Ama işte söyleyeceksin. Sana gelip temizlik mi beğenmedi, sokacaksın lafını gerekirse eşinin yanında. Yapmıyorsanız yorum hakkınz yok diye. İnsanlar sana bişey derken üç beş kez düşünmeli yani duyacaklarından korkmalı.

Sakın eşin sesini çıkartmıyo diye idare etme durumları adam bir bıkar tam bıkar. Valla allah yardım etsin.

Ben oğlumu 2 yaşına 2 ay kala kestim sütten;

Kaynanam dedi ki; sütün vardı niye iki ay erken kestin, rızkından aldın çocuğun.

Ula ben eridim bittim gece uykusuz gündüz yorgun, 56 ile hamile kaldım şu an 54üm. Yok olcam yakında, enerjim sönürülüyo koca çocuk em em nereye kadar

Sorsan kendi eşimi 9 ay emzirmiş

tamam annesin tamam elinden geleni yap ama Bi an da üstün güçleri olan varlıklara dönüşmüyoruz.

Bir de aaaa çocuk sebze yemiyo mu diyenler var, Bnm oğlum yemek seçmez ama bazen bizimle çikolata da yer cips de/

Ben koca kadın cnm bazen sulu yemek çekmiyo, o çocukda bizim gibi gönlü çekmeye bilir bazen.

Gel de anlat.

Of derdimiz ayniymis. Kocamdan ve ailesinden cok memnunun, benim de hayatımın icine eden kendi ailem! Olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum. Sana da kolay gelsin.

Bizim de ayni.

Benim de konularima bak konu sahibi, hep ailemden dertlyim dogumdan sonra bebege bakmamak sana bakmamak icin de hır cikariyorlarmis onu baya baya sonra anladim. Baya ortada pok gibi birakiyorlar bir de laflar ediyorlar ustune. Ben de cok cekiyorum ailemden esimin ailesinden cekmedigim gibi. Onlar da gerci simdi dertli oldular ya bana neyse. Ama insanin kendi ailesinin kostek olmasi kadar kotu bir sey daha yokmus su dunyada.

Başkasının ağız kokusunu cekmektense kendi ailemin kini çekerim konuş onlarla büyüdüğünü ve artık böyle davranmalarindan vazgecmelerini şöyle canım bu kadar

Senelerce bi alakan olmayip dugunun zamaninda gorusmeye baslamadiniz mi? Nedir bu her seyin icinde olmak yerli yersiz?

Çok zor. Açıkça ifade ettiğin halde laftan anlamamaları sinir bozucu.

Doğum oldumu canım

Ay bune kis kaynanadan ceker gibi
Allah yardimcin olsun bacim
Zor laf anlatmak bu kafalara
Bide hamilesin
Kazasiz dogur insallah
Hayirli olsun bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…