• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mıllet kafamı bulandırmaya devam edıyor;(((

Of benım kafam çok allak bullak lütfen bilen biri adam akıllı yorum yapsın.
Sorum şu ben 7 ay önce mol gebelık gecırdım doktor bana kesın 1 sene korun dedı ve her ay kan tahlılı yapıyorum çok şükür beta hep O yükselmemiş.Ve yurt dışındayım daha 23 yaşındayım yakın bir arkadaşım da bugün hapı içme çoçuk olmaz diyınce kafam allak bullak oldu.Kaynanam da aynı dıyor siz doktordan ıyı mı bılıyorsunuz dedım onlarda öyle sonra yılın dolunca çocuk olmaz dedı acaba hapı bıraksam mı artık ;-(((
Mantıklı bir açıklama yapan doktor yok mu orda dinlemeyin öyle herşeyi doktor ne diyorsa o

çok ayıp gerçekten, sen nereye gidersen git, nerede yaşarsan yaşa, türksün, bak oralara gitmişsin, tecavüz ülkesi şu bu diye yaftaladığın ülkenin sitesine girip,insanların akıl danışıyosun. Sizin gibi nerden geldiğini unutup kendi milletini ezikleyen tipler her yerde sığınmacıdır bunu asla unutma. Dünyanın her yerinde çeşitli sebeplerden insanlar ölüyor sadece türkiyede değil ve sen geçenlerde acı biçimde vefat etmiş çocukları bile kullanmışsın, senin de yavrun olur, medeni dediğin ülkede o şekilde can verirse küçümsemek neymiş, milletin acısıyla onları vurmak neymiş anlarsın ki allah korusun. Ne bilim sen üremezsin umarım ve komşuların haklı çıkar ne diyim

Sende bu zihniyet varken oralarda da barindirmazlar seni. Aman diyim dilini iyi ogren. Orda kalici olmaya bak.. dikkat et begenmedigin,laf ettigin turkiye ye totona baka baka dönme. Senin gibi eziklere yer yok burda. Uremeyi dusunmek yerine uretmeyi dusun. Onceligin o olsun. Malum beyin bedava. Sekil R Roza76

Bizde de öyle denor hep duydugum şeydir yillarca hapla korunan aileler icin birakinca uzun sure cocugu olmazsonra da ikiz olurdenir. Halk arasinda aslinda genelleme bu biraz da uydurma bir genelleme. Doktor korun dediyse korunman lazim.

çok ayıp gerçekten, sen nereye gidersen git, nerede yaşarsan yaşa, türksün, bak oralara gitmişsin, tecavüz ülkesi şu bu diye yaftaladığın ülkenin sitesine girip,insanların akıl danışıyosun. Sizin gibi nerden geldiğini unutup kendi milletini ezikleyen tipler her yerde sığınmacıdır bunu asla unutma. Dünyanın her yerinde çeşitli sebeplerden insanlar ölüyor sadece türkiyede değil ve sen geçenlerde acı biçimde vefat etmiş çocukları bile kullanmışsın, senin de yavrun olur, medeni dediğin ülkede o şekilde can verirse küçümsemek neymiş, milletin acısıyla onları vurmak neymiş anlarsın ki allah korusun. Ne bilim sen üremezsin umarım ve komşuların haklı çıkar ne diyim
Canım ben Türk değilim Kürt'üm doğarken ben seçmedim kimliği yani senın ülken bana dayattı türklügü.....

Avrupalara gidip orda kaynana derdiyle uğraşmak:KK53: kaynana içtiğin dk hapına bile karışıyo:KK70:
Canım kaynana Türkiye de sen nerende uydurdun kaynana da dedı dıyince illa yanımda mi olacak;)))Tel diye bir şey var yarrabim yaratıyon bari takip et;)

Back
X