• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Millet kafayi kilomla bozmus

Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.

Sen zayıf değilsin ki
Boyum 154 hamilelikten önce 48 kiloydum ki idealim 47

Şimdi 56 kilo olmuşum yarım dünya gibiyim
Sen daha ne kilosu alacaksın zaten bence bi kaç
Kilo daha alsan vücut kitle endeksin alarm verir

Kizlar boyum 1.55 kilom 53 diyorm ya baktiginiz zaman cok zayif durmuyorum mesela goguslerim dolgun popom dolgun.buyuk degil ama dik.bir jean pantolon giysem ustume cuk oturuyor.bir tek bacaklarim ince. Onlar bile ince degilde iste onlara gore zayifim.onlarin yore oldugu gibi balik etli.gercekten cok takmiyordum ama birine yuz defa kahvaltida yemekte salonda evin her kosesinde soylenince artik gina geldi diyosunuz. Kilo alsam hemen yuzum doluyo aman cok guzelsin.biraz versem sana ne olmus. Ben sirf halsiz kalmiyayim diye yiyorum ve yememde iyidir.makarna pilav hamur isi hele. Ama enerji cok veriyorum hem cakisiyorum hem ev. Cocuk zaten suan dusunmuyorum.
Zayif degilsiniz cok kafaya takmayin. Sizin boyunuzda 48e kadar kaldirir

Çoğu insan seni mutsuz etmek için konuşur canım. Bu kilo olur, iş olur, çocuk olur, başka bir şey olur. Her konuda böyle komplekslere girersen yaşayamazsın. Konu senin kilon falan değil yani.

Kizlar boyum zaten kisa bende biliyorum mesela ailem akrabalarim aram herkesle cok iyi.esimin ailesiylede cok iyiyim yalan soyleyemem.ama bu konuda senelerdir hep catisiyoruz.enerjim gidiyo.bazi insanlar gunlerce bisey yemez veremez. Ben gercekten grip olmaya korkuyorum.uc gun birsey yemiyeyim dort kilo gider .boylede illet bir vucuda sahibim. Halsiz kalmiyayim saglikli olayim yeter. Onerilerininizin hepsini deneyecegim.hepinizim fikirleri benim icin cok onemli. Birde bu metobolizma hizini dusuren bir yontem varsa aslinda kilit nokta bu :KK15:

Senin vücut kitle endeksini hesapladım

IMG_1815.webp

Görüntünüzü çok merak ettim... şu boya bu kilo zayıf degil çünkü...
170 boyum, evlenirken 56-57 kiloydum. Onda bile öyle sağlıksız zayıf görünmüyordum.
Bence etrafınızdakiler ciddiye almayın.

Senin vücut kitle endeksini hesapladım

Eki Görüntüle 2182182
Ya yerim seni yerimm cok tesekkurler ugrasmissn. Bunu hic hesaplamamistim. Bir dahiliyeci soyle demisti kilona gore evet zayif gorunuyosun ama soyle birsey var kemiklerinin ici dolu saglam sen kolay kolay kemik erimesi yasamassin demisti. Baska gittigim doktorda zaten boyun kisa kilon ideal ileride almaya meyilli bir yapin var demisti. Ama cok istersen pskiyatr gonderecegim demisti. Gittin bir ilac kullandim o ilaci benimle beraber kulalananlar rahat on on bir kilo aldilalr. Ben yine 4 kilo aldim sonrada biraktim. Takilmadim. Hep 51 54 arasi gittim geldim. Artik takmiyordum. Kii bunlar gelene kadar. Beynimi kemirdiler.

Görüntünüzü çok merak ettim... şu boya bu kilo zayıf degil çünkü...
170 boyum, evlenirken 56-57 kiloydum. Onda bile öyle sağlıksız zayıf görünmüyordum.
Bence etrafınızdakiler ciddiye almayın.
Direk desifre olurum :KK31:unlulerdende kimse yokki ornek vereyim.soyle soyliyim ebru salliyi genelde begenmem spor yaptigi halde. Ben onun kisa boyulusum kollar bacaklar ayni onun gibi zayi hatta belki daha zayif.Benim kalcam biraz daha dolgun ona gore. Geri kalan bacaklarim ince

Direk desifre olurum :KK31:unlulerdende kimse yokki ornek vereyim.soyle soyliyim ebru salliyi genelde begenmem spor yaptigi halde. Ben onun kisa boyulusum kollar bacaklar ayni onun gibi zayi hatta belki daha zayif.Benim kalcam biraz daha dolgun ona gore. Geri kalan bacaklarim ince

Eğer sağlığınız yerindeyse ve siz memnunsanız etrafı çok takmayın derim... hele de kilo alayım diye karbonhidrata dadanmak yada gece yemek gibi şeylere hiç kalkışmayın...
yediginiz protein miktarını arttırın illa kıymet bir şey yapacaksanız..

Aman kilo iyi bir şey olsaydı millet diyetisyen kapısı asindirmazdi.

