• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Millet kafayi kilomla bozmus

Sen zayıf değilsin ki
Boyum 154 hamilelikten önce 48 kiloydum ki idealim 47

Şimdi 56 kilo olmuşum yarım dünya gibiyim
Sen daha ne kilosu alacaksın zaten bence bi kaç
Kilo daha alsan vücut kitle endeksin alarm verir
Spizella maşallah çok iyi gidiyorsun kilo olarak;) son aylara dikkat et :KK200:

Zayıf olsun, kilolu olsun hiçbir insanı bu konularda üzmemek lazım.

Böyle insanlardan oldum olası nefret ettim.
Konu sahibi takmayın, böyle sizin dış görünüşünüzle uğraşan insanlarla az da olsa mesafeli olun.
Bir de bol bol tatlı yiyecekler yemeyi deneyebilirsin.

Zayıf olsun, kilolu olsun hiçbir insanı bu konularda üzmemek lazım.

Böyle insanlardan oldum olası nefret ettim.
Konu sahibi takmayın, böyle sizin dış görünüşünüzle uğraşan insanlarla az da olsa mesafeli olun.
Bir de bol bol tatlı yiyecekler yemeyi deneyebilirsin.
Hani ne kadar yeseniz bos meyobolizma hicli yoksa yemem muhtesem gercekten saglam yerim ama enerji cok.calismasam olmaz alisan birakamiyor. Strese girersem bisey yiyemiyorum. Benim metobozlimayla sorunum var. Insanlari evet kulak tikiyorum ama bazen olmuyo iste diyorum ya evin her kosesinde zayifligim dillerine dolandi ben utanirim insanlari suzmeye.

Bende millet kiloma takmış diyince herhalde konu sahibi kiloluda ondan dert yanmıs zannettim. Kim nasılsa öyle olur. Ben de kilolu biriyim kilom hakkında günlük hayatta kimseden kötü bir söz duymam. Zaten ben iletişim kurarken tatlı dilim yetiyor karşımdakine :KK45: Ama yasli kadin veya erkekler kilolu veya zatif birini gordulermi hemen ay cok kilolusun veya cok zayifsin demeye basliyorlar.
Ama bence kilo her zaman iyidir ya :KK54: ben severim erkekte ,bayanda ,meyvede ,sebzede kiloyu. :super:

bence kılo almak ıcın ugrasmayın
sıze kılo al dıyenler bıraz kılo vermek ıcın ugrassınlar
ben gayet saglıklıyım kılosuyla sorunu olanlar kendılerıne baksın deyıp cekılın kenara bosverın

mılletın kılosuyla ugrasanlardan hep nefret etmısımdır !

Spizella maşallah çok iyi gidiyorsun kilo olarak:KK66: son aylara dikkat et :KK200:
Gerçekten miii teşekkür ederim moral oldu bana şu an. Kendime yarım dünya olmuşum gibi geliyor amaaa o_O :D
Dünyayı yiyesim var :rolleyes:hayatımda ilk kez iştahlı biri oldum valla çok güzelmiş yemekler daha önce hiç böyle lezzetli gelmiyodu :kk77:

Bende ayni durumdayim kimi gorsem zayifsin ye diyip duruyo ama olmayinca olmuyo valla metabolizma meselesi galiba ne kadar istesemde kilo alamiyorum sekerli seyler pasta v.b seyleri sevemedigim icin belkide

Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Benden kilolusunız ve kilonuz kesinlikle az değil hatta sizin gibi olsam diyete başlardım :KK47: ben 1,65 ve 52 kiloyum. Ömrümde hamilelik dışında ilk kez 50 li kiloları gördüm bence bu boya 52 en iyisiymiş fazlasına hiç gerek yok diyor be 53 olunca ekmeği kesiyorum :))

Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Boy kilo normal hatta bi iki kilo fazlanız bile var kısa boyda kilo çabuk belli olur o yüzden almayın sabitleyin kilonuzu

boyumuz aynı 49 kiloyum
Zayıf değilsiniz kesinlikle kilo almayın

Gerçekten miii teşekkür ederim moral oldu bana şu an. Kendime yarım dünya olmuşum gibi geliyor amaaa o_O :KK70:
Dünyayı yiyesim var :rolleyes:hayatımda ilk kez iştahlı biri oldum valla çok güzelmiş yemekler daha önce hiç böyle lezzetli gelmiyodu :kk77:
ahahaah çok tatlısın en minnoş anne :KK200::KK200::KK200:

Yani çok da zayıf sayilmazsiniz.. 1.55 boya 53 kilo normal sayılır.
Ben 1.65,51 kiloyum. Sikilasmak için bayram tatilinin bitmesi bekliyorum.

