• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Millet kafayi kilomla bozmus

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.260
10.811
208
Kizlar gunaydin buraya bugun uye oldum diyet kismina acacaktim konuyu ama bilmedigim icin acamadim eger hatalarim varsa lutfen kusura bakmayin.simdi derdime geleyim.bayramlardan nefret eder oldum.ben yapi geregi hep zayiftim ama oyle goze batan bir zayiflik degil bunu cevremden ozellikle sordugum kisiler var.aramin iyi olmadigi kuzenim bile aman fizigin cok iyi ne al ne ver diyip durur.ama gel gorki esimin annesi babasi kiz kardesleri bir haftadir baska sehirden geldiler.israrla cok zayiflamissin cok zayifsin halime nerdeyse aglayacaklar.belki yuzbin defa soylemislerdir.bu arada kendileri kilo vermeye calisiyor. Evde tum yuk bende. Market temizlik esim asla yardim etmiyor hep kavga gurultu olacagina artik lanet olsun diyip kendim yapiyorum.ama soylede bisey car biraz kilo versem cok halsiz dusuyorum.tum tahlillerim temiz cikti. mide bagirsak ahi bakildi.duzenli yemek yerim.et haric.sizden ricam hani ben sana kilolarimi vereyim fazlaligi al nasil alamiyosun diyenler degilde bana puf noktalari soyleyecek arkadaslar lazim.insanlari degil kendi sagligimu dusunuyorum acikcasi. Okuyan herkese tesekkurler:KK14:

Aaayy ayni benim esimin ailesi :D
Kuzum onlarin dedigini ne kafana takiyorsun ki.
Yone öyle dedikleinde "esim beni böyle begeniyor kilo alamam" diyin olur biter.
Benimkile hatta ileri gidip "oglum senin nerene dokunsun biseyin yok ki" diyorlardi.
Beni begenen böyle begenip aldi eger dokunacak bisey istiyorsa kilolu birini alsaydi dedim. O günden beri kiloma laf etmiyorlar

Bekarken ben de kilo almak için uğraşırdım. Geceleri yatmadan ballı yoğurt yiyordum. Bende az da olsa toparlama yapmıştı. Olduğunuz kiloda mutluysanız kimseyi takmayın.

Boy ve kilo kaç?

Edit: Anlatım bozukluğu düzeltildi.

Yani kilo alıyım diye de sağlıksız şeyler yeme de. Akşamları bir arkadaşım tahinli helva yerdi kilo almak için. Makarna yerdi bunlar ne derece doğru bilemem. Kız yine 44 kilo:kk77:

Bunu daha çok kilolular söyler zaten .. önemli olan gerçekten senin sağlığını etkileyip etkilemediği ..

Ek gıdalar oluyor bazı markaların ama bizim bir tanıdık kullanmasına rağmen alamamıştı kilo ..

Bir de ona spor tavsiye etmişlerdi , kas gücü artsın diyerekten

Sağlıklı besleniyorsan üzerinde durma bence. Kilo alacağım diye gece yemek yeme işine de girme derim. Midende sorunlar başlayabilir. Kaç kilosun merak ettim.

Metabolizman hızlı çalışıyorsa pek yapabilecegin birşey yok. Benim senin gibi iki arkadaşım vardı. İkisi de ikişer kez doğum yaptı ama hala aynılar. Bence sağlığında bir sorun yoksa zayıf olmak kilolu olmaktan çok daha güzel. Başkalarını boşver, kendinle barış. Onlar kilo veremediği için sana sarmışlar bence

Boyunuz ve kilonuz kac? Doktora gittiğinizde kilonuz hakkinda bisey dedi mi? Saglikliyken kocaniz istiyor diye kilo almaya calismaniz biraz manasiz kocaniz istiyor diye evdeki her isi de yapıyorsunuz bu kolelik degil mi ? Gercekten yoruldugunuz için yorgun dusuyor olabilirsiniz.

Kilo; metobolizma ve tiroid işi diye biliyorum.
Ama emin değilim.
Bende çok zayıfım,zayıflık önemli değil.
Önemli olan sağlıklı olman.

Obez kuzenim bana ıyyyy asla senin gibi olmak istemem korkunç görünüyorsun diyordu her gördüğünde. Gülüp geçiyordum ben niyet belli çünkü. Enerjinizi sömüren insanları umursamayın. Siz mutluysanız,sağlığınız yerindeyse ister kilolu olun ister zayıf gerisi kimseyi ilgilendirmez. Ben 170 im doğum yapana kadar 47 kiloydum şimdi 53 üm. Kimin ne dediği umurumda değil artık. Mutluyum sağlıklıyım gerisi boş.

Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.

Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Hic zayif degil:) kilo alma.. boyum senle ayni ve 50 kiloyum. Ben biraz zayif gozukuyorum insanlar banada zayifsin diyo ama onceden senin kilolardaydim ve bizde 1-2 kilo bile hemen gozukuyo boy kisa oldugundan. Gayet iyisindir eminim

Akşamları bir saat spora ayırabilir misiniz, sporla ve hocanızın vereceği beslenme listesiyle sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsiniz. Ona vakit ayıramazsanız da telefonunuza my fitness pal gibi kalori sayan uygulamalardan indirin, et yemiyormuşunuz hem protein alımınızı kontrol etmeye de faydalı olur.

ben de bu bayram bunu anladım.işi gücü olmayan ,boş beleş insanlar,başkalarının fiziksel görünümüyle kafayı bozarlar.bunlar hep işsizlikten...

56 yaşında,yakında torun torba sahibi olacak kadınım.bundan bir yıl önce zayıftım.(bana göre normal)52-53 kilo.bana yüzün çok çökmüş diyenler mi ararsınız,yok hasta mısın,hastalıklı mısın diyenler mi ararsınız,her gördüğünde ince ince süzenler mi arasınız,sanki bekar oğullarına gelin alacaklar.

bu kış yediğim serumlardan,kullandığım vitaminlerden dolayı malesef kilo aldım.bu bayram da aaa ne kadar kilo almışsın,kolun, bacağın ne kadar kalınlaşmış dediler aynı kişiler.kendimi bir türlü beğendiremedim,velhasıl.boşverin geçin.

Kilonuz zaten normal her ise kosturdugunuz icin halsiz dusuyorsunuzdur. Kac kilo olacaksoniz ki zaten 60 kilo sizin için cok fazla hatta kilo alirsaniz daha halsiz kalırsiniz.

Akşamları bir saat spora ayırabilir misiniz, sporla ve hocanızın vereceği beslenme listesiyle sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsiniz. Ona vakit ayıramazsanız da telefonunuza my fitness pal gibi kalori sayan uygulamalardan indirin, et yemiyormuşunuz hem protein alımınızı kontrol etmeye de faydalı olur.
Bir program var yine buraya uye olmadan kilo alma bolumunde okumustum onu indirdim sahiden ise yaradi ben 56 ya kadar ciktim. Ama harfi harfiyen uydun diyet programi degil gunluk alman kaloriyi hesaplatiyo ama bugublerde uyamadim. Eve bayan aldim inanin bin pisman oldum supurge tutmadan gozumun onunde yerleri sildi cam beziyle yerleri sildi kapilari silmeden cikti evim cok buyuk kendim yapayim dedim iki daireyi birlestirmisler ve ben inanki o bir haftada verdim o kilolari. Tum evi kendi basima temizledim. Esimin isi cok agir nobetleri cok oluyo genelde uyuyo cokta muhatap olmak istemiyorum ev icinde :sinirli: kotu is yapandan yardim istemektense kendim yaparim diyorum

Back
X