2 gün önce tartiya ciktim 67yi görünce tansiyonum yükseldi resmen.
Bekarken 53 kiloydum,evlilik dogum vs derken kaldı iste gitmiyor.

Kimseyi takma esin ve sen boyle mutluysaniz geri kalana b.k yemek düşer

Kizlar gunaydin buraya bugun uye oldum diyet kismina acacaktim konuyu ama bilmedigim icin acamadim eger hatalarim varsa lutfen kusura bakmayin.simdi derdime geleyim.bayramlardan nefret eder oldum.ben yapi geregi hep zayiftim ama oyle goze batan bir zayiflik degil bunu cevremden ozellikle sordugum kisiler var.aramin iyi olmadigi kuzenim bile aman fizigin cok iyi ne al ne ver diyip durur.ama gel gorki esimin annesi babasi kiz kardesleri bir haftadir baska sehirden geldiler.israrla cok zayiflamissin cok zayifsin halime nerdeyse aglayacaklar.belki yuzbin defa soylemislerdir.bu arada kendileri kilo vermeye calisiyor. Evde tum yuk bende. Market temizlik esim asla yardim etmiyor hep kavga gurultu olacagina artik lanet olsun diyip kendim yapiyorum.ama soylede bisey car biraz kilo versem cok halsiz dusuyorum.tum tahlillerim temiz cikti. mide bagirsak ahi bakildi.duzenli yemek yerim.et haric.sizden ricam hani ben sana kilolarimi vereyim fazlaligi al nasil alamiyosun diyenler degilde bana puf noktalari soyleyecek arkadaslar lazim.insanlari degil kendi sagligimu dusunuyorum acikcasi. Okuyan herkese tesekkurler:KK14:
Çocuk var mı bende eskiden baya zayftım iki çocuktan sonra fazlam bile var suan

İnternet sitelerinden boy kilo endeksi ne bakın normal se kimseyi takmanıza gerek yok

Yavas yavas 2 senede 23 kilo verdim.Bayramda 2 kilo aldım şu an çok moralim bozuk boşver zayıf ol takma ben kilomu koruyorum de millete.bizler gibi olma bıktım kepek ekmek ten 5i bi yerde Çaylardan.:olamaz:ve bu nick ne?tescilli çirkin mis değiştir bunu herkesi gıcık eden zayıf yap :halay:

Birileri söylüyor diye kilo almaya uğraşmayın. Onlar sizi kıskanıyorlar, anlamadınız mı? Onlar sizin yanınızda kilo kompleksi yaşayacağına, ağız birliği edip sizi komplekse sokmuşlar. Boşverin. Takmayın sakın. Sağlığınız da yerindeymiş zaten, sorun etmeyin. Herkes kendi kilosuna baksın, kıskanç şişkolar:duduk::KK76:

Yavas yavas 2 senede 23 kilo verdim.Bayramda 2 kilo aldım şu an çok moralim bozuk boşver zayıf ol takma ben kilomu koruyorum de millete.bizler gibi olma bıktım kepek ekmek ten 5i bi yerde Çaylardan.:olamaz:ve bu nick ne?tescilli çirkin mis değiştir bunu herkesi gıcık eden zayıf yap :halay:
Hahhaha cok tatlisin :KK48: oyle cok guzel degilim ama cirkinde degilim nick bulamayinca bunu yaptim. Bunlar gelip moralimi bozdu erimissn bitmissn die die benim ozguvenimi yitirdiler benimde aklima bu nick geldi. Vallahi su degirde zayif kiloluya sisman demeyecek sizman zayifa zayif demeyecek. Kime ne yahu ne kadar sacma. Insanlar bana dert yandigi zaman olurmu aslinda ne kadar guzelsin yok yaniliyorsn bak suran cok iyi buran boyle derim kimseyi kirmam. Insanlar cok acimasiz.

Bu muhabbetler benim kv taarafında da var yaaaa..ben tiksindim artık,çok ciddi uyardım son ziyaretimizde bi daha lafı geçmedi..son günlerde tekrar nüksetti gibi:/
Boş beleş insan muhabbeti gerçekten.
Benim de boy 156,kilo 48..bence çok çok iyisiniz siz de,kulak asmayın,bi şekilde söndürmeye bakın muhabbetleri..ayrıca kalın bacak benim kabusum:KK57: Allah esirgesin:/
Bu arada eş kişisi niye hiç iş yapmıyor da bütün işi size yıkıyor:KK62:

Merhaba aramiza hoşgeldiniz kilo bakimindan söylüyorum yasadim duydum biliyorum kendine bakmazlar hemen kusur bulurlar neyse

Ben ilk cok zorlandim yok agzimda lokma büyüyor gercekten zor ama sunu yaptim yemek yemek icin acikmayo beklemedim hafif bir aclik hissetigimde hemen yedim ve 10 kusur kilo aldim verme sebebim ise stesti coktum resmen siz 3 4 kilo alin zaten beslenme düzeniniz oturacaktir

Back
X