Ned
Bir program var yine buraya uye olmadan kilo alma bolumunde okumustum onu indirdim sahiden ise yaradi ben 56 ya kadar ciktim. Ama harfi harfiyen uydun diyet programi degil gunluk alman kaloriyi hesaplatiyo ama bugublerde uyamadim. Eve bayan aldim inanin bin pisman oldum supurge tutmadan gozumun onunde yerleri sildi cam beziyle yerleri sildi kapilari silmeden cikti evim cok buyuk kendim yapayim dedim iki daireyi birlestirmisler ve ben inanki o bir haftada verdim o kilolari. Tum evi kendi basima temizledim. Esimin isi cok agir nobetleri cok oluyo genelde uyuyo cokta muhatap olmak istemiyorum ev icinde :sinirli: kotu is yapandan yardim istemektense kendim yaparim diyorum
Neden kilo almaya çalışıyorsunuz ?
Balık etli olmak için mi ?
Yemeye alışırsınız , önü arkası kesilmez .

Hani ne kadar yeseniz bos meyobolizma hicli yoksa yemem muhtesem gercekten saglam yerim ama enerji cok.calismasam olmaz alisan birakamiyor. Strese girersem bisey yiyemiyorum. Benim metobozlimayla sorunum var. Insanlari evet kulak tikiyorum ama bazen olmuyo iste diyorum ya evin her kosesinde zayifligim dillerine dolandi ben utanirim insanlari suzmeye.
Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim.
Ya herkes kendisiyle ilgilense böyle sorunlar olmayacak.
Sen kendini böyle seviyorsan, sağlık probleminde yoksa boşver olduğun gibi kal.
Kendini bilmez insanlarla uğraşmak zor.

Kizlar gunaydin buraya bugun uye oldum diyet kismina acacaktim konuyu ama bilmedigim icin acamadim eger hatalarim varsa lutfen kusura bakmayin.simdi derdime geleyim.bayramlardan nefret eder oldum.ben yapi geregi hep zayiftim ama oyle goze batan bir zayiflik degil bunu cevremden ozellikle sordugum kisiler var.aramin iyi olmadigi kuzenim bile aman fizigin cok iyi ne al ne ver diyip durur.ama gel gorki esimin annesi babasi kiz kardesleri bir haftadir baska sehirden geldiler.israrla cok zayiflamissin cok zayifsin halime nerdeyse aglayacaklar.belki yuzbin defa soylemislerdir.bu arada kendileri kilo vermeye calisiyor. Evde tum yuk bende. Market temizlik esim asla yardim etmiyor hep kavga gurultu olacagina artik lanet olsun diyip kendim yapiyorum.ama soylede bisey car biraz kilo versem cok halsiz dusuyorum.tum tahlillerim temiz cikti. mide bagirsak ahi bakildi.duzenli yemek yerim.et haric.sizden ricam hani ben sana kilolarimi vereyim fazlaligi al nasil alamiyosun diyenler degilde bana puf noktalari soyleyecek arkadaslar lazim.insanlari degil kendi sagligimu dusunuyorum acikcasi. Okuyan herkese tesekkurler:KK14:
Kilo kaç

Allah aşkına boyu 1.55 olan birinin 53 kilo olması gayet sağlıklı neden burda nasıl kilo alırım diye konu açıyorsunuz?
Ben sizi de çok tuhaf buldum benim boyum 1.68 çok eskiden 53 kiloydum o zaman bile ay çok zayıfım kilo alayım diye gezmedim yani.
Hayır ben böyle mutluyum kiloyu hiç sevmem nefret ederim deyin geçin ağzını acana verin cevabını bitti gitti.
Asıl sorun tüm ev işlerinin tüm yükün sizde olması siz oturun buna çare arayın.
Bu dünyaya köle olmaya mi geldiniz ?
Yapmayın tüm ev işlerini tembel eşiniz yapsın birazda.

Allah aşkına boyu 1.55 olan birinin 53 kilo olması gayet sağlıklı neden burda nasıl kilo alırım diye konu açıyorsunuz?
Ben sizi de çok tuhaf buldum benim boyum 1.68 çok eskiden 53 kiloydum o zaman bile ay çok zayıfım kilo alayım diye gezmedim yani.
Hayır ben böyle mutluyum kiloyu hiç sevmem nefret ederim deyin geçin ağzını acana verin cevabını bitti gitti.
Bi tanidigim normal oldugu halde zayifim diye dolanirdi. goruntude normaldi yani.. iyisin bole sozunu duymak icin oluyo genelde, konu sahibini bilemem

Yani tuhaf buluyo olabilirainiz tabiki ama usluunuz yanlis. Bende diyorumki kotu yapiyor dahada mahvettigi icin ondan yardim istemiyorum. Islerin guclerin sorunlulugu beni uzmuyor. Normalde cok atik pratik bir insanim. Insanlar beni kirmasa enerjimi almasa zaten herseyle bas ederim. Bana zararida dokunmasin yayarida dokunmasin cunku yapamiyor. Benim derdim halsiz dusmueyim. Dpktorda soyledi normalde kilondan daha az gozukuyorsun dedi acik acik. Kemik yapim agirmis

Back
X