- 23 Ağustos 2012
- 51.450
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.570
- 898
Sen sponsorlu sevgili arama derdındeyken ben olmadan da sen o ülkede rahat uyuyamazsın;-))))))
Sen vize sponsorunu bulmuşsun rahat uyursun tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sponsorlu sevgili arama derdındeyken ben olmadan da sen o ülkede rahat uyuyamazsın;-))))))
Akıllı kadınım vesselam, tabi ki kalbi güzel olanı ariyacagim anlamazsin sen sponsorluSen sponsorlu sevgili arama derdındeyken ben olmadan da sen o ülkede rahat uyuyamazsın;-))))))
Bu kafayla bulursun canisi;-)Akıllı kadınım vesselam, tabi ki kalbi güzel olanı ariyacagim anlamazsin sen sponsorlu
Ben rahat uyuyorum yoksun ya ondan bebiş![]()
Merak etme lütfenBu kafayla bulursun canisi;-)
Mantıklı bir açıklama yapan doktor yok mu orda dinlemeyin öyle herşeyi doktor ne diyorsa oOf benım kafam çok allak bullak lütfen bilen biri adam akıllı yorum yapsın.
Sorum şu ben 7 ay önce mol gebelık gecırdım doktor bana kesın 1 sene korun dedı ve her ay kan tahlılı yapıyorum çok şükür beta hep O yükselmemiş.Ve yurt dışındayım daha 23 yaşındayım yakın bir arkadaşım da bugün hapı içme çoçuk olmaz diyınce kafam allak bullak oldu.Kaynanam da aynı dıyor siz doktordan ıyı mı bılıyorsunuz dedım onlarda öyle sonra yılın dolunca çocuk olmaz dedı acaba hapı bıraksam mı artık ;-(((
Hahahahahahahah 1+Sen vize sponsorunu bulmuşsun rahat uyursun tabi![]()
At canım zaten hesap fake sana da atıyım ben![]()
Canım ben Türk değilim Kürt'üm doğarken ben seçmedim kimliği yani senın ülken bana dayattı türklügü.....çok ayıp gerçekten, sen nereye gidersen git, nerede yaşarsan yaşa, türksün, bak oralara gitmişsin, tecavüz ülkesi şu bu diye yaftaladığın ülkenin sitesine girip,insanların akıl danışıyosun. Sizin gibi nerden geldiğini unutup kendi milletini ezikleyen tipler her yerde sığınmacıdır bunu asla unutma. Dünyanın her yerinde çeşitli sebeplerden insanlar ölüyor sadece türkiyede değil ve sen geçenlerde acı biçimde vefat etmiş çocukları bile kullanmışsın, senin de yavrun olur, medeni dediğin ülkede o şekilde can verirse küçümsemek neymiş, milletin acısıyla onları vurmak neymiş anlarsın ki allah korusun. Ne bilim sen üremezsin umarım ve komşuların haklı çıkar ne diyim
Canım kaynana Türkiye de sen nerende uydurdun kaynana da dedı dıyince illa yanımda mi olacakAvrupalara gidip orda kaynana derdiyle uğraşmakkaynana içtiğin dk hapına bile karışıyo
![]()
şimdi anlaşıldı senin derdin biz Türk Kürt kardeşiz sen haricCanım ben Türk değilim Kürt'üm doğarken ben seçmedim kimliği yani senın ülken bana dayattı türklügü.....
Kurtler basimizin taci ama sizin ne oldugunuz belli degil. Kurt adini lekelemeniz gereksiz olmus. Biz kurtulduk. Almanya dusunsun.Canım ben Türk değilim Kürt'üm doğarken ben seçmedim kimliği yani senın ülken bana dayattı türklügü.....